#Güvenlik konuları

Teröristlere Bir Darbe Daha: 1 Sığınak Ve Patlayıcı Ele Geçirildi 00:34

Teröristlere Bir Darbe Daha: 1 Sığınak Ve Patlayıcı Ele Geçirildi

Tunceli'de güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonda teröristlerin kullandığı 1 sığınak, 1 kilogram patlayıcı ve çok miktarda patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirilerek imha edil..

TP-LINK NC220 IP Kamera İncelemesi 18:36

TP-LINK NC220 IP Kamera İncelemesi

TP-LINK'in IP kamerası NC220'yi inceliyoruz. Uygun fiyatlı olmasına rağmen hem kaliteli görüntüsü hem de temel güvenlik ihtiyaçlarını karşılaması beğenimizi kazandı...

  • BETA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizli'de 4 İş Yeri Kül Oldu 06:52

Denizli'de 4 İş Yeri Kül Oldu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde çelik kapı üretimi yapın bir iş yerinde çıkan yangın yandaki 3 iş yerine sıçradı. Yangında mahsur kalan bir iş yerine ait köpek, itfaiye ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri altında sa..

Tunceli'de Teröristlerin Kullandığı 2 Sığınak İmha Edildi 00:19

Tunceli'de Teröristlerin Kullandığı 2 Sığınak İmha Edildi

Tunceli'de güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonda teröristlerin kullandığı 2 mağara imha edilirken, çok sayıda malzeme ele geçirildi...

İbrahim Erkal Yoğun Bakımda 01:32

İbrahim Erkal Yoğun Bakımda

Ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal Maltepe’de ki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı. Erkal’ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Ünlü sanatçı İbrahim Erkal, tedavi gördüğü Kartal Dr. Lü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dortmund 2-3 Monaco  Maç Özeti 2017 05:37

Dortmund 2-3 Monaco Maç Özeti 2017

Dortmund otobüsüne bombalı saldırı nedeniyle bugüne ertelenen maçta Monaco, deplasmanda 3 gol buldu ve Devler Ligi yarı finali için kapıyı araladı. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Borussia Dortmund ile Mo..

Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Çift Taraflı Mı Ücret Alınacak 02:26

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Çift Taraflı Mı Ücret Alınacak

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ücret toplama istasyonlarına kurulacak Serbest Geçiş Sistemi için çalışmalar bugün itibarıyla başlatıldı. A Haber'e konuk olan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz Şehitle..

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

İşçilerin Çatıda Tehlikeli Çalışması Kamerada 00:17

İşçilerin Çatıda Tehlikeli Çalışması Kamerada

Adıyaman'da çatıda çalışan işçilerin güvenlikten uzak hayatlarını tehlikeye atarak çalışması amatör kamera tarafından kaydedildi. Adıyaman'ın Besni ilçesinde 7 katlı binanın çatısında çalışan işçiler yürekleri ağza geti..

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu 01:20

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu

Yalova'da bir kamyonetin motor bölümünde sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde park halindeki 35 DGG 64 plakalı kamyonetin motor kısmından kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşlar, dur..

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor 01:32

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Mehmetçik, Şırnak İncebel Dağları'nda 28 gündür zor arazi ve hava şartlarında sürdürdüğü operasyonda, bölücü terör örgütü üyelerince kullanılan 48 mağarada, 450 muhtelif tipte silah, 258 bin 956 muhtelif mühimmat, 5 ton ..

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı 01:30

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı

Mısır, Kıptileri hedef alan terör eylemine hava saldırılarıyla karşılık verdi. Mısır’dan kalkan uçaklar komşu ülke Libya’nın Derne kentinde, terör örgütlerine ait olduğu söylenen kampları bombaladı. Operasyonla ilgili ..

Son Oyun Film İzle 1:39:15

Son Oyun Film İzle

Filmin Konusu: Aksiyon film tutkunları ve Jason Statham hayranları işte size Jason Statham’dan aksiyon dolu yepyeni bir film daha. Filmde, kumar oynamayı çok seven her zaman kumar oynayan bir adam, zaman geçtikçe aslında..

