#Güvenlik güçlerinin

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia 04:15

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in komşusu, Katil zanlısı Ş.T., olaydan bir gün önce bana 'sizin güvenlik kamerası bizim kapının önünü görüyor mu?' diye sordu dedi. İzmir Ödemiş'te komşusunun e..

ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması 03:28

ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması

ABD'den, Türk korumalara yönelik 'yakalama kararı' açıklamasıABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington ziyareti sırasında Türk Büyükelçiliği önündeki kavgayla ilgili olarak 12 T..

Apple Iphone 8 Tanıttı 01:27

Apple Iphone 8 Tanıttı

Apple, yeni iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerini uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet tanıttı.Apple’ın yeni merkez üssü Apple Park’ta bulunan Steve Jobs Tiyatro Salonu’nunda düzenlenilen tanıtım etkinliğ..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama Geldi 02:49

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama

İçişleri Bakanlığı 30 Eylül 2017 tarihinde “Bu kimlikler iptal edilsin manşetiyle basına yansıyan istisnai vatandaşlıkla ilgili haber üzerine basın açıklamasında bulundu.İçişleri Bakanlığı, basında yer alan istisnai vat..

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor 02:28

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı 01:33

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı

ürk Silahlı Kuvvetleri'nin, Özgür Suriye Ordusuyla birlikte Afrin'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ediyor. Operasyonun 6'ıncı gününde Afrin kırsalındaki PYD mevzileri obüs ve top atışlarıyla ateş altına..

ABD'den Türkiye Ve Suriye'ye Dair Açıklamalar 00:55

ABD'den Türkiye Ve Suriye'ye Dair Açıklamalar

Pentagon'dan yapılan açıklamada Türkiye ile Suriye'nin kuzeyinde 'güvenlik bölgesi' oluşturulması için görüşme halinde olunduğu belirtildi. Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, iki ülke arasında güven tesis edilme..

Yere Attığı Türk Bayrağını Güvelik Kamerasını Görünce Öpen Genç 02:50

Yere Attığı Türk Bayrağını Güvelik Kamerasını Görünce Öpen Genç

ÇORUM’da bir iş yerinin önünde asılı Türk bayrağını ipiyle birlikte koparıp indiren iki kişi, güvenlik kameralarını görünce bayrağı öpüp tekrar yerine asmaya çalıştı. Olay, Hürriyet Meydanı'nda bulunan bir iş yerinin ö..

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde onu arıyor 03:17

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde on

Kayseri'de kimliği belirsiz kadının 12 katlı apartmanın girişinde zil ve asansör tuşlarına sürdüğü kimyasal madde, Corona Virüs tedirginliğine neden oldu. Apartman dezenfekte edilirken, polis güvenlik kamerasına yansıyan..

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı 14:54

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı

BAYKAR tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası CEZERİ, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı. Türk mühendislerinin tasarlayıp ürettiği, 230 kilogramlık ön prototip uçuş testlerinde 10..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu 04:16

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde inşaatın temel kazısı sırasında içinde sarkıt ve dikitler olan yeraltı mağarası keşfedildi. İlçede Seyrantepe mahallesinde bir evin inşaatı için yapılan temel kazısında, iş makinesinin ke..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı 02:05

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin 'Fırat Kalkanı' harekatı ile desteklediği Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin IŞİD'den temizlediği Gaziantep'in Karkamış İlçesi'ne komşu Suriye'nin ..

Halep'e Hava Saldırısı- 49 Ölü, 113 Yaralı 01:28

Halep'e Hava Saldırısı- 49 Ölü, 113 Yaralı

Halep'e Hava Saldırısı- 49 Ölü, 113 Yaralı A AA Suriye'nin kuzeyindeki Halep'te rejim güçlerinin kuşatması altındaki bölgelere yönelik hava saldırılarında 49 kişi öldü, 113 kişi yaralandı...

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor 02:09

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor DÜNYA, Irak'ın ikinci büyük kenti olan ve nüfusunun büyük kısmı sünni Araplardan oluşan Musul'un IŞİD'ten kurtarılması operasyonuna kitlenirken, ope..

