#Güvenlik konuları

Gaziantep-te 3 Polis Şehit 00:47

Gaziantep-te 3 Polis Şehit

Gaziantep-te 3 Polis Şehit A AA Gaziantep'te güvenlik güçlerinin bir eve operasyonu sırasında yakalanacağını anlayan terör örgütü üyeleri kendilerini patlattı, olayda 3 polis şehit oldu...

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Fetö'cü Savcı ve Eşi Öğrenciyi Darp Etti 01:34

Fetö'cü Savcı ve Eşi Öğrenciyi Darp Etti

Fetö'cü Savcı ve Eşi Öğrenciyi Darp Etti Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan savcı ve öğretmen eşinin, imam hatip öğrencisini darp etme anları güvenlik kameralarınca kaydedildi...

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçirildi 02:07

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçir

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçirildi ANKARA Eryaman'da güvenlik güçleri canlı bomba eylemi yapacağı değerlendirilen bir teröristin bulunduğu binaya operasyon düzenledi. Operasyon s..

Deaş'ın Kerkük Saldırısının Ardından Şiddetli Çatışmalar Yaşanıyor 01:17

Deaş'ın Kerkük Saldırısının Ardından Şiddetli Çatışmalar Yaşanıyor

Deaş'ın Kerkük Saldırısının Ardından Şiddetli Çatışmalar Yaşanıyor Irak'ın Kerkük kentinde, terör örgütü DEAŞ üyesi iki intihar eylemcisinin eski emniyet binasını ele geçirmesinin ardından güvenlik güçleriyle teröristle..

Yasa Dışı Geçişler 00:59

Yasa Dışı Geçişler

Ege Denizi'nde Yasa Dışı Geçişler Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında yasa dışı yollarla Midilli Adası'na geçmek isterken bulundukları botun motoru arıza yapan 30 yabancı uyrukluyu, sahil güvenlik ekipleri kurtardı..

Tedavi Parasını Böyle Çaldılar 01:06

Tedavi Parasını Böyle Çaldılar

Tedavi Parasını Böyle Çaldılar Tramvay Durağının karşısındaki bir restoranda meydana gelen hırsızlık güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi...

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada 00:16

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada İstanbul Kadıköy-Kartal metrosu Kozyatağı durağında bir kadın, durağa gelen metronun önüne atlayarak intihar etti. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı 01:04

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı Irak'ın Kerkük kent merkezinde terör örgütü DEAŞ'ın iki militanı, güvenlik güçleri tarafından yapılan bir basın operasyonu sonucu göz altına alındı...

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu 02:08

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu Irak'ın Kerkük kent merkezinde terör örgütü DEAŞ militanları ile güvenlik güçleri arasındaki sokak çatışması tekrar başladı. Çatışmaları takip eden AA ekibinin aracı d..

Abd ve ingiltere'nin Çok Kullandığı 1 M4A1 Yüksekova'da PKK'nın elinde 01:10

Abd ve ingiltere'nin Çok Kullandığı 1 M4A1 Yüksekova'da PKK'nın elinde

Dilekli Hisar Dağı'nda Teröristlerin Cephaneliği Bulundu Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerinin, Dilekli Hisar Dağı bölgesinde, terör örgütü PKK mensuplarına ait çok sayıda si..

Malta'dan Kalkan Uçak Düştü 01:14

Malta'dan Kalkan Uçak Düştü

Malta'dan Kalkan Uçak Düştü Malta'dan Libya'ya gitmek üzere havalanan uçak düştü. Düşen uçakta AB yetkililerinin olduğu iddiası AB Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Mogherini tarafından yalanlandı...

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu 01:10

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu İEdinilen bilgiye göre, Güzelhisar Çayı yakınlarında deniz kenarında ceset olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağl..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Özel Güvenlikçilere FETÖ Operasyonu 00:22

Özel Güvenlikçilere FETÖ Operasyonu

Özel Güvenlikçilere FETÖ Operasyonu İzmir ve Manisa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan 20 silahlı özel güvenlik görevlisi..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti 03:17

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti Mustafa Kemal Atatürk tam 78 yıl önce bugünaramızdan ayrıldı.Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolay..

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleyecek 01:24

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleye

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleyecek Sabah Anıtkabir'deki anma törenlerine katılan Genelkurmay Başkanı Org. Akar, kuvvet komutanlarıyla denetleme yapmak üzere Şırnak'a gitti. Program..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Van'da Bomba Yüklü Araç Ele Geçirildi 01:58

Van'da Bomba Yüklü Araç Ele Geçirildi

Van'da Bomba Yüklü Araç Ele Geçirildi Van'da terör örgütü PKK tarafından içerisine patlayıcı yerleştirilen otomobil, vatandaşların ihbarı sonucu güvenlik güçlerince imha edildi...

Muş’ta Banka Soygunu 01:15

Muş’ta Banka Soygunu

Muş’ta Banka Soygunu Muş’ta elindeki pakette bomba olduğunu söyleyerek bir banka şubesine giren şahıs, 10 bin TL alarak kayıplara karıştı. Alınan bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Saray Mahallesi’ndeki bir bankan..

‘Doğu ve Güneydoğu'da 'Kravatlı Teröristler' Sorunu Vardır 00:41

‘Doğu ve Güneydoğu'da 'Kravatlı Teröristler' Sorunu Vardır

‘Doğu ve Güneydoğu'da 'Kravatlı Teröristler' Sorunu Vardır Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, ''Hükümetimizin ivedi bir şekilde kamu kurum ve kuruluşlardaki 'kravatlı ..

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi 05:08

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi Hakkari’nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçleri, teslim olan 2 teröriste insanlık dersi verdi. Çukurca ilçesi Üzümlü Bayrak Tepe bölgesine Zap bölgesinden gelerek tes..

Diyarbakır'daki Çatışma Anlarına Ait Görüntüler 03:23

Diyarbakır'daki Çatışma Anlarına Ait Görüntüler

Diyarbakır'daki Çatışma Anlarına Ait Görüntüler Diyarbakır-Silvan karayolunda asfalta döşenen bombalar, HDP'li belediyelerde gizli görüşmelerin yapıldığı sağır odalar ve güvenlik güçlerinin teröristlerle çatışırken izle..

Yeni Kimlikler Hayatımızda 02:04

Yeni Kimlikler Hayatımızda

Bir süredir pilot illerde dağıtımı yapılan çipli kimlik kartları, yeni yılla birlikte tüm yurtta dağıtılmaya başlanacak. En büyük özelliği güvenlik düzeyi olan çipli kartlara ulaşmaksa oldukça kolay...

Elektronik Sigara, Havai Fişek Gibi Patladı 00:27

Elektronik Sigara, Havai Fişek Gibi Patladı

Elektronik sigara, havai fişek gibi patladı Cebindeki elektronik sigara, havai fişek gibi patladı. O anlar işyerinin güvenlik kamerasına böyle yansıdı. Bir mağazada 3 arkadaş, koyu bir sohbete dalmıştı...

ATM’yi Yerinden Sökerek Çalan Hırsızlar 01:44

ATM’yi Yerinden Sökerek Çalan Hırsızlar

ATM’yi dakikalar içinde böyle çaldılar. Amerika Birleşik Devletleri’nde 2 kişi, bir mağazanın önüne çektikleri araca zincir bağladı. Zincirin diğer ucunu ise içerideki ATM’ye bağlayan şahıslar, tekrar araca bindi. Hırsız..

  • Cowboy tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi 00:51

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi

Mısır’ın başkenti Kahire’deki kanlı kilise saldırısını DAEŞ terör örgütü üstlendi. Örgüt yayınladığı açıklamada ülkedeki eylemlerine devam edeceklerini de duyurdu. En az 25 kişinin ölümüne ve 49 kişinin de yaralanmasına..

Uber'in Sürücüsüz Taksisi Kırmızı Işıkta Geçti! 00:30

Uber'in Sürücüsüz Taksisi Kırmızı Işıkta Geçti!

Uber'in büyük bir devrim yaratarak kullanıma sunduğu sürücüsüz taksiler Amerika'da hizmete başlamıştı. İlk olarak güvenlik amaçlı içinde 1 kişi sürücü bulundurulacağı da açıklanan araçlardan bir tanesi San Francisco'da k..

  • Cowboy tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 8 yıl önce