#Güvenlik konuları

Et Hırsızları Bu Sefer Eli Boş Döndü 05:37

Et Hırsızları Bu Sefer Eli Boş Döndü

Pendik’te bir et tesisine dadanarak bir çok defa hırsızlık girişiminde bulunan şüpheli şahıslar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Tırın içinin et dolu olduğunu düşünerek dakikalarca açmaya uğraşa..

Hırsız Kardeşler Kameralara Yakalandı 00:35

Hırsız Kardeşler Kameralara Yakalandı

Bursa'da, sabıkalı iki kardeş, iki ayrı cep telefonu dükkanından hırsızlık yaparken güvenlik kameralarına yakalandı...

Araç Takla Attı  2 Kişi Ağır Yaralandı 03:01

Araç Takla Attı 2 Kişi Ağır Yaralandı

Bursa’da bir araç kontrolden çıkarak takla attı, araçta bulunan 2 kişi ağır yaralandı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Bahçeşehir'de 2 Katlı Otobüs Böyle Devrildi 00:31

Bahçeşehir'de 2 Katlı Otobüs Böyle Devrildi

Bahçeşehir Ispartakule gişelerde çift katlı otobüsün devrildiği kazada 12 yolcu yaralandı. Kazanın meydana geldiği o anlar ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi...

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı 01:51

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı Muş-Bingöl-Diyarbakır üçgeninde bulunan Şenyayla bölgesinde, terör örgütü PKK'lılara yönelik 6 askeri taburun katılımıyla operasyon başlatıldı Alınan bilgiler..

Otomobil Büfeye Böyle Girdi 02:12

Otomobil Büfeye Böyle Girdi

Ankara’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki büfeye girdi. Kazada yaralanan olmazken, otomobilin büfeye girme anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Sen Misin Benzin İstasyonunda Sigara İçen! 00:26

Sen Misin Benzin İstasyonunda Sigara İçen!

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da bir akaryakıt istasyonunda benzerine az rastlanır bir olay yaşandı. İstasyonda uyarılara aldırmadan sigara içen gence, görevli de yangın söndürücü tüple müdahale etti. Ortalık bir anda kö..

Fatih'te Müşteri Kılığındaki Hırsızlar Kamerada 02:02

Fatih'te Müşteri Kılığındaki Hırsızlar Kamerada

Fatih’te bir mağazaya müşteri kılığında gelen 2 hırsız, Özbekistan uyruklu bir kadının çantasını alıp kaçtı. Yaşanan anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi...

Büfeye Giren Otomobil Kadını Eziyordu! 01:33

Büfeye Giren Otomobil Kadını Eziyordu!

Başkent'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki büfeye girdi. Kazada yaralanan olmazken, otomobilin büfeye girme anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Bakanlık Çalışanlarına Büyük FETÖ Operasyonu 02:14

Bakanlık Çalışanlarına Büyük FETÖ Operasyonu

Maliye ve Çalışma bakanlıklarının çalışanlarına yönelik yönelik FETÖ operasyonu başlatıldı. Operasyon kapsamında 133 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının kamu kurumlarındaki FETÖ yapıl..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Muğla'daki Operasyondan Haber :  7 Terörist Öldürüldü 01:43

Muğla'daki Operasyondan Haber : 7 Terörist Öldürüldü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu 05:27

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu ve Şişli başta olmak üzere birçok ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda çok ..

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı 01:19

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için Birleşmiş Milletler (BM) gözetiminde sürdürülen müzakereler İsviçre'nin Mont Pelerin kasabasında başladı. Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için B..

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz 05:18

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etm

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyükelçilerin HDP grup toplantısına katılmalarını sert bir dille eleştirdi: Dün TBMM'de bir olay yaşandı. Biz..

Park Ücretini Ödememek İçin Görevliyi Yumrukladı! 00:55

Park Ücretini Ödememek İçin Görevliyi Yumrukladı!

İngiltere'nin Manchester kentinde bir otoparkta 3 euro olan otopark ücretini ödemek istemeyen bir müşteri, otopark görevlisini yumrukladı. O anlar güvenlik kamerasına böyle yansıdı...

Eşkiyalar Otobüsün Önünü Kesip Levyeyle Saldırdı 01:24

Eşkiyalar Otobüsün Önünü Kesip Levyeyle Saldırdı

Şehir eşkiyaları yol verme yüzünden tartıştıkları belediye otobüsünün önünü kesip levyeyle saldırdı. Yolcuların korkulu dolu bakışları arasında otobüsün camlarını kıran, saldırganlar kapıdan içeri girmeye çalıştı. Otobüs..

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda  Bir Asker Yaralandı 01:41

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda Bir Asker Yaralandı

Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir asker yaralandı. Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla Eruh ilçesinin Çırav Dağı bölgesinde ..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Çapkın Adamın Kadına Bakarken Yere Kapaklanması 00:35

Çapkın Adamın Kadına Bakarken Yere Kapaklanması

İngiltere'nin başkenti Londra'da kadına bakarken park halindeki bisiklete takılıp yere kapaklanan adamın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayaletin Kameradan Bihaber Okulu Dağıtması 01:41

Hayaletin Kameradan Bihaber Okulu Dağıtması

İrlanda'daki bir lisede gece güvenlik kamerasına yakalanan görüntülerde, sözde bir hayalet önce öğrenci dolaplarını karıştırmış daha sonra zemin kaygan levhasını devirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman'daki Korkunç Patlama Anı! 00:32

Batman'daki Korkunç Patlama Anı!

Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikanın bahçesinde bulunan yakıt tankının patlama anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, 4'ü itfaiye eri, 11 kişinin yaralandığı patlamada, fabrikada bulunanların yaşad..

Tabanca Kabzasıyla Üniversite Güvenliğine Saldırdı 00:40

Tabanca Kabzasıyla Üniversite Güvenliğine Saldırdı

İstanbul Kadıköy'de öğrenci olan kız arkadaşıyla üniversiteye gelen bir kişi güvenlik görevlilerince içeri alınmayınca görevlileri havalı tabancanın kabzasıyla yaralayıp kaçtı...

Beton Parçasının Altında Kalmaktan Saniyelerle Kurtuldu! 00:18

Beton Parçasının Altında Kalmaktan Saniyelerle Kurtuldu!

Belarus'ta kaldırımda yürüyen bir adam, gelen sesler üzerine yukarı bakıyor. Üzerine doğru beton parçası düştüğünü gören adam kaçarak kurtuluyor. O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıyor...

LPG Alan Araç Bomba Gibi Patladı! 00:32

LPG Alan Araç Bomba Gibi Patladı!

Benzin istasyonundan LPG alan bir araç büyük bir şiddetle patladı. Tayland'da meydana gelen olay benzin istasyonunda bulunan güvenlik kamerasına böyle yansıdı...