#Güven yüreyi başka biri müzik dinle

Nurşene Sürpriz Teklif! - Esra Erolda 366.Bölüm 03:41

Nurşene Sürpriz Teklif! - Esra Erolda 366.Bölüm

Esra Erol'un en eğlenceli gelin adaylarından biri olan Nurşen'e talip olan aday bakın kimmiş...

  • ANKA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmaz Kimdir? 01:01

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenome..

Rio De Janeiro Of Sezon Karnavalından İlk Görüntüler 03:02

Rio De Janeiro Of Sezon Karnavalından İlk Görüntüler

Olimpiyatlar sırasında Rio'nun Madureira Parkı, sakinlerin ve turistlerin Oyunlar'ı büyük bir ekranda izlemek ve kültürel ve sportif etkinliklere katılmak için toplanması için bir yer haline geldi. Rio de Janeiro'nun en ..

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda 01:28

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda

İngiltere Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecini resmen başlatırken, AB'de yaşayan İngiliz vatandaşları çifte vatandaşlık için evrak hazırlıyor. Londra'daki Fransa Büyükelçiliği, Brexit referandumunun ardından vatandaşlık..

II.Abdülhamit Hanın Bilinmeyenleri - 1.Bölüm 05:44

II.Abdülhamit Hanın Bilinmeyenleri - 1.Bölüm

Bulunduğu dönemde olağanüstü zekasıyla Osmanlı İmparatorluğunu dış entrikalardan uzak tutmaya çalışarak devlet düzenini sağlamaya çalışan ender şahsiyetlerden biri olan 2.Abdülhamit hanın bilinmeyenleri sizlerle.Kanalım..

  • ANKA tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist 01:29

Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist

Dünyanın en büyük Mozaik Müzesi Zeugma'da yaz aylarının yaklaşması ile hareketlilik başladı. Müze, yerli ve yabancı turistin Gaziantep'te en çok tercih ettiği tarihi alanlardan biri. Zeugma'da beklenti bu yıl da yüksek...

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm 14:50

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm

Üsküdar ilçesinde Bizans Döneminden kalan son eser Kız Kulesi'dir. Kule bu zamana kadar hem konumu hem tarihi ile İstanbul'un simgelerinden biri haline gelmiştir. Yaklaşık 2500 yıllık bir tarihe sahip olan kule eski Yuna..

Eminenin Kıyafeti Kemal Doğuluya Fenalık Getirdi! 10:52

Eminenin Kıyafeti Kemal Doğuluya Fenalık Getirdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Bahar Candan Deniz Serkanova'dan daha kötü biri varsa o da Emine Aydın'dır deyince ikili arasında kavga çıktı. Simay Tokatlı ise Emine'nin aya..

  • ANKA tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Agatha Christie Kimdir? 01:53

Agatha Christie Kimdir?

Tam adı Agatha Mary Clarissa Miller Christie Mollowan olan Agatha Christie (15 Eylül 1890 – 12 Ocak 1976), İngiliz yazar, polisiye edebiyatın en önemli isimlerinden biri ve dedektif Hercule Poirot karakterinin yaratıcısı..

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları 03:28

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları

İzleyenler bilir, buz hokeyinde omuz atmak, fazla abanmadan ileri itlemek serbesttir. O yüzden her 5 maçın 2 tanesinde yumruk yumruğa kavga çıkar, evet kavgada serbesttir. Ama kuralları var. Kavga eden sadece 2 veya çift..

Yunanistan Duvarlarında Takla Atmak Başkadır 00:58

Yunanistan Duvarlarında Takla Atmak Başkadır

Günümüzün ilginç trendlerinden biri de esnekliği hız ile birleştirerek duvarların üzerinden atlamak. Red Bull, bizi bu kez Yunanistan'a götürüyor...

12 Yaşında İnanılmaz Derece! Geleceğin Kadın Bolt'u 02:12

12 Yaşında İnanılmaz Derece! Geleceğin Kadın Bolt'u

Brianna Lyston, ismini şimdiden bir yere not etmekte fayda var. 200 metreyi 23.46 ile koşarak son günlerde spor kamuoyunun en çok dikkatini çeken isimlerden biri olmayı başardı bile.....

Kartallar Yüksek Uçar 8.Bölüm 48:36

Kartallar Yüksek Uçar 8.Bölüm

Ailelerden biri önce nakliyeci, sonra ambalajcı, ithalatçı ve sonunda da bir holding olur...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 2.227 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaynanalar 1.Bölüm 1974 25:34

Kaynanalar 1.Bölüm 1974

Türkiye'de sitcom'un ilk örneklerinden biri olarak kabul edilen Kaynanalar, 1974 yılının mayıs ayında TRT ekranlarında yayınlanmaya başladı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 2.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona'yı Yenmenin Formülü 01:42

Barcelona'yı Yenmenin Formülü

Dünyanın yenmesi en zor kulüplerinden biri olan Barcelona'nın nasıl yenilebileceği üzerine bir çok futbol adamı kafa yormuştu. Bir çok teknik adamın yapamadığını Celta Vigo menajeri Eduardo Berizzo yaptı...

