#Güvenli bölgeye sığındılar

Dev Pitonu Kucaklayarak Uzaklaştıran Kadın 01:42

Dev Pitonu Kucaklayarak Uzaklaştıran Kadın

Brezilya'nın Rio de Janeiro eyaletinde bir otoyolun ortasında duran dev piton, trafiğin işleyişini engelliyormuş. Görenler bu ilginç anın fotoğraf veya videosunu çekerken, kalabalığın arasından bir kadın çıkmış ve herkes..

  • JET TV tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komutanın Arkası Dönük Şekilde Hedefi Vurması 00:35

Komutanın Arkası Dönük Şekilde Hedefi Vurması

Komutan şişeyi askere verip uzak bir bölgeye bırakmasını istiyor. Daha sonra tek eliyle mermiyi namluya verip arkası dönük bir şekilde uzak alana bırakılan şişeyi tek seferde vuruyor...

  • JET TV tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadıköy'de Şişme Botla Gezen Yurdum İnsanı 00:59

Kadıköy'de Şişme Botla Gezen Yurdum İnsanı

İstanbul'da sel sularında bot ve şişme yatakla yüzen iki kişinin görüntüleri oldukça komik anlara sahne oldu. İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yağmur sularının sele dönüşmesiyle birlikte bazı yerlerde vatandaşlar biriken su..

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektirikle Balık Avı - Çin 02:55

Elektirikle Balık Avı - Çin

Çekik gözlü arkadaşlarımız yine şaşırmadı. Kaç voltluk akü kullandıklarını bilmiyorum.. ıslak kumlu bölgeye elektirik vererek kumun altından çıkan balıkları topluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmaniye'de Orman Yangını 00:31

Osmaniye'de Orman Yangını

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde orman yangını çıktı. Düziçi ilçesi Yeşilyurt Köyü'nde çıkan yangına, 3 helikopter, 2 Amfibik uçak ve 20 araröz desteğiyle müdahale ediliyor. Yeşilyurt köyündeki ormanlık alanda henüz belirle..

Kartal Sahilinde Gemi Yangını 02:00

Kartal Sahilinde Gemi Yangını

Kartal sahilinde demirli icralık gemide yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Kartal Sahili Kumcular Mevkisinde kıyıya bağlı olan ''K.Koğulları'' isimli hacizli gemide henüz ..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Pencereden Görünce Teslim Oldu 00:28

Pencereden Görünce Teslim Oldu

Antalya'da eşinden uzaklaştırması bulunan şahıs, eve gelerek eşini ve çocuğunu eve kilitledi. Bölgeye çok sayıda polis ve özel harekat timi sevk edildi. Kapıları kilitleyen öfkeli koca, pencereden özel harekat timinin ge..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı! 00:54

Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı!

Amerika'nın Indiana eyaletinde görev yapan bir polis, bir filmin hırsızlık sahnesini gerçek zannedip elinde oyuncak tabanca bulunan oyuncuya ateş açtı. Mahalle sakinleri filmi gerçek sanarak 911'i aradı. İhbar üzerine bö..

Bir Vize Hikâyesi 05:47

Bir Vize Hikâyesi

Dokuz yıl kadar önceydi. ABD'de Ortadoğu ile alakalı bir yüksek lisans programına kaydolmaya karar vermiştim. Böylece hem İngilizcemi akademik düzeyde ilerletmiş olacak, hem de bölgeye dışarıdan bakarak farklı bir perspe..

Hatay'da Karakola Saldırı 00:28

Hatay'da Karakola Saldırı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde jandarma karakoluna teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Edinilen bilgiye göre, Samandağ ilçesi Çevlik tatil yöresinde bulunan jandarma karakoluna teröristler tar..

Türk ve Rus Askeri Heyetleri Halep’e Geldi 00:37

Türk ve Rus Askeri Heyetleri Halep’e Geldi

Bu sabah Halep'in kuzeyinde Kürt birliklerin kontrolünde bulunan bölgeye 4 Rus helikopteri ile geldi. Diğer taraftan Halep'in doğu kısmına da Türk helikopterleri geldi...

Erbil'de Rusya Konsolosluğu Önünde Eylem 00:47

Erbil'de Rusya Konsolosluğu Önünde Eylem

Göstericiler, Erbil'deki konsolosluğunu Bağdat yönetiminin ikazlarına rağmen şimdiye kadar kapatmayan Rusya'yı, Irak Ordusu'nun bölgeye yönelen hareketliliğine karşı da sessiz kalmamaya çağırdı...

Türk Kızılayı Irak'taki Deprem Bölgesine İlk Ulaşan Ekip Oldu 01:23

Türk Kızılayı Irak'taki Deprem Bölgesine İlk Ulaşan Ekip Oldu

Türk Kızılayı, merkez üssü Irak'ın Halepçe ilçesi olan 7,2 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgeye ulaşan ilk yardım ekibi oldu...

Cumhurbaşkanı  50 Tırlık Yardım Konvoyu Habur'dan Irak'a Giriş Yaptı 02:11

Cumhurbaşkanı 50 Tırlık Yardım Konvoyu Habur'dan Irak'a Giriş Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak-İran sınırındaki depreme ilişkin Felaketin hemen ardından ilgili kuruluşlarımızı bölgeye sevk ettik. AFAD ve Kızılay'ın koordinasyonunda 50 tırlık yardım konvoyu, Habur'dan Irak'a şu an giriş..

