#Güvenlik konuları

Mülteciler Arasında Pala Ve Bıçaklı Kavga 01:33

Mülteciler Arasında Pala Ve Bıçaklı Kavga

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde mülteciler arasında palalı, bıçaklı ve sopalı kavga çıktı. Yaşanan olay güvenlik kamerasına yansıdı...

Beton Mikseri Çarptığı Otomobili Böyle Sürükledi 01:01

Beton Mikseri Çarptığı Otomobili Böyle Sürükledi

Niğde'nin Suat Baykal Caddesi'nde kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada beton mikseri çarptığı arabayı sürükledi. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Otomobil sürücüsü kadın kazayı hafif..

Hırsızın Kurtulmak İçin Ölü Taklidi Yapması 00:54

Hırsızın Kurtulmak İçin Ölü Taklidi Yapması

Hırsızın soymak için girdiği müzik aletleri satan dükkanın sahibinden kurtulmak için ölü taklidi yaptığı anlar güvenlik kamerasına böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asansör Boşluğuna Düşen 9 Aylık Bebeğin Ölüm Anı 01:25

Asansör Boşluğuna Düşen 9 Aylık Bebeğin Ölüm Anı

İstanbul Esenyurt'ta Rus uyruklu ailenin en küçük çocuğu olan 9 aylık Muhammed bebeğin asansör boşluğuna düşme anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı 00:50

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ByLock soruşturması kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 243 personeli hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Söz konusu askerlerin, darbe girişiminden sorumlu tutulan Gül..

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı 04:16

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı

Gaziantep'te 2 komşusunu silahla rehin alan altın tamircisi ikna edilerek rehineler kurtarıldı. Gaziantep'te altın tamirciliği yapan Şahin D. (35), saat 16.30 sıralarında Beyazlar Mahallesi 44 Nolu sokak içerisindeki 4..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Araç Altı Araması Yapan Askerin Aklını Almak 00:04

Araç Altı Araması Yapan Askerin Aklını Almak

Askeri bölgeye giren araçların güvenlik kontrolünden sorumlu askere aranan araçtaki sürücü öyle bir şaka yapmış ki askerin aklı gitmiş..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzun Eşek Oynar Gibi Motora Atlayan Adam 01:12

Uzun Eşek Oynar Gibi Motora Atlayan Adam

Van'da güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde binmemesi gereken yüklü motorun arkasına inatla binmeye çalışan ve en sonunda çareyi Uzun Eşekte bulan yurdum insanı..

  • JET TV tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
On Beş Dakika Arayla İki Kez Dolandırılan Esnaf İsyan Etti 08:14

On Beş Dakika Arayla İki Kez Dolandırılan Esnaf İsyan Etti

Esenyurt’ta on beş dakika arayla ‘tırnakcılık’ yöntemiyle bir esnafı dolandıran hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı. İlçede sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıkan esnaf emniyete tepki göstererek, ’’Kendi imkanl..

Sosyal Medya Bu Adamı Konuşuyor 00:59

Sosyal Medya Bu Adamı Konuşuyor

Hırsızlık yaparken dükkan sahibi tarafından yakalanan adam olayın şokuyla yoldan geçen birine saldırdı. Mağaza sahibinin sosyal medyada yayınladığı güvenlik kamerası görüntüleri büyük ilgi görüyor...

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da 01:48

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da

Türkiye’nin Rusya ile birlikte arabuluculuk yapacağı Astana görüşmeleri bugün başlıyor. Suriye hükümeti ve muhalefetinden temsilcilerin bir araya geleceği Kazakistan’ın başkenti Astana’daki toplantılarda öncelikli hedef..

Başkentte Korku Dolu Anlar Kağıt Toplayan Çocukları Böyle Ezdi 01:30

Başkentte Korku Dolu Anlar Kağıt Toplayan Çocukları Böyle Ezdi

Başkentte kontrolden çıkan bir otomobil kağıt toplayan çocukları ezdi. Yaşanan kaza güvenlik kamerası tarafından görüntülendi...

