#Güvenlik güçlerinin

İsrailli Keskin Nişancı Filistinli Genci Böyle Katletti 01:16

İsrailli Keskin Nişancı Filistinli Genci Böyle Katletti

İşgalci İsrail güçlerinin bir Filistinli genci keskin nişancı atışıyla şehit ettiği anı kameraya aldıkları ortaya çıktı. Sosyal medyada dolaşıma giren videoda telle çevrili sınıra yaklaşan bir Filistinli gencin İsrailli ..

İşgalci İsrail Askerlerine Kafa Tutan Filistinli Çocuk 00:40

İşgalci İsrail Askerlerine Kafa Tutan Filistinli Çocuk

Cuma namazını kılmak için Mescid-i Aksa'ya girmek isteyen Filistinli çocuk, işgalci İsrail güçlerinin tüm engelleme çabalarına rağmen duvardan atlayıp Mescid'-i Aksa'ya girdi. Filistinli çocuğun bu cesur davranışı sosyal..

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle Vurdu 00:50

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle

İşgalci İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nde başlayan Büyük Dönüş Yürüyüşü barışçıl gösterileri devam ediyor. İsrail sınırına akın eden çoğunluğu kadınlardan oluşan yüzlerce Filistinli, gösteri düzenledi. İşgalci..

Eylül Oyun Evinde Evcilik Oynuyor 03:02

Eylül Oyun Evinde Evcilik Oynuyor

Eylül oyun evinde eğlenceli oyunlar oyunlar oynuyor ve bizlere çocuk masalları ve hikayeler anlatıyor. Evcilik oyunu ve bir çok oyun çocuk videomuzda izleyebilirsiniz.nnÇocuklarımızın Oyun Oynaması Neden Önemlidir?nn Çoc..

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı 04:21

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı

Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerinin bombardımanı sonucu evi yıkılan 10 yaşındaki kız çocuğu Nadeen Abdul Latif, uluslararası topluma İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının durması için çağrıda bulunarak, Sadece güve..

Dünya bu görüntüyü konuşuyor! 01:38

Dünya bu görüntüyü konuşuyor!

Taliban, 11 Eylül saldırıları sonrası 2001'de ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin müdahalesiyle Afganistan'da iktidardan uzaklaştırılmıştı. ABD'nin askerlerini Afganistan'dan çekme kararı alması sonrası yeniden güç ka..

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK! 1:00:59

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK!

İnsan Hakları Değişiyor! Parçalanmış Dünyanın Güç Yarışı ve Davos 2023! ABD'de Gizli Belge Krizi GreenPeace ve Dünya Güçlerinin Tarafları İnternet Dünyasında Yeni Sistem... Kurban Kesmek Yapay Et ile Beraber Yasaklanacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı 03:51

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı Türk Kızılayı’nın Musul da Senin Yurdun kampanyası kapsamında 527 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan konvoy Erbil’e ulaştı. İnsani yardım malzemeleri tırlardan depola..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı 01:41

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı operasyonunun 73. gününde harita yayınladı. Haritaya göre Kilis Öncü'den 27 kilometre, Elbeyli'den 19 kilometre, Çobanbey'den ..

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı 01:26

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı

Suriye hakkında varılacak bir çözümün önemli aktörlerinden Rusya ve Türkiye, sadece Halep’te değil ülke genelinde bir ateşkes sağlanmasından yana olduklarını açıkladı. Rus Savunma Bakanlığı Halep’in rejim güçlerinin kont..

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi 01:07

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi

Irak’ta Musul’un doğusunun tamamının terör örgütü DEAŞ‘tan geri alındığı bildirildi. Irak Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, örgütün elinde bulundurduğu son bölge olan Reşidiye’nin de kurtarıldığı söylendi. Ayrı..

Nihat Hatipoğlu'ndan İzleyiciye Tüyler Ürperten Yanıt 07:42

Nihat Hatipoğlu'ndan İzleyiciye Tüyler Ürperten Yanıt

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, programına telefonla bağlanan izleyicinin Evimiz çiş kokuyor. Nedeni ne olabilir? sorusuna Evde yalnız değilsiniz cevabını verdi. Atv'de dini program yapan Nihat Hatipoğlu'na telefonl..

  • ANKA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Kaddafi'nin Oğlu Seyfülislam Serbest Bırakıldı 00:58

Kaddafi'nin Oğlu Seyfülislam Serbest Bırakıldı

Libya'da Kasım 2011'den bu yana tutuklu bulunan Seyfülislam serbest bırakıldı. Libya'da Kasım 2011'den bu yana tutuklu bulunan devrik lider Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam'ın serbest bırakıldığı bildirildi. Tobruk ..

Kahraman Pilotlar Film İzle 2:05:22

Kahraman Pilotlar Film İzle

Kahraman Pilotlar hd izle, Fransa , İngiltere ortak yapımı filmde, birinci dünya savaşı devam ederken İngiltere ve Fransa’nın müttefik güçlerinin Almanların siperlerine karşı duramamışlardır.Birçok kişi ölmüştür.Birleşik..

  • Tv Series tarafından
  • 2.443 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı 01:40

Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı

Rusya, ABD’yi DSG konusunda uyardı: Tekrarlanırsa karşılık veririz Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD destekli Demokratik Suriye Güçleri’nin (DSG) bulunduğu bölgelerden Suriye ordusuna 2 kez ateş açıl..

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Persona 5  Launch Trailer  PS4 02:00

Persona 5 Launch Trailer PS4

Persona 5 is a game about the internal and external conflicts of a group of troubled youth who live dual lives. They have the typically ordinary day-to-day of a Tokyo high-schooler – attending class, after school activit..

  • BETA tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi 02:27

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi

İran’da 28 Aralık’ta ekonomik sorunlardan ötürü başlayan protestolar, sonraki günlerde provoke edildi. ABD ve İsrail başta olmak üzere İran karşıtı yabancı ülkeler tarafından destek mesajları verildi. Söz konusu gelişmel..

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı 01:30

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı 02:22

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Türkiye ve Rusya Karabağ'a barış gücü gönderiyor 01:27

Türkiye ve Rusya Karabağ'a barış gücü gönderiyor

Azerbaycan-Ermenistan savaşında sona gelindi! Erivan yönetimi, işgal ettiği Şuşa'yı kaybettikten saatler sonra Ermenistan Devlet Başkanı Nikol Paşinyan, bir mesaj yayınlayarak yenilgiyi kabul etti. Paşinyan mesajında, R..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

9 Aylık Çocuğu Döven Cani Bakıcı 00:28

9 Aylık Çocuğu Döven Cani Bakıcı

Hindistan'da gerçekleşen olayda, bir bebek bakıcısının bakmakla yükümlü olduğu çocuğu dövdüğü anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntüler sonrası ise çocuğun kafatasında çatlak meydana geldiği ve iç kanama ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Avustralya'da sıkı yılbaşı güvenliği 01:05

Avustralya'da sıkı yılbaşı güvenliği

Avustralya'da yılbaşı kutlamaları arefesinde güvenlik önlemleri artırıldı. Polis, yeni yıl kutlamalarıyla ilgili internet üzerinden tehditler savuran bir şüpheliyi, halktan gelen ihbarlar üzerine gözaltına aldı. Sosyal..