#Güvenlik konuları

Dayıyı Hayattan Soğutan Para Şakası 00:30

Dayıyı Hayattan Soğutan Para Şakası

Görevde canı sıkılan güvenlik görevlisi kamerayı açıp dayıya şaka yapıyor dayı şaka sonunda hayattan resmen soğuyor...

  • JET TV tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunan Hücumbotu Türk Sahil Güvenliğin Botunu Sıkıştırdı 00:51

Yunan Hücumbotu Türk Sahil Güvenliğin Botunu Sıkıştırdı

Kardak yakınlarında Yunan donanmasına ait bir hücumbotu, Türk Sahil Güvenliği'ne ait botu engellemeye çalışıyor. Yaşananlar anbean kaydedildi...

Otobüsler Alev Alev Yandı 01:48

Otobüsler Alev Alev Yandı

Konya’da Hurdalık Sanayisinde demir kesimi yapıldığı sırada kıvılcımlardan ateş alan 2 otobüs alev alev yanarken, patlamalar meydana geldi. Yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hurd..

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 04:37

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ümraniye’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dü..

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Tamir Ettiği Tablet Elinde Patladı 00:53

Tamir Ettiği Tablet Elinde Patladı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir tamircinin onardığı tabletin bataryasının elinde patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı. Patlayan tabletin bataryasının orijinal olmadığını belirten telefonu tamircisi Aziz Caymaz, vata..

Ölümden Kıl Payı Kurtuluş Anı Kamerada 00:25

Ölümden Kıl Payı Kurtuluş Anı Kamerada

Bir anne ve bebeği devrilen ağacın altında kalmaktan santimlerle kurtuldu. Hollanda'da yaşanan olay güvenlik kamerası tarafından böyle görüntülendi...

İsrail Meclisinde Pankart Açtılar Kudüs Filistin'in Başkentidir 00:32

İsrail Meclisinde Pankart Açtılar Kudüs Filistin'in Başkentidir

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in İsrail meclisindeki konuşması sırasında “Kudüs Filistin'in başkentidir” yazılı pankart açan 13 Arap İsrailli milletvekili güvenlik tarafından zorla dışarı çıkarıldı...

Londra'da Metro İstasyonu Gaz Sızıntısı Nedeniyle Kapatıldı 00:39

Londra'da Metro İstasyonu Gaz Sızıntısı Nedeniyle Kapatıldı

İngiltere’nin başkenti Londra’nın merkezinde gaz sızıntısı korkulu anlar yaşattı. Şehrin kalbindeki Charing Cross metro istasyonu yoğun gaz sızıntısı nedeniyle kapatıldı. Güvenlik güçleri tarafından kordon altına alınan..

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü 00:17

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü

Irak'ta medyana gelen çifte bombalı saldırılarda en az 50 kişinin hayatını kaybettiği en az 87 kişinin ise yaralandığı bildirildi.Irak'ın güneyinde yer alan Nasıriye ve El Samava kentlerinde meydana gelen çifte saldırıda..

Erdoğan  Çocukluk Hikayesiymiş  Böyle Şey Olur Mu Ya 04:18

Erdoğan Çocukluk Hikayesiymiş Böyle Şey Olur Mu Ya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'nin ısrarlı referandum (Irak'ın bölünmesi) girişimine ilişkin ABD ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Çocukluk hikayesiymiş, böyle şey olur mu ya? ifadelerini kullan..

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da 02:15

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da

Süper Lig'in 5. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya'ya geldi.Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Alanya'ya gelen sarı-lacivertli kafileyi, Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda ..

Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor 00:49

Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor

Türkiye tarafından hudutlarda, bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zul..