Beceriksiz ATM Hırsızının Komik Halleri Kamerada 01:14

Beceriksiz ATM Hırsızının Komik Halleri Kamerada

Rusya'da güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızın ATM makinesini soymaya çalışırken, yanmaktan son anda kurtulduğu görüntüler sosyal medyada paylaşıldı...

Freni Patlayan Minibüs Bahçe Duvarından Aşağı Düştü 01:27

Freni Patlayan Minibüs Bahçe Duvarından Aşağı Düştü

Sivas'ın Suşehri ilçesinde freni patlayan minibüs, bahçe duvarından aşağı düştü. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı...

Köpeği Demir Sopayla Döven Vicdansız Kamerada 00:45

Köpeği Demir Sopayla Döven Vicdansız Kamerada

Yürekleri sızlatan görüntüler Fethiye'den. Bir iş yerinin önünde bağlı bulunan köpeğin başına demirle defalarca vuran vicdansız adam güvenlik kamerasınca böyle kaydedildi. Tepkilerin çığ gibi büyümesinin ve köpeğin sahib..

Gece Oyun Oynayan İkizler 02:00

Gece Oyun Oynayan İkizler

Uykusu gelmeyen ikizlerin odalarındaki güvenlik kamerası ikizleri böyle görüntüledi .Enerji tavan...

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda 00:51

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda

Brezilya’da bir hapishanede yaşama koşullarını protesto eden bir grup binayı ateşe verdi. İsyan sırasında 60 mahkum kaçtı. Sao Paulo’ya 350 kilometre mesafedeki Bauru’da bulunan hapishanede çıkan yangın sırasında firar ..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Erzincan Orduevinde Kan Donduran Görüntüler 00:44

Erzincan Orduevinde Kan Donduran Görüntüler

Erzincan Orduevi'nde güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, asker olduğu öğrenilen bir kişi elindeki kediyi feci şekilde dövüyor. Daha sonra kediyi demirlere vuran şahıs, savunmasız canlıyı yola doğru fırlatıyor. Yer..

Başbakan Yıldırım’dan 'Taşeron' Açıklaması 08:24

Başbakan Yıldırım’dan 'Taşeron' Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, taşeron düzenlemesine ilişkin olarak, “Bununla ilgili detaylar 12 maddeden oluşuyor, detayları Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanımız bu hafta içerisinde ilgili taraflarla paylaşmış olacak. Muhtemele..

Mahir Ünal'dan Taşeronlara Müjde 01:23

Mahir Ünal'dan Taşeronlara Müjde

AK Partı Sözcüsü Mahir Ünal MYK sonrası açıklamalarda bulundu. Taşeron düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda da bulunan Ünal Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı çalışmalarını meclise sundu. Bunun yasalaşması kon..

Tunceli'de Sığınakta Patlayıcı Ve Makinalı Tüfek Ele Geçirildi 00:36

Tunceli'de Sığınakta Patlayıcı Ve Makinalı Tüfek Ele Geçirildi

Tunceli'de güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda bir sığınak içerisinde 16 adet patlayıcı ile 1 adet hafif makinalı tüfek ele geçirildi...

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge 00:49

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge

Dünyada hızla yayılan Mannequin Challenge (donup kalma) çılgınlığına İstanbul Metrosu çalışanları ve yolcular da dahil oldu. Sarı çizgiye dikkat çekmek için çekilen video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.Dünyada çok s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ölüyor 01:01

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ö

Birleşmiş Milletler savaşın vurduğu Yemen’de bu sene açlık krizinin başlayacağı uyarısında bulundu. Ülkede 14 milyon kişinin gıda yardımına ihtiyacı olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler İnsani İlişkilerden Sorumlu Başka..

Gelin Arabasından 15 Bin Liralık Altın Çaldı 01:16

Gelin Arabasından 15 Bin Liralık Altın Çaldı

Adana'da fotoğraf çektiren gelin ve damadın arabasının camını kırıp 15 bin lira değerinde altın çalan zanlı tutuklandı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı...