#Güvenlik güçleri

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis karakollarına teslim etmeleri istedi. 02:00

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis

Sincan sakinlerinin pasaportlarını yıllık inceleme” için polis karakollarına teslim etmeleri gerektiğine işaret edilerek denetimlerin Sincan’daki kamu düzenini sağlamak için sıkılaştırıldığı bildirildi. Çin, Sincan U..

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı 00:50

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesinin ardından çatışma çıktı. Saldırıda 1 polis memuru şehit oldu; 5'i güvenlik ..

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü 00:48

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü Erzurum’un Karayazı ilçesi kırsal alanında güvenlik güçleriyle çatışmaya giren PKK’lı 2 terörist etkisiz hale getirildi. Alınan bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Karay..

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı  4 Ölü 00:38

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı 4 Ölü

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te güvenlik güçlerinin düzenlediği terör operasyonunda çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi ile 3 örgüt üyesi öldü. Gürcistan'ın başkenti Tiflis'in Isani bölgesindeki Gabriel ..

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü 01:12

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kuruca köyünde güvenlik güçleri sabaha karşı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada güvenlik güçleri bir teröristi ölü olarak ele geçirdi. Bingöl Valiliği de, merkez Kuruc..

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

Kartallar İHA Avında 00:57

Kartallar İHA Avında

Fransa Hava Kuvvetleri, insansız hava araçlarına karşı kartalları sahaya sürdü. Hükümet binaları ve nükleer tesislerin emniyeti için önlem arayan Fransız güvenlik güçleri çözümü kartallarda buldu. Daha yavruyken eğitime..

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede 07:14

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede Musul operasyonu kapsamında kollarında oje ve makyajını ihmal etmeyen kolları altın bileziklerle sıralanmış kadın Peşmergeler Başika’da yürütülen operasyona katılıyor. Musul’un terö..

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Polis Yaralı 01:01

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Pol

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Polis Yaralı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Ak Parti ilçe binası ve önündeki polis noktasına bir grup PKK’lı tarafından bombalı ve silahlı saldırı düzenl..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu 01:52

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu

Gümüşhane’de cinnet getiren baba, evde tartıştığı 3 oğlunu tabancayla vurdu. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi Turgut Yücel Sokak'ta yaşayan 68 yaşındaki Necati Ö., akşam saa..

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin 03:31

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin

Saddam Hüseyin Abdülmecid El-Tikriti (Arapça: صدام حسين عبد المجيد التكريتي; d. 28 Nisan 1937, El Avja, Tikrit - ö. 30 Aralık 2006, Kadimiye, Bağdat), Irak'ın beşinci cumhurbaşkanı (1979-2003). Arap milliyetçiliği ile A..

  • PengoTV tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Emanet 00:44

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Em

Japon Yeraltında Yeni Güvenlik Sistemi Metroda en çok yaşanan kazalardan biri raylara düşmek ve o kaçınılmaz sonu yaşamak. Japonya’da 2013 yılında bu sebeple yaşamını yitiren 221 kişi kaydedilmiş. Ölenlerin yüzde 60’ını..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilmemeli 01:07

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilm

Almanya’da 53. Münih Güvenlik Konferansı’nda konuşan Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen terörizme karşı mücadelenin İslamiyete karşı bir mücadele gibi gösterilmemesi gerektiğini söyledi. ABD Savunma Bakanı Jame..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada 00:50

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada

Kastamonu'da yolun karşısına geçmek isterken otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden yayanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kastamonu'da Plevne Caddesi üzerinde bir firmaya ait Mehmet T. idaresindeki 06 ..