#Güvenlik konuları

Bankta Otururken Silahlı Saldırıya Uğradı 01:09

Bankta Otururken Silahlı Saldırıya Uğradı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, 32 yaşındaki bir adam bankta otururken kimliği belirsiz bir şahıs tarafında silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Motosikletli Çift Dehşet Yaşadı 00:35

Motosikletli Çift Dehşet Yaşadı

Sarıyer'de park halinde olduğu yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca, süratli seyir halinde olan motosikletli yeni evli çift çarparak takla attı. 2'si ağır 3 kişinin yaralandığı kazada, motosiklet sürücüsünün aracın..

İş Yerinde Gülme Krizine Sokan Olay 00:51

İş Yerinde Gülme Krizine Sokan Olay

İş yerinde sakince oturan bir kişinin başına gelen olay izleyenleri gülme krizine soktu. Bir anda cam masa tuzla buz olurken güvenlik kamerası görüntüsünü izleyen dükkan sahibi ve arkadaşları kahkahaya boğuldu. Öte yanda..

Askerin Kıyafetlerini Böyle Çaldılar 04:01

Askerin Kıyafetlerini Böyle Çaldılar

Bursa’da bir askerin kıyafetlerini çalan şahıslar güvenlik kameralarına yakalandı...

Önce Kameranın Yönünü Değiştirdi Ardından Büfeyi Soydu 04:45

Önce Kameranın Yönünü Değiştirdi Ardından Büfeyi Soydu

Kağıthane’de bir büfeye giren üç maskeli hırsız 10 bin lira değerindeki sigaraları ve kasada bulunan parayı alarak kayıplara karıştı.Hırsızlar büfenin girişindeki kameranın yönünü değiştirmesi ilginç görüntüler oluşturur..

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

İstanbul Maltepe'de Patlama... 01:15

İstanbul Maltepe'de Patlama...

İstanbul Maltepe’de bir patlama meydana geldi. El yapımı bombadan kaynaklı olduğu belirtilen patlama nedeniyle bir restoranın camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre, Maltepe Küçükyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ..

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü 00:57

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü

Brezilya’da bir cezaevinde iki ayrı suç çetesi tarafından başlatılan isyanda en az 60 kişi yaşamını yitirdi. Brezilyalı yetkililer pazar günü öğleden sonra başlayan ayaklanmanın ancak sabah saatlerinde kontrol altına al..

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi 00:59

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi

Türkiye Cumhuriyeti ve Rusya’nın garantörlüğünde Suriye’deki ateşkes anlaşmasına imza atan muhalif gruplar Kazakistan’ın başkenti Astana’da yapılması planlanan barış görüşmeleriyle ilgili hazırlık çalışmalarına katılmama..

Özel Harekattan 10 ülkeye Özel Eğitim 02:09

Özel Harekattan 10 ülkeye Özel Eğitim

Özel Harekat Başkanlığınca değişik branşlarda verilen eğitimlerden, bu yıl 10 farklı ülkeden 150 güvenlik teşkilatı personeli yararlandı...

Temizlik İşçisine Önce Çarptı Sonra Başının Üzerinden Geçti 00:19

Temizlik İşçisine Önce Çarptı Sonra Başının Üzerinden Geçti

Hindistan'da korkunç bir kaza gerçekleşti. Dikkatsiz otobüs şoförü, önce yol kenarında temizlik yapan işçiye çarptı. Ardından refüje takılarak yere düşen adamın başının üzerinden geçti. Talihsiz adam oracıkta hayatını ka..

İki Hamleyle Arabayı Pert Eden Sürücü 00:15

İki Hamleyle Arabayı Pert Eden Sürücü

Rusya'da güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde acemi şoför üst üste yaptığı iki kazayla aracını adeta pert etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapkaççılar Kadını Metrelerce Sürükledi 01:02

Kapkaççılar Kadını Metrelerce Sürükledi

İstanbul Şişli'de motosikletli 2 kapkaççı, caddede yürüyen yaşlı bir kadının çantasını çaldı. Talihsiz kadın metrelerce sürüklenirken dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı...

3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:45

3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde güvenlik güçleri ve terör örgütü PKK mensupları arasındaki çatışmada, Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Kızılca'nın şehit edilmesi olayının faili terörist Tanış Memiş ile birlikte 2 terörist etki..