Takma Sakalla 1 Milyon TL'lik Soygun 01:10

Takma Sakalla 1 Milyon TL'lik Soygun

Bursa'da 41 yaşındaki Yunus K., müdür olarak çalıştığı altın toptancılığı yapan firmanın içinde 1 milyon lira bulunan kasasını çaldı. Tanınmamak için takma sakal ve bere takan Yunus K.'nin firmaya gelişi, levye ile güven..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cami Tuvaletinden Para Çalan Hırsızlar Kamerada 01:42

Cami Tuvaletinden Para Çalan Hırsızlar Kamerada

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde geçtiğimiz günlerde Merkez Kasımpaşa Camii tuvaletlerinin bulunduğu alanda yer alan kulübede biriken paraları çalan hırsızlar, önce kameralara ardından polise yakalandı. Öte yandan, taraftan ..

  • JET TV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu 02:03

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı nı protesto etmek için geçtiğimiz pazar günü Kadıköy'de izinsiz gösteri yapmak isteyenlere tepki gösteren kafededeki..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi 00:41

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson İran ile imzalanan nükleer anlaşmada değişiklik yapılmasını talep etti. Tillerson anlaşmanın ‘yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini' söyledi. Fox News televizyonuna demeç veren ABD Dış..

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar 02:00

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayarak intihar eden bir kişi deniz polisini harekete geçirdi. İntihar eden şahsı arama çalışmaları sürüyor.15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekl..

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi 05:54

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi

Şişli Belediyesi'nin Kuştepe'de yaşayan Roman vatandaşlara yönelik düzenlediği, ''Çiçek Bizim İşimiz'' projesi son buldu. Eğitimlerini tamamlayan Roman vatandaşlar, sertifikalarını göbek atarak kutladıŞişli Belediyesi'ni..

Zeytinburnu'nda Mehmetçik'e Destek Yürüyüşüne Saldırı Anları 01:22

Zeytinburnu'nda Mehmetçik'e Destek Yürüyüşüne Saldırı Anları

Zeytinburnu'nda Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiklere moral vermek için bir grupla birlikte yürüyüş yapan Osmanlı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'in olduğu bölgeye doğru ateş açıldı. Saldırı sırasında grup..

Ehliyetsiz Sürücü Yayalara Böyle Çarptı 00:52

Ehliyetsiz Sürücü Yayalara Böyle Çarptı

Bartın'da ehliyetsiz sürücünün kaldırımda yürüyen kadın ile oğluna çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye göre, önceki gün ehliyetsiz olduğu belirtilen H.K'nin (54) kullandığı 74 BK 109 plakalı otomobil, K..

Pompalı Tüfekle Kafe Baskını Kamerada 02:17

Pompalı Tüfekle Kafe Baskını Kamerada

Konya'nın Ereğli ilçesinde pompalı tüfek ile kafe basarak ateş eden şüpheliler, kafede oturan genç bir kızı yaraladı. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada 00:27

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada

Irak Türkmen Cephesi'nin (ITC) Kerkük kent merkezindeki Bağdat Yolu semtinde bulunan bürosuna otomatik silah ve el bombasıyla saldırı düzenlendi.ITC Bağdat Yolu Büro Koruması Ahmet Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada..

Otomobil Önce Yakıt Tankerine Sonra Traktöre Çarptı 00:24

Otomobil Önce Yakıt Tankerine Sonra Traktöre Çarptı

Sakarya'nın Akyazı ilçesi sanayi girişinde meydana gelen trafik kazasında otomobil, önce yakıt tankerine daha sonrasında ise traktöre çarptı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Feci Kazada Motosiklet Ekipmanları Hayat Kurtardı 00:35

Feci Kazada Motosiklet Ekipmanları Hayat Kurtardı

Sakarya Serdivan'da ana caddeye kontrolsüz şekilde çıkan otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralandı. Motosiklet sürücüsünün ekipmanlarının hayatını kurtardığı kaz..

PKK'lıları Çıldırtan Hakkarili Çocuklar 00:36

PKK'lıları Çıldırtan Hakkarili Çocuklar

PKK yandaşları bu görüntüleri sosyal medyadan kaldırtmak için uğraşıyor. Şemdinli'de çocukların yaptığı yürüyüş internette PKK sempatizanlarını adeta çıldırttı. Şehit güvenlik korucusu Fevzi Altınkum'un cenazesi sırasınd..