#Güvenlik güçleri

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı 01:04

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı Irak'ın Kerkük kent merkezinde terör örgütü DEAŞ'ın iki militanı, güvenlik güçleri tarafından yapılan bir basın operasyonu sonucu göz altına alındı...

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu 02:08

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu Irak'ın Kerkük kent merkezinde terör örgütü DEAŞ militanları ile güvenlik güçleri arasındaki sokak çatışması tekrar başladı. Çatışmaları takip eden AA ekibinin aracı d..

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu 01:10

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu İEdinilen bilgiye göre, Güzelhisar Çayı yakınlarında deniz kenarında ceset olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağl..

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi 05:08

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi Hakkari’nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçleri, teslim olan 2 teröriste insanlık dersi verdi. Çukurca ilçesi Üzümlü Bayrak Tepe bölgesine Zap bölgesinden gelerek tes..

Musul'dan kaçış sürüyor 01:09

Musul'dan kaçış sürüyor

Irak'ta güvenlik güçleri, Musul'u DEAŞ terör örgütünden kurtarma operasyonunun ikinci aşamasında kuvvetli bir direnişle karşı karşıya kaldı. Bölgede yoğun çatışmalar sürürken, iki ateş arasında kalan çoğunluğu kadın ve ç..

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 ölü 01:04

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 öl

Irak güvenlik güçleri Musul'u IŞİD militanlarından temizleme operasyonunun ikinci safhasında şehrin doğu kısmında yer alan üç mahalleyi daha kontrolü altına aldı. Operasyonun dördüncü günü geride kalırken sivillerin bö..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Paris'te Polis Şiddetine Karşı Protesto Eylemi 01:17

Paris'te Polis Şiddetine Karşı Protesto Eylemi

Fransa'nın başkenti Paris'te polis şiddetine karşı protesto eylemi düzenlendi. Yürüyüşe binlerce kişi katıldı. Barışçıl başlayan gösteride yüzü maskeli bir grup eylemci polisle çatıştı. Güvenlik güçleri kalabalığı kontro..

1971 ODTÜ Olayları izle 19:37

1971 ODTÜ Olayları izle

1971 yılının Ocak ayında güvenlik güçleri tarafından ODTÜ'de yapılan arama..

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı 03:08

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı

FETÖ'nün Emniyet'teki mali yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda, örgütün topladığı para miktarı tespit edildi. Örgütün mensuplarından toplamış oldukları paralarının bir kısmını bankadaki kiralık kasalarda sakladık..

Yol Çöktü Ve Ağaçları Yuttu 00:26

Yol Çöktü Ve Ağaçları Yuttu

Yol çöktü: Devasa çukur araç ve ağaçları yuttu Çin’in Nantong şehrinde yol çöktü, ortaya devasa bir çukur çıktı. Güvenlik güçleri bölgede hemen önlem aldı ve kimseyi alana yanaştırmadı. Patlayan su borusunun yumuşattığı ..

Yakalanan Canlı Bombaların Görüntüleri 01:32

Yakalanan Canlı Bombaların Görüntüleri

Türkiye’yi kana bulamak için Suriye sınırından Türkiye’ye geçen 5 terörist sınırda kıskıvrak yakalandı. Güvenlik güçleri o anların görüntülerini basınla paylaştı....

Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı 00:10

Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan Polis Özel Harekat(PÖH)'ta görevli Muhammet Ali Mevlüt Dündar'dan geriye atış talimleri görüntüleri kaldı. Hakkari'de dün gece PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan ça..

Lice’de Çatışma 3 Terörist Öldürüldü  - Son Dakika Güncel Haberler 00:35

Lice’de Çatışma 3 Terörist Öldürüldü - Son Dakika Güncel Haberler

Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 3 terörist öldürüldü...

Deaş'ın Hücre Evinde Fetö Kitapları Çıktı 01:06

Deaş'ın Hücre Evinde Fetö Kitapları Çıktı

Güvenlik güçleri Gaziantep'de terör örgütü DEAŞ ve PKK'ya yönelik operasyonlar gerçekleştirdi. DEAŞ hücre evlerine yapılan baskında FETÖ'nün yayın organları tarafından çıkartılan kitaplar ele geçirildi. 5 DEAŞ'lı...

Hatay'da Çatışma  1 Terörist Ölü, 3 Terörist Sağ Yakalandı 00:32

Hatay'da Çatışma 1 Terörist Ölü, 3 Terörist Sağ Yakalandı

Alınan bilgiye göre şüphe üzerine takibe alınan bir araca polis saat 12.15 sularında Hatay-İskenderun yolu Topboğazı mevkiinde dur ihtarı bulundu. Dur ihtarına uymayan ve ateşle karşılık veren teröristler ile polisler ar..