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı 01:47

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne güçlendirilmiş torpil atıldı. Saat 22.00 sıralarında düzenlenen saldırıda cezaevindeki nöbet kulübe..

Araç Altı Araması Yapan Askerin Aklını Almak 00:04

Araç Altı Araması Yapan Askerin Aklını Almak

Askeri bölgeye giren araçların güvenlik kontrolünden sorumlu askere aranan araçtaki sürücü öyle bir şaka yapmış ki askerin aklı gitmiş..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı 00:34

İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı

İşgalci İsrail, Gazze'deki direniş gruplarına ait bir askeri bölgeye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda yaralıların sayısı 25'e yükseldi...

Uçuk Türleri Nelerdir 01:09

Uçuk Türleri Nelerdir

Uçuklar, tip bir ve tip iki şeklinde ikiye ayrılır. Birinci tipteki uçuk, uçuk virüsünün ilk kez temas ettiği yerde direkt olarak deri içerisinde girerek o bölgeye yerleşmesi sonucu oluşur. Vücut direnci düştükçe o bölge..

  • NABIZ tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siğil Hangi Yöntemlerle Tedavi Edilir 02:39

Siğil Hangi Yöntemlerle Tedavi Edilir

Siğil birçok yöntemle tedavi edilebilir. Ancak hiçbir yöntem kesin çözüm sağlamaz. Siğil, ortaya çıktığı bölgeye bağlı olarak tedaviden sonra nüksedebilir. Tedavi asitli ilaçlarla gerçekleştirebilir. Bu ilaçların düzenli..

  • NABIZ tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksim'de Yangın Paniği 00:36

Taksim'de Yangın Paniği

Taksim Sıraselviler Caddesi'nde bulunan tarihi bir apartmanın çatı katında büyük bir yangın çıktı. 5 itfaiye aracı kısa sürede bölgeye ulaşırken, yangın kontrol altına alındı...

Ebola En Çok Hangi Bölgelerde Görülüyor 00:41

Ebola En Çok Hangi Bölgelerde Görülüyor

Ebola, en çok Afrika'da görülüyor. Bölgeye yakın yerlerde de ebola vakalarına rastlanıyor. Ancak etkili önlemlerle hastalığın kontrolsüzce yayılmasını önlemek mümkün...

  • NABIZ tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stent Nasıl Takılır 00:59

Stent Nasıl Takılır

Damar tıkanıklıklarının tedavisinde, tıkanıklığın niteliklerine ve yerleştirilecekleri bölgeye göre kendiliğinden ya da balonla açılabilen stentler kullanılabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Periferik Damar Hastalığının Tedavisinde Balon Ve Stent Teknikleri Nasıl Uygulanır 01:38

Periferik Damar Hastalığının Tedavisinde Balon Ve Stent Teknikleri Nas

Periferik hastalıklara sebep olan darlık veya tıkanıklıkların yerleri tespit edildikten sonra, bölgeye en doğru yöntemle nasıl ulaşılacağı belirlenir. Balon veya stentler bu veriler doğrultusunda yerleştirilerek tedavi g..

  • NABIZ tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uludağ'da Kritik Dakikalar 02:08

Uludağ'da Kritik Dakikalar

Uludağ’da doğa yürüyüşü sırasında 6 metrelik şelalede mahsur kalan 5 kişi için kritik dakikalar başladı. Bir kişinin ayağının kırık bir kişininse soğuktan donmak üzere olduğu öğrenilirken kayalık olduğu için ulaşımın imk..

Kötü Huylu Beyin Tümörü Kişilerin Günlük Yaşantısını Nasıl Etkiler 01:36

Kötü Huylu Beyin Tümörü Kişilerin Günlük Yaşantısını Nasıl Etkiler

Kötü huylu beyin tümörü sürekli gelişme gösterir. Tümör tespit edildikten sonra kısa sürede hızla büyüyebilir. Bu da beynin kafatası içinde sıkışmasına neden olur. Tümör bulunduğu bölgeye bağlı olarak hastada çeşitli fon..

  • NABIZ tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıl Dönmesi İlaçla Tedavi Edilebilir Mi 01:17

Kıl Dönmesi İlaçla Tedavi Edilebilir Mi

Kıl dönmesi ilaçla tedavi edilebilir. Özel maddeler travmalı bölgeye enjekte edilebilir. Bu yöntem lokal anestezi altında hasta yüzüstü yatarken uygulanır. Ancak bu yöntemin alerjik reaksiyona neden olabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Başkan Yardımcısı Pence Filistin’de Protesto Edildi 01:00

Abd Başkan Yardımcısı Pence Filistin’de Protesto Edildi

Batı Şeria'da yer alan Nablus kentinde toplanan Filistinliler, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in bölgeye gerçekleştirdiği ziyareti protesto etti. Beytullahim'deki Filistinliler de Pence'in ziyaretini protesto etti...

Suriyeli Sığınmacılardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek 01:16

Suriyeli Sığınmacılardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Ankara'da yaşayan Suriyeli sığınmacılar, TSK ve ÖSO'nun, Afrin bölgesinde düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nın bölgenin terör örgütlerinden arındırılmasını amaçladığını belirterek, harekatın bölgeye barış ve huzur getirm..