Bizim Aile Evlilik 11:40

Bizim Aile Evlilik

Bizim Aile - Evlilik Bizim Aile, başrollerinde Münir Özkul, Tarık Akan, Adile Naşit ve Itır Esen'in yer aldığı, 1970'lerdeki geniş kadrolu Arzu Film filmlerinin en bilinenlerinden biri olan 1976 yapımı Türk filmi...

Peru'nun Kokain Vadisindeki Uyuşturucu Hikayeleri 04:17

Peru'nun Kokain Vadisindeki Uyuşturucu Hikayeleri

Peru'nun Kokain Vadisindeki Hikayeler. Dünya kokaininin beşte biri bir vadide üretilir. Kısmen Parlayan Yol ile kontrol Edilen Maoist gerilla, Peru'nun fakir bölgesi Valle de los Ríos Apurímac, Ene y Mantaro, hükümsüzleş..

  • PengoTV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk 00:48

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Almanya'dan Bir Skandal Daha 01:24

Almanya'dan Bir Skandal Daha

Terör örgütleri ve teröristlere her fırsatta destek veren Almanya, bir skandala daha imza attı. Geçtiğimiz ay, ülkenin önde gelen gazetelerinden biri olan Bild, ırkçı ve küstah bir manşet atmış, Sabah Avrupa da, o manşet..

Fransızca Seni Seviyorum Bülent Ersoy & Gülşen Bubikoğlu 00:55

Fransızca Seni Seviyorum Bülent Ersoy & Gülşen Bubikoğlu

Çalışkan bir öğrenci olan Bülent Ersoy ve ilgi duymaya başladığı sıra arkadaşı Gülşen Bubikoğlu. Sıralardaki Heyecan Yeşilçam'ın unutulmaz aşk filmlerinden biri. Filmin Adı: Sıralardaki Heyecan Yönetmen: Orhan Aksoy Oyu..

Gramere Bak Sıralardaki Heyecan 00:27

Gramere Bak Sıralardaki Heyecan

Çalışkan bir öğrenci olan Bülent Ersoy ve ilgi duymaya başladığı sıra arkadaşı Gülşen Bubikoğlu. Sıralardaki Heyecan Yeşilçam'ın unutulmaz aşk filmlerinden biri. Filmin Adı: Sıralardaki Heyecan Yönetmen: Orhan Aksoy Oyu..

Pc Oyunu Gibi Kamyon Yarışı 01:04

Pc Oyunu Gibi Kamyon Yarışı

Stadium Super Trucks yarışı son zamanların en gözde yarışlarından biri. Araba içi kameraya yansıyan güzel görüntülerle yarışı izleyebilirsiniz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yedi Kilise İzmir 02:48

Yedi Kilise İzmir

Yedi Kilise'den biri olan İzmir kilisesi. Meryem Suresi hakkında anlatım...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi Ki Doğmuşsun Kemal Sunal 01:57

İyi Ki Doğmuşsun Kemal Sunal

Kemal Sunal 70 yaşında. O hep aramızda. İyi ki doğdun büyük usta! Türk sineması'nın büyük komedi oyuncusu ve sinema oyuncularından biri olarak kabul edilen Kemal Sunal, oynadığı rollerle Türk sinemasına yeni bir soluk g..

Ben Namuslu Tüccarım 01:10

Ben Namuslu Tüccarım

Akrep filminde Murat (Tarık Tarcan) genç ve yakışıklı bir turist rehberidir. Yeraltı dünyasının karanlık adamlarından biri olan Temel (Öztürk Serengil) ve Şadiye (Ahu Tuğba) birlikte büyük tekneleri ile denize açıldıklar..

Mehmet Ali'den Evde Yalnız Kalmak İçin Rüşvetler 01:10

Mehmet Ali'den Evde Yalnız Kalmak İçin Rüşvetler

En komik, en unutulmaz dizilerden biri Tatlı Kaçıklar en güzel sahneleriyle sizlerle...

Fenerbahçe - Galatasaray Unutulmayan Karşılaşması 09:02

Fenerbahçe - Galatasaray Unutulmayan Karşılaşması

İşte ezeli rekabette unutulmayan karşılaşmalardan biri...

Kumar Oynayanın Kumarda Sonu 01:17

Kumar Oynayanın Kumarda Sonu

1996 yapımı unutulmaz dizimizin kahramanları Rafet ile Saffet! Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar!..

Tatlı Kaçıklar 01:45

Tatlı Kaçıklar

En komik, en unutulmaz dizilerden biri Tatlı Kaçıklar en güzel sahneleriyle sizlerle. Başroller de Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş, Buket Dereoğlu ve Neslihan Yeldan. Cakabo, Tarumar Abi, Seksi Şempanze, Beton Raziye ise..

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası 00:32

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası

1996 yapımı unutulmaz dizimizin kahramanları Rafet ile Saffet! Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar! Rafet gams..