Kaza Sonrası Yakıt Tankerini Yağmalayan İnsanlar 02:11

Kaza Sonrası Yakıt Tankerini Yağmalayan İnsanlar

Pakistan'da bir yakıt tankeri karıştığı kaza sonrası halk tarafından yağmalanmak istendi. Canlarını hiç sayarak yakıt almak isteyen insanlara güvenlik güçleri engel oldu...

Batı Şeria’da Filistinliler İsrail Kuvvetleri Tarafından Vuruldu 01:40

Batı Şeria’da Filistinliler İsrail Kuvvetleri Tarafından Vuruldu

İsrail güvenlik güçleri işgal altındaki Batı Şeria'da Üç Filistinliyi daha öldürdü.. Batı Şeria tansiyonların çok gerildi...

Muğla'daki Operasyondan Haber :  7 Terörist Öldürüldü 01:43

Muğla'daki Operasyondan Haber : 7 Terörist Öldürüldü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

PKK'nın Sözde Bölge Sorumlusu Böyle Öldürüldü 00:37

PKK'nın Sözde Bölge Sorumlusu Böyle Öldürüldü

Siirt'in Tillo ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada terör örgütü PKK'nın sözde bölge sorumlusu olduğu değerlendirilen bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist de yaralı olarak yaka..

Suriye Sınırında Silah Sesleri 01:15

Suriye Sınırında Silah Sesleri

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu olan Suriye'nin Rasulayn ilçesinde akşam saatlerinde duyulan silah sesleri ilçede tedirginliğe neden oldu. Rasulayn'da akşam saatlerinde terör örgütü PYD tarafından uzun ..

Tunceli'de Düdüklü Tencereli Bomba Böyle İmha Edildi 00:24

Tunceli'de Düdüklü Tencereli Bomba Böyle İmha Edildi

Tunceli-Elazığ karayolunda düdüklü tencere içerisine yerleştirilmiş, amonyum nitrat ve tüp ile hazırlanmış tahrip gücü yüksek patlayıcıyı güvenlik güçleri fark ederek, olası bir faciayı engelledi. EYP, kontrollü bir şeki..

İnanılmaz Olay:Kadını Raylara İtti! 00:21

İnanılmaz Olay:Kadını Raylara İtti!

Hong Kong'ta alkollü olduğu düşünülen adam, kadın görevliyi raylara itti. Sert biçimde raylara çarpan kadın yaralandı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, güvenlik güçleri de kadını raylara iten adamın peşine düştü...

Yedieminlerde Milli Servetler Çürüyor 03:48

Yedieminlerde Milli Servetler Çürüyor

Van’da, çeşitli suçlarda kullanıldıkları gerekçesi ile güvenlik güçleri tarafından bağlanan araçlar, yediemin otoparklarında adeta çürümeye terk edildi...

3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:45

3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde güvenlik güçleri ve terör örgütü PKK mensupları arasındaki çatışmada, Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Kızılca'nın şehit edilmesi olayının faili terörist Tanış Memiş ile birlikte 2 terörist etki..

Londra'da Metro İstasyonu Gaz Sızıntısı Nedeniyle Kapatıldı 00:39

Londra'da Metro İstasyonu Gaz Sızıntısı Nedeniyle Kapatıldı

İngiltere’nin başkenti Londra’nın merkezinde gaz sızıntısı korkulu anlar yaşattı. Şehrin kalbindeki Charing Cross metro istasyonu yoğun gaz sızıntısı nedeniyle kapatıldı. Güvenlik güçleri tarafından kordon altına alınan..

İsrail Askerleri İle Filistinli Gençler Arasında Çıkan Çatışmalarda 1 Filistinli Yaralandı 02:14

İsrail Askerleri İle Filistinli Gençler Arasında Çıkan Çatışmalarda 1

İsrail güvenlik güçleri ile Filistinli gençler arasında sabah saatlerinde çıkan çatışmalarda bir Filistinli, İsrail askerleri tarafından vurularak yaralandı...

Çevreye rastgele Ateş Açan Kişi Böyle Etkisiz Hale Getirildi 00:28

Çevreye rastgele Ateş Açan Kişi Böyle Etkisiz Hale Getirildi

Adıyaman'da polis ve sağlık ekiplerini arayarak hakaret eden ve bulunduğu yerin adresi veren, güvenlik güçleri olay yerine geldiğinde de çevreye rastgele ateş açan kişi, ayağından vurularak etkisiz hale getirildi...

Suriye'de Teröristlerle Çatışma- 1 Yüzbaşı Şehit 00:50

Suriye'de Teröristlerle Çatışma- 1 Yüzbaşı Şehit

Suriye'nin Azez bölgesinde PKKYPG'li teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 1 yüzbaşı şehit olurken, 1 binbaşı ise ağır yaralandı...