#Güvenli bölgeye sığındılar

Diyarbakır Valiliği Yakınında Patlama 01:03

Diyarbakır Valiliği Yakınında Patlama

Diyarbakır Valiliği yakınlarında bulunan bir çöp kutusunda henüz ne olduğu belirlenemeyen bir cisim patladı. Büyük bir gürültü meydana gelen patlamada ölü ve yaralı olmadığı belirtilirken, bölgeye çok sayıda polis ve amb..

Zeytinburnu'nda Mehmetçik'e Destek Yürüyüşüne Saldırı Anları 01:22

Zeytinburnu'nda Mehmetçik'e Destek Yürüyüşüne Saldırı Anları

Zeytinburnu'nda Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiklere moral vermek için bir grupla birlikte yürüyüş yapan Osmanlı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'in olduğu bölgeye doğru ateş açıldı. Saldırı sırasında grup..

Dövme Yaptırmak Cilt Kanseri Riskini Artırır Mı 00:44

Dövme Yaptırmak Cilt Kanseri Riskini Artırır Mı

Dövme yaptırmak cilt kanseri riskini diğer fiziksel zararlardan daha fazla artırmıyor. Dövme yaptırmanın cilt kanserine neden olma olasılığı güneşe maruz kalan ciltten, travmaya maruz kalan benlerden ve atipik hücrelerde..

  • NABIZ tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Skolyoz Ne Tür Sağlık Problemleri Meydana Getirir 01:25

Skolyoz Ne Tür Sağlık Problemleri Meydana Getirir

Skolyoz en sık kişinin beden imajındaki bozulmayla beraber psikolojik sorunlar doğurabilir. İleri seviyedeki skolyozlar yer aldığı bölgeye göre birtakım organ basılarına neden olabilir. Skolyoz göğüse bası yaparsa akciğe..

  • NABIZ tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Proloterapi Uygulaması Ağrılı Bir İşlem Mi 00:31

Proloterapi Uygulaması Ağrılı Bir İşlem Mi

Deneyimli hekimler uygulanan enjeksiyon kalçadan yapılan enjeksiyonla aynı derecede ağrılıdır. Uygulanacak bölgeye göre uygulama öncesinde lokal anestezi de yapılabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 494 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmplant Uygulamasından Ne Kadar Sonra Üst Yapı Yapılabilir 00:48

İmplant Uygulamasından Ne Kadar Sonra Üst Yapı Yapılabilir

İmplant uygulamasından sonra yaklaşık 15 gün, o bölgeye herhangi bir yük gelmemesi için protez yapılmıyor. 15 günden sonra hastanın çiğneme görevi yapmayan, basit protezler yapılıyor. Üst yapı ise üst çenede üç ay, alt ç..

  • NABIZ tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kriyoterapi Nasıl Uygulanır 00:57

Kriyoterapi Nasıl Uygulanır

Kriyoterapi uygulamasında basınç altında sıvılaştırılan azot gazı püskürtme yoluyla lezyonlu bölgeye uygulanır...

  • NABIZ tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırtınaya Yakalanan Göçmenler Böyle Kurtarıldı 01:08

Fırtınaya Yakalanan Göçmenler Böyle Kurtarıldı

Muğla'nın Datça ilçesinde, Suriye uyruklu 13 göçmeni taşıyan lastik bot fırtınaya yakalandı. Yardım talebi üzerine bölgeye giden Sahil Güvenlik ekipleri, boğulmak üzere olan göçmenleri son anda kurtardı...

Komandolar Dualarla Afrin'e Uğurlandı 01:28

Komandolar Dualarla Afrin'e Uğurlandı

Siirt'te bir tabur komando, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere bölgeye gitti. Komando..

Doğu Guta da Vahşet Dehşet Ve Umut Aynı Karede 01:27

Doğu Guta da Vahşet Dehşet Ve Umut Aynı Karede

Suriye'nin Doğu Guta bölgesinde, Beşşar Esed rejiminin saldırısında bebeğini kurtarırken görüntülenen Doğu Gutalı babanın yaşadığı dehşet, dikkatleri yeniden bölgeye çekti...

İdlib'de Halk Mehmetçik'i Böyle Karşıladı 02:20

İdlib'de Halk Mehmetçik'i Böyle Karşıladı

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait bir konvoy, Astana anlaşmaları çerçevesinde İdlib gerginliği azaltma bölgesinde oluşturulacak ateşkes gözlem noktası için bölgeye ulaştı. Mehmetçik'i büyük bir coşkuyla karşılayan böl..

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:48

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Küçük bir Batı Virginia kasabası olan Halloween Mountain Man festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Özenle hazırladıkları korkunç kostümleri ile parti müdavimleri dehşet dolu bir gece için bir araya gelecektir. E..

Sinyal Kesici Jammerlar Afrin'e Gidiyor 00:47

Sinyal Kesici Jammerlar Afrin'e Gidiyor

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Afrin ilçe merkezinde, teröristlerin kaçarken tuzakladığı patlayıcılar imha edilirken, bölgeye Türkiye'den çok sayıda sinyal kesici jammer taşıyan asker..

Avustralya'da Balinalar Karaya Vurdu 01:25

Avustralya'da Balinalar Karaya Vurdu

Avustralya'da bulunan Hamelin Koyu'nda 150 kısa kanatlı pilot balina karaya vurdu. Koyda avlanan bir balıkçının ihbarı üzerine bölgeye giden kurtarma ekipleri, balinaların yaşatılması için çalışmalara başladı. Karaya vur..