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı 01:07

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı Musul için başlatılan operasyon kapsamında DAEŞ’in elinden alınan Şeyh Emir köyünün, örgüt militanları tarafından adeta köstebek yuvası gibi kazıldığı ortaya çıktı. ABD’nin öncü..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Kontrolü Sağlanan El Bab'ın Havadan Görüntüleri! 01:55

Kontrolü Sağlanan El Bab'ın Havadan Görüntüleri!

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 185'inci gününde El Bab bölgesinde kontrol tamamen Özgür Suriye Ordusu güçlerinin eline geçti. ,Dün itibariyle El Bab'ın tüm mahallelerinde kontrol sağlanırken kontrol altına alınan bölgelerde ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 509 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevimli Yaratıklar (Trolls) Hd İzle 1:32:27

Sevimli Yaratıklar (Trolls) Hd İzle

Çok sevimli yaratık olan troller kendi bildikleri dünyalarında mutlu bir şekilde yaşamaktadırlar. Troller filminin içinde bulunan müzikleri shrek animasyon filmini yapan yapımcılar yapmaktadır. Henüz tam olarak troller k..

Abd, Deaş Kalesine Saldırı Düzenledi 03:16

Abd, Deaş Kalesine Saldırı Düzenledi

CNN'in Nick Paton Walsh, koalisyon güçlerinin İSİS(deaş) 'in Suriye'deki kontrol merkezi olan Raqaa'ya doğru ilerlemeyi umduğu Irak'taki Musul yakınlarındaki Teğmen Townsend ile görüştü...

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası 01:18

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası

Alman profesör (Ali Şen), buluşu zaman makinesini Türkiye'de dener. Bizans hazinelerinin yerini bulurlar. Herkesin gözü bu makinededir; Süpermen dedektif Murat'ın (Cüneyt Arkın), ona kazık atan Atak'la Matrak'ın, mafya l..

Kahraman Pilotlar İzle 2:05:22

Kahraman Pilotlar İzle

Kahraman Pilotlar izle, Kahraman Pilotlar türkçe dublaj izle, Kahraman Pilotlar full izle, Kahraman Pilotlar hd izle, Fransa , İngiltere ortak yapımı filmde, birinci dünya savaşı devam ederken İngiltere ve Fransa’nın müt..

ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yok 02:41

ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yo

ABD'nin saygın gazetelerinden Washington Post, ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon güçlerinin son dönemde Rakka ve Musul'da en ... raqqa , 'ABD Rakka'da fosfor bombası kullanıyor' ABD Fosfor bombası kullanıyor, Suri..

İşte İdlib Harekatı'nın Tüm Detayları 11:45

İşte İdlib Harekatı'nın Tüm Detayları

ÖSO güçlerinin dün akşam başlattığı İdlib operasyonu sonrası bölgede hareketlilik arttı. TVNET canlı yayınına katılan gazeteci Güngör Yavuzaslan İdlib'teki operasyonun detaylarını anlattı...

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı! 00:39

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı!

Irak merkezi hükümetine bağlı güçlerin Kerkük kentinin tamamında kontrolü sağlamasının ardından tedirgin olan Peşmerge güçlerinin, Erbil'den yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan kontrol noktalarında mevzilerini güçlen..

Esed Güçleri Doğu Guta'da Çocukları Vurdu 02:18

Esed Güçleri Doğu Guta'da Çocukları Vurdu

Suriye'de Beşşar Esed güçlerinin, Şam'da ''gerginliği azaltma'' bölgesi içerisinde yer alan Doğu Guta'ya düzenlediği saldırıda bir top mermisinin Cisrin beldesindeki bir okula düşmesi sonucu yaralanan öğrenciler, yaşadık..

Kudüs'te İsrail zulmü!  95 yaralı 06:18

Kudüs'te İsrail zulmü! 95 yaralı

Filistin İslam güçlerinin çağrısı üzerine, Filistin’inin her yerinde Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını protesto için gösteriler yapıldı...

PYD-PKK'nın Dağı Tepeyle Bağladığı Hendek Ortaya Çıkarıldı 00:35

PYD-PKK'nın Dağı Tepeyle Bağladığı Hendek Ortaya Çıkarıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında PYD/PKK'dan temizlediği, Afrin'in kuzeydoğusunda bulunan Dikmetaş Köyü'nde teröristlerin hendek çalışması yaptığı orta..