#Güvenlik güçlerinin

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Vedat Bilgin'den Emeklilikte Yaşa Takılanlar Açıklaması! 01:14

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Vedat Bilgin'den Emeklilikte Yaşa

EYT ÇALIŞMA GRUBU OLUŞTURULDU...

YAKIŞIKLI GÜVENLİK PARODİ ???? 00:09

YAKIŞIKLI GÜVENLİK PARODİ ????

w_ @gozdeyildiz #holidayswithshorts #shorts..

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 9 ay önce
Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

 Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde 06:10

Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların ve güvenlik korucularının maaşlarına yeni bir düzenleme getirildiğinin müjdesini verdi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara buluşmasında 2 bü..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Drone Savar Silahları Dikkat Çekti! 00:42

Drone Savar Silahları Dikkat Çekti!

Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreninde güvenlik güçlerinin kullandığı drone savar silahlar dikkat çekti. Başbakan Binali Yıldırım, öğlen saatlerinde İstanbul Fikirt..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı 00:50

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesinin ardından çatışma çıktı. Saldırıda 1 polis memuru şehit oldu; 5'i güvenlik ..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı 02:13

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı Diyarbakır’ın Hani ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama çalışması sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi, patlamada 2 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker de..

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var 05:00

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattına gelerek Musul Operasyonları Merkezini gezdi. Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattını ziyaret e..

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı  4 Ölü 00:38

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı 4 Ölü

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te güvenlik güçlerinin düzenlediği terör operasyonunda çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi ile 3 örgüt üyesi öldü. Gürcistan'ın başkenti Tiflis'in Isani bölgesindeki Gabriel ..

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis karakollarına teslim etmeleri istedi. 02:00

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis

Sincan sakinlerinin pasaportlarını yıllık inceleme” için polis karakollarına teslim etmeleri gerektiğine işaret edilerek denetimlerin Sincan’daki kamu düzenini sağlamak için sıkılaştırıldığı bildirildi. Çin, Sincan U..

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..

Gaziantep-te 3 Polis Şehit 00:47

Gaziantep-te 3 Polis Şehit

Gaziantep-te 3 Polis Şehit A AA Gaziantep'te güvenlik güçlerinin bir eve operasyonu sırasında yakalanacağını anlayan terör örgütü üyeleri kendilerini patlattı, olayda 3 polis şehit oldu...

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Polis Yaralı 01:01

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Pol

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Polis Yaralı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Ak Parti ilçe binası ve önündeki polis noktasına bir grup PKK’lı tarafından bombalı ve silahlı saldırı düzenl..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

7 Köy Deaş'tan Alındı 02:11

7 Köy Deaş'tan Alındı

7 Köy Deaş'tan Alındı Irak'ın Musul kentini terör örgütü DEAŞ'tan kurtarma operasyonu kapsamında Peşmerge güçlerinin Hazır Cephesi'ndeki 7 köyü geri aldığı bildirildi...