#Güvenli bölgeye

İstanbul Boğazı'nda 2 kuru yük gemisi çarpıştı 01:42

İstanbul Boğazı'nda 2 kuru yük gemisi çarpıştı

Yeniköy önlerinde Türk ve Rus bandralı 2 kuru yük gemisi çarpıştı. Bölgeye kurtarma römorkörleri yönlendirildi. Kıyı Emniyetinden kaza ile ilgili şu açıklama yapıldı: Kocaeli'den Karadeniz Ereğli'ye giden 90 metre bo..

İngiliz Savaş Gemisi  Yemen Suları Açıklarında 01:09

İngiliz Savaş Gemisi Yemen Suları Açıklarında

İngiliz Savaş Gemisi Yemen Suları Açıklarında İngiliz savaş gemisinin gizlice Yemen sahil şeridine konuşlandırıldığı iddia edildi. Uzmanlar geminin, Bab'ül Mendep boğazını korumak için bölgeye konuşlandırıldığını iddia..

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü 04:25

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü Antalya'da polis ekipleriyle 2 terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi Edinilen bilgiye göre, Antalya'da önceki gün bir uzman çavuşun şehit..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik 00:39

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk’un İncek Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmesi sırasında gergin anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Batıkent’teki bir cemevinde yapılan tör..

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor 01:47

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor

Karabük'te 3 ayrı noktadan çıkan orman yangını rüzgarında etkisiyle büyürken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Karabük-Yenice Yolu arıtma tesisi karşısındaki ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

Yok Oluş Orijinal Fragmanı 02:24

Yok Oluş Orijinal Fragmanı

Gerçekleşen anormal faaliyetlerden dolayı hükümet tarafından gizlice karantinaya alınan gizemli “Area X” bölgesi, onyıllardır kıtanın geri kalanından ayrıdır. Doğa, insan uygarlığının son izlerini de bölgeden silmiş duru..

Kapana Yakalanan Ayı Kurtarıldı 00:29

Kapana Yakalanan Ayı Kurtarıldı

DÜZCE'nin Akçakoca ilçesinde ormanlık alanda kapana yakalanan ayı, uyuşturucu iğne ile uyutulduktan sonra kurtarıldı. Akçakoca Altunçay köyünde ormanlık alandan gelen sesleri duyan vatandaşlar, o noktaya doğru ilerledi. ..

  • JET TV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiyor 04:00

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiy

Tokat’ta tarihi İpek Yolu üzerine yerleştirilen deve figürlerinden oluşan kervan dikkat çekiyor. Tokat’ta uygarlık kurmuş tüm medeniyetlerin izlerini taşıyan, 5 asır önce kentin tarihi ticaret merkezini oluşturan çarşı t..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ 01:28

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen genç avukat, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, gece geç saatlerde Gaziantep Çevre Yolu Dülük Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, ..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Suriyeli Mülteciler Alman Ekonomisini Nasıl Etkileyecek 08:13

Suriyeli Mülteciler Alman Ekonomisini Nasıl Etkileyecek

Umutsuzca sınırları ve denizleri aşarak başka ülkelere göç eden yorgun mültecilerden nasıl birer ekonomik değer yaratılır? Örneğin onlara güvenli bölge vaat eden Almanya? Real Economy programında detaylı bir şekilde ele ..

  • Cowboy tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Yüksek Katlarda Yaşayanlar İçin Hayat Kurtarıcı Çözüm: Acil Kaçış Çantası 01:42

Yüksek Katlarda Yaşayanlar İçin Hayat Kurtarıcı Çözüm: Acil Kaçış Çant

Yangın gibi durumlarda yüksek katlarda yaşayan insanlar için üretilmiş hayat kurtarıcı bir çözüm. Vücuda giyilebilir bir çanta olarak karşımıza çıkan SkySaver içindeki halat sayesinde taşıdığı kişiyi güvenli bir şekilde ..

Mutfak Dolabı Düzenleme Bölüm-2 Kiler Düzenleme 06:14

Mutfak Dolabı Düzenleme Bölüm-2 Kiler Düzenleme

Mutfakta kolaylık saglayacak çözümler...

  • Kadınca tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Gerçek Adrenalin 00:45

İşte Gerçek Adrenalin

Avusturalya’nın açıklarında Pasifik Okyanusunda Vanatu adası yerlilerinin ”Gkol” adını verdikleri bu adrenalin dolu aktivite erkekliğe geçiş dönemlerinde bambulardan kurulan kulelerin üzerinden, sarmaşık kullanılarak yap..

  • PITIRCIK tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:34

The Walking Dead 7. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Hikaye, çoğunlukla ana karakter Rick Grimes'ın grubunun, aylak sürüsünden uzak ve güvenli bir yer aradıkları Atlanta metropol bölgesi ile Amerika'nın Georgia eyaleti çevresindeki kuzey kırsal bölgede geçmektedir. Konu, y..

Pascal Nouma - Gmax Deneyimi (Küfür İçerir) 04:35

Pascal Nouma - Gmax Deneyimi (Küfür İçerir)

GMax Yeni Zelanda'dan çıkıp dünyanın dört yanına yayılmış,güvenli ve heyecanı doruk noktasında yaşatan bir teknoloji harikası! Pascalın konuk olduğu bir gün kaydedilen görüntüler ve içimizden biri Pascal'ın gitgide bizde..

  • JET TV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 CIA Ajanından İlginç İddia: Hitler Aslında Ölmedi! 03:35

CIA Ajanından İlginç İddia: Hitler Aslında Ölmedi!

Adolf Hitler, Doğum Yeri : Avusturya Ölüm Yeri : Bilinmiyor. Araştırma Sahiplerinin ilk iddâası .Nazi liderinin ölmediği, Arjantin'de bulunan güvenli bir askeri merkeze kaçırıldığı yönünde. Hikaye kulağa her ne kadar kom..

  • ANKA tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayçekirdeğini Kurutmak İçin Çevre Yolunu Kapattılar 03:12

Ayçekirdeğini Kurutmak İçin Çevre Yolunu Kapattılar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ayçekirdekleri çevre yolunda kurutuluyor. Ayçekirdeğini kurutacak yer bulamayan üreticiler Ahmet Türkel çevre yolunun tek şeridini trafiğe kapattı. İnegöl’ün çeşitli kırsal mahallelerinden ayç..

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Lira Tuvalet Parası Vermek İstemeyen Kadınların Kavgası 02:34

1 Lira Tuvalet Parası Vermek İstemeyen Kadınların Kavgası

Kadıköy Bostancı'da belediye tesislerinde tuvalet görevlisi 43 yaşındaki F.G.'yi 3 kadın tuvalet ücreti vermemek için tekme tokat dövdü. . O anlar güvenli kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay Bostancı'da 2 ..

  • ANKA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tampa’da Flamingolar Tahliye Edildi 00:18

Tampa’da Flamingolar Tahliye Edildi

ABD’nin Florida eyaletinde büyük hasara yol açan Irma Kasırgası nedeniyle Tampa şehrinde bulunan parktaki flamingolar da tahliye edildi. Kasırga kente ulaşmadan önce tahliye edilen flamingolar güvenli bölgelere götürüldü..

Akıllı Ev Kontrolünü Sağlayan Drone  Aire 00:59

Akıllı Ev Kontrolünü Sağlayan Drone Aire

Akıllı ev ekosistemlerinin merkezindeki akıllı asistanlar evle ilgili tüm kontrolü cebinize getiriyor. Aevena'nın geliştirdiği Aire ev içinde otonom olarak uçabiliyor. Alexa ile entegre olabilen robot engelleri fark eder..