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Soylu Hain Saldırının Yaşandığı Siirt'te 01:04

Bakan Soylu Hain Saldırının Yaşandığı Siirt'te

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Siirt Eruh Ormanardı köyü kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen ve 6 güvenlik korucusunun şehit olduğu bölgeye giderek incelemelerde bulundu...

Küçük Köpeği Kovalayan Lama Sürüsü 01:23

Küçük Köpeği Kovalayan Lama Sürüsü

Çiftlikteki lama Sürüsünün bulunduğu bölgeye giren küçük köpeği yılmadan kovalayan lamalar...

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan CHP'li Özel'e Tarihi Ayar 01:08

Başbakan Yıldırım'dan CHP'li Özel'e Tarihi Ayar

TBMM'de yapılan özel oturumda tansiyon yükseldi. Başbakan Yıldırım CHP'li Özgür Özel'e tarihi bir cevap verdi. CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in 'Başbakan'ın 15 Temmuz gecesi emniyetli bir bölgeye götürüldü' iddiasına..

Çorum'da Mezarlıkta Canlı Yayın Yapan Muhabiri Korkutan Dayı 00:10

Çorum'da Mezarlıkta Canlı Yayın Yapan Muhabiri Korkutan Dayı

Çorum'daki mezarlıkta ağlayan kız için bölgeye giden bir muhabir, mezarlıktan korka korka canlı yayın yaparken bir anda arkadan yaklaşan bir dayı tarafından korkutuluyor. Muhabirin arkasından yaklaşarak 'phöö' diyen dayı..

  • JET TV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın 00:54

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın

İngiltere'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görebilmek isteyen Türk vatandaşları, Türk bayraklarıyla caddelere indi. Ülkede yaşayan terör örgütü yandaşları da protesto için bölgeye gitti. Bu sırada ellerinde Türk b..

200 Kişilik Adana Meydan Muharebesi 02:24

200 Kişilik Adana Meydan Muharebesi

Adana'da minibüs ve otobüs hattı sahiplerinin güzergah tartışması, taşlı- sopalı kavgaya dönüşmüş. Yaklaşık 200 kişi birbirine girerken, tarafları, bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi ayırmış...

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman 01:27

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

Mehmetçik'ten Dağcılara Yardım Eli 00:55

Mehmetçik'ten Dağcılara Yardım Eli

Mehmetçik'ten dağcılara yardım eli Genelkurmay Başkanlığından, Hakkari'deki Sümbül Dağı'na tırmanırken rahatsızlanan iki dağcının bölgeye sevk edilen askeri helikopterle tahliye edildiği bildirildi...

Dehşetin Yüzü Orijinal Teaser 00:30

Dehşetin Yüzü Orijinal Teaser

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü 00:31

Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü

Şanlıurfa'dan Mersin'e giden yolcu otobüsü, Adana-Gaziantep Otoyolu çıkışında yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kaza ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ile Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Can-Kur ek..

Yıldız Oyuncu Mesut Özil'e Çirkin Saldırı 11:29

Yıldız Oyuncu Mesut Özil'e Çirkin Saldırı

Mesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac'a İngiltere'nin başkenti Londra'da otomobili ile seyrederken bıçaklı saldırı girişimi düzenlendi. İki motosiklet ile aracına yaklaşan saldırganları gören iki futbolcu araçtan i..

  • BETA tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tayvan 'da Köprünün Çökme Anı 00:50

Tayvan 'da Köprünün Çökme Anı

Tayvan'ın güneyinde yer alan Yilan bölgesindeki Nanfagao kasabasında bulunan bir köprü çöktü. Sabah 9:30 sıralarında yaşanan olayda 6'sı ağır, 10 kişi yaralandı. Yaralılar ekiplerce hastaneye sevk edildi. İtfaiyenin yap..

  • JET TV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bodrum’da film gibi olay 01:17

Bodrum’da film gibi olay

Bodrum’da boş bir araziye minibüsle 30 çuval hafriyat getirip boşaltan 2 kişi zabıta ekiplerini görünce indirdikleri hafriyat çuvallarını saniyeler içinde tekrar minibüs kasasına yüklediler. Komedi filmlerini aratmayan g..

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu' 05:24

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi, Pençe-Kaplan Operasyonu’nu gece boyunca sınır bölgesindeki harekat merkezinden sevk ve idare ederken dün de operasyonun yapıldığı bölgeye en yakın üs bölgelerinden..

Aydın dağları alevlere teslim oldu 01:59

Aydın dağları alevlere teslim oldu

Aydın'da sabah saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan devam eden tüm çabalarına rağmen söndürülemedi. Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait tüm helikopterlerin su taşıdığı yangını köylüler endişeli gözler..

Ümraniye’de sosyal mesafesiz maskesiz düğün korkuttu 01:11

Ümraniye’de sosyal mesafesiz maskesiz düğün korkuttu

Ümraniye’de düğün için bir araya gelen vatandaşlar, yine sosyal mesafeyi ve maskeyi unuttu. Salgına karşı önlemleri hiçe sayan vatandaşlar hep birlikte oyun oynadı. Vatandaşlar, bölgeye gelen polislerce uyarıldı...