#Güvenlik konuları

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Hırsızlık Bahanesi İle Kızlara Elleyen Güvenlikçi 00:53

Hırsızlık Bahanesi İle Kızlara Elleyen Güvenlikçi

Kızları hırsızlıkla suçlayıp taciz eden güvenlik..

  • JET TV tarafından
  • 5.932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Servis Şoförüne Silahlı Saldırı Anı Kameralara Yansıdı 04:55

Servis Şoförüne Silahlı Saldırı Anı Kameralara Yansıdı

Kağıthane’de okul servisi sürücüsüne düzenlenen silahlı saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde servis aracıın önüne geçerek duran bir cipten inen kişinin saldırıyı gerçekleştirdiği görülüyor...

Etiler’deki Araba Kazası Kamerada 01:08

Etiler’deki Araba Kazası Kamerada

Etiler’de iki aracın karıştığı kaza bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avukat Kudbettin Kaya'nın Öldürülme Anı Kamerada 00:29

Avukat Kudbettin Kaya'nın Öldürülme Anı Kamerada

Ergenekon davası sanığı avukat Kudbettin Kaya'nın öldürüldüğü anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, siyah giyimli ve şapkalı cinayet zanlısı Kaya'nın üzerine kurşun yağdırıyor...

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Yedieminlerde Milli Servetler Çürüyor 03:48

Yedieminlerde Milli Servetler Çürüyor

Van’da, çeşitli suçlarda kullanıldıkları gerekçesi ile güvenlik güçleri tarafından bağlanan araçlar, yediemin otoparklarında adeta çürümeye terk edildi...

İşe Girdi Bir Saat Sonra Ustasını Soydu 01:11

İşe Girdi Bir Saat Sonra Ustasını Soydu

Adana'da bir kişi, 1 saat önce işe başladığı restoranın deposunda ustasının 300 lira parasını çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi...

  • PengoTV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendini Avukat Olarak Tanıtıp Taksiciyi Gasp Etti 10:44

Kendini Avukat Olarak Tanıtıp Taksiciyi Gasp Etti

İstanbul Şişli'de kendisini avukat olarak tanıtan şahıs, ticari taksi şoförünü güpegündüz bıçak zoruyla gasp etti. Gasp sonrasında kaçan şahıs arabada çantasını ve sarı zarflarını unuturken, kaçış anı ise saniye saniye g..

Genç Kızın Telefonunu Böyle Cebe İndirdi 00:42

Genç Kızın Telefonunu Böyle Cebe İndirdi

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yolda yürüyen üç kadını takip ederek birinin cebindeki cep telefonunu çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi...

10 Saniyede 25 Bin Liralık Motosikleti Böyle Çaldılar 01:23

10 Saniyede 25 Bin Liralık Motosikleti Böyle Çaldılar

Kadıköy’de kasklı hırsızlar 25 bin lira değerindeki motosikletin direksiyon kilidini 10 saniyede kırarak çaldı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken hırsızların, motosikleti götürürken ki rahat tavırları..

Apartmanda Ayakkabı Hırsızlığı Kamerada 00:26

Apartmanda Ayakkabı Hırsızlığı Kamerada

İstanbul Esenyurt’ta akşam saatlerinde girdiği apartmanlarda kapı önündeki ayakkabıları çalan şık giyimli hırsız güvenlik kameralarına yakalandı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızın, gözüne kestirdiği ayakkabıları c..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçiren Otobüs Şoförü Dehşet Saçtı 01:00

Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçiren Otobüs Şoförü Dehşet Saçtı

Bursa'da direksiyon başında kalp krizi geçiren otobüs şoförünün ağaçlara, araçlara çarpıp elektrik direğinde son bulan yolculuğu güvenlik kamerasına yansıdı...

Şişli’de Kafede Çıkan Çatışma Anı Kamerada 02:15

Şişli’de Kafede Çıkan Çatışma Anı Kamerada

İstanbul Şişli'de bir kafede iki taraf arasında çıkan silahlı çatışmada öldürülen Kaan Özcan'ın katil zanlısı M.Ç. (24), olaydan üç ay sonra yakalandı. Çatışma anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Villa Hırsızı Yakalandı, Olayı Hatırlamadı 03:49

Villa Hırsızı Yakalandı, Olayı Hatırlamadı

Adana'da bir villaya girip televizyon, değerli eşya ve şarap çaldığı ileri sürülen zanlı önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalandı...

Motosiklet Sürücüsü Polise Çarpıp Böyle Kaçtı 00:41

Motosiklet Sürücüsü Polise Çarpıp Böyle Kaçtı

Denizli'de motosiklet sürücüsünün trafik polisine çarpıp kaçma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Küçük Kızı Marketten Böyle Kaçırdı 00:35

Küçük Kızı Marketten Böyle Kaçırdı

Çin'in Dongguan şehrinde küçük bir kız çocuğu ailesinin marketinde yalnız olduğu bir sırada kaçırıldı. Güvenlik kamerasının kaydettiği olaydan sonra görüntüleri inceleyen polisin 36 yaşında olan ve birçok suçtan sabıkası..

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti 01:30

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Karlov, Ankara’da katıldığı bir fotoğraf sergisinde konuşurken silahlı saldırıya uğradı. Kameralara yansıyan olay anında, tak..

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Freni Patlayan Kamyon Dehşet Saçtı 00:18

Freni Patlayan Kamyon Dehşet Saçtı

Brezilya'nın Bahia eyaletinde yaşanan olayda, önündeki otomobile çarpan kamyon, ardından duvara girdi. Kazada iki araçtaki sürücüler yaralanırken, olay ve otomobilin kaldırımdaki çocuğu teğet geçmesi anbean güvenlik kame..

18 Yıl Ceza Aldı, Kadın Avukata Böyle Saldırdı 00:30

18 Yıl Ceza Aldı, Kadın Avukata Böyle Saldırdı

İstanbul'da öz kızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 18 yıl hapis cezası alan şahıs, duruşma sonrası müşteki avukatına saldırdı. O anlarsa güvenlik kamerasına yansıdı...

Yanına Yaklaşanlara Kurşun Yağdırdı Brezilya 00:23

Yanına Yaklaşanlara Kurşun Yağdırdı Brezilya

Brezilya'da şüpheli şekilde yanına 2 kişi yaklaşan genç, silaha sarıldı. Mermilerin isabet ettiği şahıslardan biri olay yerinde hayatını kaybederken diğeri bacağından yaralandı. Genç ardından olay yerinden kaçarken o anl..

Asansörde Kadına Yapılan Tacizin Sonu 00:33

Asansörde Kadına Yapılan Tacizin Sonu

Güvenlik kamerasından alınan görüntülerde asansörde iki kişi olduğunu göreceksiniz Tacizci arkası dönük olan kadına bir anda yakınlaşıyor Başta kadın tacizciyi görmezden geliyor Tacizci elini kadının omzuna atınca ise ..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce