#Güvenlik konuları

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!  02:28

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!

Sualti Roketi Paletlerden Kurtul Teknolojide Son Nokta Çift Pervaneliyle Yüzme : Yüzme, şnorkelle yüzme, dalış için çift pervane ile donatılmış dünyanın en küçük su scooterı. Sublue WhiteShark Mix Underwater Scooter. S..

  • PengoTV tarafından
  • 3.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyun oynarken, mantar bariyere sıkıştı 00:34

Oyun oynarken, mantar bariyere sıkıştı

Elazığ'da oyun oynayan çocuklardan birinin mantar bariyere sıkışması hem tehlikeyi hem de komik anları ortaya çıkartırken, o anlar da saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Sarıyer'de araç denize uçtu: 1 ölü 02:08

Sarıyer'de araç denize uçtu: 1 ölü

İstanbul Sarıyer'de direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü bariyerleri aşarak aracıyla birlikte denize uçtu. Sürücünün hayatını kaybettiği öğrenilirken aracın denize uçtuğu o anlar güvenlik kameralarına saniye saniy..

Silahla 5 kişiyi yaralayan zanlı yakalandı 02:11

Silahla 5 kişiyi yaralayan zanlı yakalandı

Samsun'da 5 kişinin silahla yaralanması olayına karışan şahıs polis tarafından gözaltına alınırken, saldırı anının güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı...

Otomobilin bagajından takım çantası çaldı 00:59

Otomobilin bagajından takım çantası çaldı

Bahçelievler’de park halinde bulunan bir otomobilin bagajını kısa sürede maymuncukla açan hırsız, takım çantasını çalarak kayıplara karıştı. Hırsızın eliyle koymuş gibi takım çantasını çalması çevrede bulunan güvenlik ka..

Taksim’de KGYS aracı kuş uçurtmuyor 01:42

Taksim’de KGYS aracı kuş uçurtmuyor

Taksim Meydanı’nda yılbaşı nedeniyle alınan güvenlik önlemleri kapsamında Gezi Parkı girişine KGYS aracı konuşlandırıldı. 4K çözünürlüklü yaklaşık 7 bin kamerayla 6 bin 747 noktada İstanbul’u izleyen polis ekipleri kuş u..

Sokakta çalınmadık motosiklet bırakmadılar 01:47

Sokakta çalınmadık motosiklet bırakmadılar

Ümraniye’de kasklı 2 hırsız, sokak üzerinde park halinde olan 3 motosikleti direksiyon kilitlerini kırarak tek tek çaldı. Yaklaşık 15 dakika içerisinde 20 bin lira değerindeki motosikletleri çalan hırsızların rahat tavır..

Yasaklanan İstanbul Lgbt Yürüyüşü 2017 01:00

Yasaklanan İstanbul Lgbt Yürüyüşü 2017

Valiliğin “kamu düzeni” ve “toplumun farklı kesimlerinden gelen tepkileri” bahane ederek yasakladığı yürüyüş için komite açıklaması: Umuyoruz ki valilik barışçıl toplanma hakkının yeterli güvenlik önlemleri dahil devle..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adriana Lima ve Metin Haranın Bodrum Macerası Sona Erdi 02:38

Adriana Lima ve Metin Haranın Bodrum Macerası Sona Erdi

Birliktelikleriyle magazin gündemini bir haftadır meşgul eden Adriana Lima ve Metin Hara çifti Bodrum 5 günlük tatillerinin ardından Bodrum’dan ayrıldı. Dereköyde kaldıkları çiftlikten ayrılan ikili ilk olarak çiftlik ev..

  • ANKA tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray'da Büyük İsyan! Maç Bitti Tansiyon Yükseldi 00:32

Galatasaray'da Büyük İsyan! Maç Bitti Tansiyon Yükseldi

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersunds ekibine elendiği maçın ardından kulüp yönetimini protesto etti. Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve 1-1 berabere biten rövan..

  • OFSAYT tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ve Galatasaray Yıldız Orta Sahasına Kavuştu! 00:33

Ve Galatasaray Yıldız Orta Sahasına Kavuştu!

Galatasaray Kulübünün transfer görüşmelerine başladığı Brezilyalı futbolcu Fernando Francisco Reges, İstanbul'a geldi.Atatürk Havalimanı'na gelen Brezilyalı futbolcuyu, taraftarlar coşkulu bir şekilde karşıladı. Sarı-kır..

  • OFSAYT tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Guam Adası'nda Halk Endişeli 00:58

Guam Adası'nda Halk Endişeli

Kuzey Kore’nin nükleer başlıklı füzeyle vurmakla tehdit ettiği Guam Adası’nda halk endişeli. Pasifik Okyanusu’nda bulunan Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlı Guam’ın yerel halkı, düzenledikleri eylemlerle barış çağrısı..

Dilenmek için belediyeyi seçince yakayı ele verdi 02:27

Dilenmek için belediyeyi seçince yakayı ele verdi

Küçükçekmece Belediyesi’ne sıradan bir vatandaş olarak giren R.D. şüpheli hareketleriyle özel güvenlik görevlilerinin dikkatini çekti. Belediyenin tüm birimlerini tek tek gezerek dilenen R.D, zabıta ekiplerinin müdahales..

Kepengi söktüler, dükkan camını kırarak içeri girdiler 03:10

Kepengi söktüler, dükkan camını kırarak içeri girdiler

Bağcılar'da bir telefon dükkanının kepengini sökerek içeri giren hırsızlar saniyeler içerisinde bütün telefonları çaldı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt altına alındı...

Lüks otomobil yolcu midibüsüne çarptı: 1’i ağır 3 yaralı 03:42

Lüks otomobil yolcu midibüsüne çarptı: 1’i ağır 3 yaralı

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde lüks otomobilin yolcu midibüsüne arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi...

Katili olan kayın babasından kaçamadı 03:37

Katili olan kayın babasından kaçamadı

Kayseri'de 84 yaşındaki kayın babanın, damadını öldürdüğü cinayete ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı...

Motosiklet sürücüsü ölümden döndü 00:32

Motosiklet sürücüsü ölümden döndü

İstanbul Kartal’da devrilen bir motosiklet sürüklendi. Park alanındaki demir bariyerlere çarparak durabilen motosikletlinin ölümden döndüğü o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı 00:59

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı

Irak ordusu, IŞİD örgütünün kontrolündeki son kentlerden Telafer’i geri almak için operasyona başladı. Kenti kuşatan birliklerin kara harekatından önce örgütün mevzilerine hava saldırıları düzenlendi. Havadan dağıtılan ..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Tunceli'de sığınakta patlayıcı ve makinalı tüfek ele geçirildi 00:36

Tunceli'de sığınakta patlayıcı ve makinalı tüfek ele geçirildi

Tunceli'de güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda bir sığınak içerisinde 16 adet patlayıcı ile 1 adet hafif makinalı tüfek ele geçirildi...

Başbakan Yıldırım’dan ‘taşeron’ açıklaması 08:24

Başbakan Yıldırım’dan ‘taşeron’ açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, taşeron düzenlemesine ilişkin olarak, “Bununla ilgili detaylar 12 maddeden oluşuyor, detayları Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanımız bu hafta içerisinde ilgili taraflarla paylaşmış olacak. Muhtemele..

Dükkan sahibinin müşteriye tokat atma anı kamerada 00:52

Dükkan sahibinin müşteriye tokat atma anı kamerada

Pendik’te satın aldığı otomobil parçasını iade etmek isteyen müşteri ile dükkan sahibi arasında çıkan kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Dükkan sahibinin müşteriye tokat attığı anların yer aldığı görüntüler, ikili arasın..

 Vatan Şaşmaz Filiz Aker Tarafından Öldürüldü! 01:59

Vatan Şaşmaz Filiz Aker Tarafından Öldürüldü!

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, eski manken Filiz Aker tarafından 4 el ateş edilerek öldürüldü. 5 yıldızlı otelde gerçekleşen cinayetin ardından Filiz Aker ise intihar etti. Olay, saat 20.00 sıralarında Beşiktaş’ta bulunan 5 ..

  • ANKA tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada 00:43

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcı..

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na  Teröriste Kimlik mi Soracağız 02:37

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Teröriste Kimlik mi Soracağız

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SİHA'ların vurduğu teröristlerle ilgili 'Bu kişilerin terörist olduğu ispatlansın' sözlerine 'Sayın Kılıçdaroğlu kimlik soruyor, belge soruyor ama..

Camları Kırarak İş Yerlerini Soyan Hırsızlar Kamerada 00:51

Camları Kırarak İş Yerlerini Soyan Hırsızlar Kamerada

Şanlıurfa'da, taşla camları kırarak iş yerlerini soyan zanlılar yakalandı. Güvenlik kameraları tarafından kimlikleri belirlenen 3 şahıstan biri tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Eyyübiye ilçesinde yaşanan bir başka hır..

Cep Telefonu Hırsızı Kamerada 01:05

Cep Telefonu Hırsızı Kamerada

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde 4 ayrı yankesicilik olayı gerçekleştiren şahıs yakalandı. Şahsın, hırsızlık olayları güvenlik kameralarına yansıdı...

Issız Sokakta Tilkiye Kafa Tutan Baykuş 03:23

Issız Sokakta Tilkiye Kafa Tutan Baykuş

Kanada'nın Ontario eyaletinin Cobourg şehrinde baykuş'un tilkiye ıssız bir sokakta kafa tutması güvenlik kamerasına böyle yansımış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tesla’nın Otomatik Pilotunu Portakalla Kandıran Adam 00:17

Tesla’nın Otomatik Pilotunu Portakalla Kandıran Adam

2 dakikada bir direksiyona elinizi koymanızı isteyen ve uyarı sesi çıkaran güvenlik sisteminden sıkılan adam, çözümü direksiyona sıkıştırdığı portakalda bulmuş..

  • JET TV tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce