#Güzel bayan

Üsküdara Gider İken 04:23

Üsküdara Gider İken

Üsküdar’a Gider İken Aldı Da Bir Yağmur, Kâtibimin Setresi Uzun Eteği Çamur. Kâtip Uykudan Uyanmış Gözleri Mahmur. Kâtip Benim Ben Kâtibin El Ne Karışır, Kâtibime Kolalı Da Gömlek Ne Güzel Yaraşır. Üsküdar’a Gider ..

Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

Selim Gülgören - Kıyamet 04:00

Selim Gülgören - Kıyamet

boşlukta adım adım aklına gelir mi adım ben bir kere duymadım güzel dudaklarında uğruna öldüğüm kadın nerelerden aşk topladın aynı mı doyulmaz tadın güzel yanaklarında dünyada bir renk varsa gözünün gece karası çıksan rü..

No 309 Oyuncusu Demet Özdemir Farklı Sinema Projesini Açıkladı!! 01:05

No 309 Oyuncusu Demet Özdemir Farklı Sinema Projesini Açıkladı!!

Güzel oyuncu gazetecilerin ne sizi ne zaman bir sinema filmi projesinde göreceğiz açıklaması üzerine samimi açıklamalrda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes' 03:10

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes'

Mikrofondo Zeo, merak edenler bulur CV’mi. Henüz çok küçüktüm, teyzem alırdı rap CD’lerimi. Peşine kanıma karışır oldu ben de yaptım ilk CD’mi… Bir çok geri kafalı insan kırıyorken CD’lerimi Sonra netten ara ve bul bizi ..

Maceracı _ Sivas 1:09:25

Maceracı _ Sivas

Kışın artık gelip hayatlarımızın tam ortasına yetiştiği bugünlerde, karın ve soğuğun en güzel hallerine ev sahipliği yapan bir kente seyahat etmek ama bu yolculuğu hiç üşümeden yapmak ister misiniz? O halde bu hafta Mace..

Sevda Gül - Ellik 05:21

Sevda Gül - Ellik

Ah Benim Atlı Yarim Hemde Tokatlı Yarim Güzellikten Bakılmaz Baldan Da Tatlı Yarim Gel Ellikten Ellikten Su Gelir Mezellikten Güzel Benzin Sararmış Besbelli Güzellikten Dere Geçtim Daşı Yok Yüzük Buldum Kaşı Yok Yedi Yer..

Maşa ile Koca Ayı  - Maşanın Orkestrası - Mawa Kawa 01:09

Maşa ile Koca Ayı - Maşanın Orkestrası - Mawa Kawa

Ayı ormanda güzel bir siyah piyano bulur. Mutlu bir şekilde eve götürür, onarır ve ayarlar ve bazı müzik çalmaya başlar. Masha bu güzel enstrümandan uzak durmaya yardım edemedi. Dünyaca ünlü bir piyanist olmaya karar ver..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yağ Yakan En İyi 20 Yiyecek ! 05:00

Yağ Yakan En İyi 20 Yiyecek !

Kuşkusuz her insan güzel görünmek ister. Güzel görünmenin önemli bir parçası da fit ve fazlalık kiloları olmayan bir vücuda sahip olmak. Günümüzde hazır gıdalardaki tüketimin artışı ve insanların edindiği düzensiz beslen..

  • Kadınca tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Flört - İzmir Marşı 02:38

Flört - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Gülay Özer - Gönül gurbet ele Varma 03:39

Gülay Özer - Gönül gurbet ele Varma

Gönül Gurbet Ele Varma, Ya Gelinir Ya Gelinmez. Her Güzele Gönül Verme, Ya Sevilir Ya Sevilmez. Gel Ey, Gel Ey Ey. Her Güzele Gönül Verme , Ya Sevilir Ya Sevilmez. Gel Güllü'm Gel, Gel Tellim Gel, Gel Nazlım Gel, Gel ..

Emre Aydın - Bitti Tebrikler 03:59

Emre Aydın - Bitti Tebrikler

Tebrikler, kurtuldun bak bizden, Kolay olmadı ama, bitti tebrikler. Tebrikler, kutla yaptığını, Çok istedim çok uğraştım bitti tebrikler. Ben, yarım aklımla ben, Fark etmedim, sesinde biz yoktuk konuşurken. Ben, ya..

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor 02:44

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde yaptığı konuşmasında, Sizin bu ilçeyi dar ettiğiniz FETÖ'nün elebaşısı Pensilvanya'dan bu evetleri duydukça kriz geçiriyor fenalaşı..

İçerde'nin Yengesi Gözde Kansu'dan Samimi Açıklamalar! 12:16

İçerde'nin Yengesi Gözde Kansu'dan Samimi Açıklamalar!

Son günlerde namı Türkiye dışında da yankılanan İçerde dizisinin başarısı kadar oyuncularıda ilgi odağı.Celal babanın dizideki eşini canlandıran güzel oyuncusu Göde Kansu'dan hiçbir yerde duyamayacağnız,göeremeyeceğiniz ..

  • ANKA tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Yarışma Programlarının Milletimize Yaşattığı Büyük Kayıplar!!İzlemeden Geçme. 04:27

Yarışma Programlarının Milletimize Yaşattığı Büyük Kayıplar!!İzlemeden

Yarışma programlarının, aslında milletimizi nasıl yozlaştırmak,vurdumduymaz bir hale getirmek için, nasıl bir yapı hazırladığını videomuzu izleyince dahada hak vereceksiniz ve anlayacaksınız.Uyan güzel ülkemin güzel ins..

  • ANKA tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zula Oynuyoruz ( Ep 8 ) Sniperla Katliam 16:07

Zula Oynuyoruz ( Ep 8 ) Sniperla Katliam

Herkese merhaba arkadaşlar bugün sizlere zula serimizden çok güzel bir video çıkarttım ve çok güzel oynamışım. Ben çok eğlendim iyi seyirler...

YOK BÖYLE GOLLER 05:04

YOK BÖYLE GOLLER

DÜNYA FUTBOL TARİHNDE EN GÜZEL 20 GOL..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Gözleri Ömre Bedel Güzellerimiz! 02:54

Gözleri Ömre Bedel Güzellerimiz!

Gözleri ve bakışları insanın içini ısıtan güzel gözlü ünlülerimiz.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pelin Karahan İkinci Oğlu İçin Parti Verdi! 02:52

Pelin Karahan İkinci Oğlu İçin Parti Verdi!

İkinci oğlunu kucağına almaya ramak kala düzenlediği Baby Shower partisiyle yakın çevresi ve arkadaşlarıyla moral depolayan güzel yıldızın çok heyecanlı ve mutlu halleri gözlerden kaçmadı...

  • ANKA tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı 03:43

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Sony Vegas Pro 13 Arkaplan Nasıl Değiştirilir ? 07:50

Sony Vegas Pro 13 Arkaplan Nasıl Değiştirilir ?

Merhabalar, Bu Videoda Sony Vegas Pro 13 İle Arkaplanımızı Nasıl Değiştirebileceğimizi, Ve Bunun Güzel Sonuç Verebilmesi İçin Neler Yapılması Gerektiğini Anlattım. Çoğu Yerde Gösteriliyor Fakat, Ayrıntısını Gösterene Ras..

Beren Saat'in Estetik Saati! 02:59

Beren Saat'in Estetik Saati!

33 yaşındaki güzel oyuncu Beren Saat estetikmi yaptırdı...

  • ANKA tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadınlara Sürpriz Bir Şekilde Çiçek Vererek Kadınlar Günü'nü Kutlamak❤ 03:05

Kadınlara Sürpriz Bir Şekilde Çiçek Vererek Kadınlar Günü'nü Kutlamak❤

İnsanların suratında ufacık bir gülümseme yaratabilmek ne kadar da güzel değil mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında 03:28

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında

cevizin yaprağı dal arasında, güzeli severler bağ arasında. üç beş güzel bir araya gelmişler, benim sevdiceğim yok arasında. evlerinin önü zerdali dalı, pencereden gördüm kınalı eli. (o nazlı yari) benim sevdiceğim t..

Elçin Sangu Kiralık Aşk Bitti İnzivaya Çekildi 01:37

Elçin Sangu Kiralık Aşk Bitti İnzivaya Çekildi

Ekranların fenomenleri arasında yer alan Kiralık Aşk dizisinin final kararından sonra ekranlara veda eden dizinin sempatik ve güzel oyuncusu Eiçin Sangu inzivaya çekildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Asu Maralman - Hudey Hudey 05:02

Asu Maralman - Hudey Hudey

Allah Allah desem gelsem Hakkın divanına dursam Ben bir yarım elma olsam Dalında bitsem ne dersin Hudey hudey hudey hudey Sen bir yarım elma olsan Dalında bitmeye gelsen Ben bir gümüş çövmen olsa Çeksem indirsem..

Maya Maskesinin Mucizesi 05:01

Maya Maskesinin Mucizesi

Güzel bir cilt için önemli ve pratik tarifler veren Şems Arslan, herkesin evde rahatlıkla yapabileceği mucizevi bir formülü de seyirci ile paylaştı...

  • SAGLIK tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 8 yıl önce