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama 03:19

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama

Adana'da bölücü terör örgütü yandaşları tarafından sık sık korsan gösteri yapılan mahallelere 600 polisle uygulama yapıldı. Adana Emniyet Müdürlü Osman Ak, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri ya..

Avusturya'da yılbaşında yaşanan cinsel taciz vakalarına soruşturma 00:58

Avusturya'da yılbaşında yaşanan cinsel taciz vakalarına soruşturma

Avusturya’nın Innsbruck kentinde yılbaşı kutlamaları sırasında yaşanan cinsel taciz vakalarının ardından polis soruşturma başlattı. Soruşturma için özel bir birim kuruldu. Avusturya polisi saldırganların 5-6 kişi olduğu..

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağlar var 03:10

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağ

İspanya’da yaşları 40 ila 60 arasında değişen 56 çocuk istismarcısı, polis operasyonu ile gözaltına alındı. İspanya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 18 ay süren takibinin ardından ülke gen..

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü 01:45

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün amcası Mahmut Gül, 76 yaşında hayatını kaybetti. Merhum Mahmut Gül'ün cenazesi, Cuma namazını müteakip Cami Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Namaz öncesinde ca..

İdam Edilen Katilin Hayaletinin Hapishanede Dolaşması 00:10

İdam Edilen Katilin Hayaletinin Hapishanede Dolaşması

16 Yaşında kız arkadaşını öldüren William Hampton 20 Temmuz 1909'da Bodmin'de idam edilmiş ve 13 Kasım 2017 tarihinde güvenlik kamerasına hayalet olarak yansıdığı iddia edilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kucağında Bebekle Çatışmaya Giren Polis 00:23

Kucağında Bebekle Çatışmaya Giren Polis

Ailesiyle markette alışveriş yaptığı sırada soyguncularla çatışmaya giren polis iki hırsızı vurarak öldürdü. Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde meydana gelen olay güvenlik kamerasına böyle yansıdı...

Tır İşçi Servisine Çarptı İşte O Anlar 00:36

Tır İşçi Servisine Çarptı İşte O Anlar

Manisa'nın Salihli ilçesinde tarım işçilerini taşıyan servis minibüsüne TIR'ın arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazası, güvenlik kamerasına yansıdı...

Damperi Açılan Kamyon Üst Geçide Çarptı 00:42

Damperi Açılan Kamyon Üst Geçide Çarptı

Kocaeli'in İzmit ilçesinde meydana gelen kazada kamyon sürücü yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı...

Depremin Ürkütücü Gücü Kamerada 02:10

Depremin Ürkütücü Gücü Kamerada

Geçtiğimiz Eylül ayında Meksika'da meydana gelen 7,1 şiddetindeki depremin güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Şiddetli depremde duvar ve bina kirişlerindeki oluşan hasar saniye saniye kaydedildi...

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Sakarya’da 2’si Bayan Toplam 19 Polis Fetö’dan Adliyeye Sevk Edildi 00:42

Sakarya’da 2’si Bayan Toplam 19 Polis Fetö’dan Adliyeye Sevk Edildi

Sakarya’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı oldukları tespit edilen 2’si bayan toplam 19 polis memuru adliyeye sevk edildi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca FETÖ mensuplarına yönelik ..

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi 01:38

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi

Kudüs, Fransa’nın öncülüğünde toplanan Paris Barış Zirvesi’ne kilitlendi. İsrail ve Filistin arasındaki barış girişimlerini canlandırmayı hedefleyen zirveye ne İsrail ne de Filistin katıldı. Fransa Dışişleri Bakanı Jean..

Küçük Çocuk Trenin Altında Kaldı Feci Kaza Kamerada 00:23

Küçük Çocuk Trenin Altında Kaldı Feci Kaza Kamerada

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde 12 yaşındaki çocuğun trenin altında kalarak hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı...

Markete Giren Hırsızlar Kamerada 02:59

Markete Giren Hırsızlar Kamerada

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bir markete giren silahlı soyguncular, çalışanı etkisiz hale getirdikten sonra kasayı boşaltarak kayıplara karıştı, o anlar ise marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedild..