#Güven yüreyi başka biri müzik dinle

Emre Kaya - İlizyon 03:38

Emre Kaya - İlizyon

Cam kapılar ardında yaşamışım hayatı Bir başka ten tatmadan öldürmüşüm zamanı Tek sen varsın gibi dünyada kabul etmişim Yanlış olmuş kararım çektiğin son mesajda Gözlerim tüm gerçeği gördü yazdıkların Bir bir kazınd..

Rober Hatemo - Aşksız Prens 05:43

Rober Hatemo - Aşksız Prens

Bitti aşkının son şansı Beni üzmeye hakkın yok Sana koşa koşa gelmedim Senden başka sevgilim yok Aşığım dedin ağladın Telefonlarda yalvardın Ne zaman çıksam kapıdaydın Benim ol diye paramı saydın Nasılda beni in..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası 01:10

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası

Uluslararası Af Örgütü son raporunda Suriye rejiminin başkent Şam’ın kuzeyindeki gizli bir hapishanede 13 bine yakın kişiyi sistematik işkence uyguladıktan sonra idam ettiği iddiasına yer verdi. İşkenceden kurtulanların..

Fikret Orman Duruma El Koydu 01:09

Fikret Orman Duruma El Koydu

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlayan Beşiktaş, son çalışmasını bu akşam Karabük'te yapacak. Zorlu deplasman öncesinde İstanbul'da yapılan son antrenmana Başkan Fikret Orman gelerek takım..

Şahan Gökbakar’dan Eşi Selin’e: Öv Beni 00:44

Şahan Gökbakar’dan Eşi Selin’e: Öv Beni

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın, eşi Selin Gökbakar ile arabada çektiği video takipçilerini kırdı geçirdi. Videoda ünlü komedyen ile eşi arasında şöyle bir diyalog geçti: Şahan Gökbakar: Evet aşkım, kocanla ilgili ne d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.673 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie 02:11

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie

Bloodrunners Filmi Orijinal Fragman Hakkında 1933 yılına gelindiğinde, Yasaklama, ortalama vatandaşların yasayı çiğnediği, gölgelerde saklandığı ve gece çalıştığı patlayan bir girişim olduğunu kanıtladı. Yeni dünya düzen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:31

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıkt..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 07:30

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Atletico tur kapısını araladı: 2-4 Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Leverkusen'i deplasmanda 4-2 yenen Atletico Madrid, rövanş için avantaj elde etti. Karşılaşmaya baskılı başlayan taraf, ev sahibi Leverkusen old..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 10:49

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Manchester City önce öldü, sonra dirildi, Monaco'yu fena devirdi!: 5-3 Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Etihad'da nefesler kesildi. Maç boyu gol sağanağının dinmediği karşılaşmanın galibi, 5-3 ile Manchester City..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler 08:09

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler

El Bab’da şehit düşen İzmirli Piyade Uzman Çavuş Ayhan Elmacı’nın tazminatı ve maaşı, 3 yaşındayken oğlunu terk eden öz anne ile üvey anneyi karşı karşıya getirdi. Öz annenin 3 yaşındaki çocuğu ve eşini terk etmesinin ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paterson Film Fragmanı 02:33

Paterson Film Fragmanı

Paterson Filminin Özeti Adı Paterson, New Jersey’de ne tesadüftür ki Paterson’da yaşıyor. Kullandığı otobüsün numarası 23; evet, kendisi de otobüs şoförü. Dinlemesini çok iyi bilir, fazla konuşmayı sevmez ama yazmak onun..

  • PengoTV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi 05:39

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi

15 Temmuz kahramanların anılarını yaşatmaya devam ediyoruz. Ali İhsan Lezgi o gece oğlu ile birlikte gitti külliye önüne. Onun için vatan borcuydu bu. Kendi şehit düştü oğlu gazi oldu. İşte kahramanlarımızın hikâyesi Nel..

Villarreal 2-3 Real Madrid (Geniş Özet - 26 Şubat 2017) 06:31

Villarreal 2-3 Real Madrid (Geniş Özet - 26 Şubat 2017)

Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü maçta Villarreal'i deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başardı. İspanya La Liga mücadelesinde Villarreal ile Real Madrid karşı karşıya geldi. El Madrigal'da oynanan mücadelede gol perdesi, 50...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit 04:50

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit

Kahraman ırkıma sızmış ihanet Bütün yüreklerde acı ve nefret Düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türke Türkden başka yoktur dost nimet Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım Onun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem..

A Ha  Take On Me 1985 03:40

A Ha Take On Me 1985

We're talking away Sürekli konuşuyoruz I don't know what Ne konuşuyoruz bilmiyorum I'm to say I'll say it anyway Söylemem gerek bir şekilde söyleyeceğim Today's another day to find you Bugün,çekindiğini anlamak iç..

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi 01:19

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi

Afganistan'ın bir çok bölgesini denetleyen Taliban gerillaları, zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan bir kadının kurşuna dizilme sahnesinin videosunu yayınladı. Video kaydı Reuters haber ajansı tarafından dünyaya dağı..

Davaro Film İzle 1:34:01

Davaro Film İzle

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü dur..

Sihirbazlar Çetesi Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 2:12:23

Sihirbazlar Çetesi Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Karizmatik Atlas (Jesse Eisenberg) tarafından yönlendirilen sihirli süper grup Mahşerin Dört Atlısı yüksek teknolojili sihirbazlık gösterileri sergilemektedir. Bu adamlar izleyicileri önce başka bir kıtadaki bir bankayı ..

  • Tv Series tarafından
  • 35.863 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Tabii ki Evet (Orjinal) 02:21

Tabii ki Evet (Orjinal)

Büyük bir millet güçlü bir devlet Son güne kadar biz varız elbet Haydi büyük ülkem haydi tam gayret Gelecek nesiller için tabii ki evet Tek millet tek vatan için toprağında yatan için Tüm ecdanın vatan için tabii ki..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..