  • Tv Series tarafından
  • 7.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüsün Çarptığı Yaya Metrelerce Uçtu 00:34

Otobüsün Çarptığı Yaya Metrelerce Uçtu

Dikkatsizlik az kalsın canından ediyordu.Trafiği hiç önemsemeden sağına ve soluna bakmadan yolun karşısına geçmeye çalışan gence, aşırı süratle seyreden otobüs çarptı. Yaya geçidine rağmen fren de yapmayan sürücünün çarp..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşitme Engelli Genci Dolmuşta Tekme Tokat Dövdüler 06:23

İşitme Engelli Genci Dolmuşta Tekme Tokat Dövdüler

Adana’da işitme engelli Agit Acun, 4 kişi tarafından dolmuşta öldüresiye dövüldü. Dayak anı dolmuşun güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken engelli gencin kanser hastası annesi Cihan Acun, “Nasıl ciğerim parçalanıyo..

Hırsızlar Araç Hurdalığını Bastı 00:30

Hırsızlar Araç Hurdalığını Bastı

Gaziantep'te hırsızlık için araç hurdalığına giren 5 hırsız, başka bir kişinin olay yerine gelmesiyle kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi 02:46

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi

Olay, saat 22.55'te Osmangazi ilçesi İstanbul Caddesi üzerindeki köftecide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gasp ettiği araçla kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden Okan A., müşterilerin bulunduğu restora..

Paris'te Çekiçle Saldıran Zanlı Hakim Karşısında 01:02

Paris'te Çekiçle Saldıran Zanlı Hakim Karşısında

Paris'in turistik mekanlarından Notre Dame Katedrali önünde polise çekiçle saldıran zanlı Farid İkken hakim karşısına çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Paris Savcısı François Molins 40 yaşındaki Cezayir asıllı saldır..

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

Aracını Park Ederken Silahlı Saldırıya Uğradı 01:54

Aracını Park Ederken Silahlı Saldırıya Uğradı

Uşak’ta evinin önünde aracını park ederken silahlı saldırıya şahıs hafif şekilde yaralanırken, saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Trenin Önüne Atlamak Üzere Olan Adamı Son Anda Kurtaran Kadın 01:00

Trenin Önüne Atlamak Üzere Olan Adamı Son Anda Kurtaran Kadın

İngiltere'de yaşanan olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Yaşanan olayda bir adam telefonla konuştuktan sonra öfkeleniyor ve o sırada geçmekte olan bir trenin önüne atmaya karar veriyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bitlis’te 1 adet EYP imha edildi 00:22

Bitlis’te 1 adet EYP imha edildi

Bitlis kırsalında güvenlik güçlerince yürütülen terör operasyonunda bulunan bir adet el yapımı patlayıcı (EYP) imha edildi...

Esenyurt’ta binlerce liralık elektronik eşya hırsızlığı kamerada 02:25

Esenyurt’ta binlerce liralık elektronik eşya hırsızlığı kamerada

Esenyurt’ta iddiaya göre elektronik mağazalara dadanan hırsızlık şebekesi, esnafı canından bezdirdi. Binlerce liralık soygun yapan silahlı hırsızların o anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi...

Feci kaza kamerada! Kontrolden çıkan araç takla attı ve... 00:27

Feci kaza kamerada! Kontrolden çıkan araç takla attı ve...

Ümraniye'de sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen aşırı hızlı aracın kontrolden çıkarak takla attığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, başka bir araca çarparak takla atan aracın caddede yürüyen bir kişiy..

Camiye dadanan ayakkabı hırsızları kamerada 00:17

Camiye dadanan ayakkabı hırsızları kamerada

Zeytinburnu'nda bir camiye dadanan ayakkabı ve çanta hırsızları, güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızlara seslenen camii cemaati, Gelsinler, namazlarını kılsınlar, biz onlara gerekli yardımı yaparız dedi...

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı 00:25

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı

Kaza, Polatlı ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Plevne Caddesi üzerinde geri geri giden 63 RB 287 plakalı minibüs, o sırada caddede bulunan Ziya Karaduman’a (67) çarptı. Karaduman’a ç..

Brüksel De Canlı Bomba Yelekli Şahıs Etkisiz Hale Getirildi 07:28

Brüksel De Canlı Bomba Yelekli Şahıs Etkisiz Hale Getirildi

Belçika polisi, Brüksel'de bomba yüklü yelek giymiş bir şahsın etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Brüksel'de tren istasyonu yakınlarında, küçük çaplı bir patlama duyuldu. Polis kaynakları, ülkenin en yoğun istasyonu ol..