#Güzel Şarkıcı sılaya ailesinden destek

Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Zodyak Kıyametin İşaretleri - Zodiac: Signs of the Apocalypse 1:29:47

Zodyak Kıyametin İşaretleri - Zodiac: Signs of the Apocalypse

_TÜRKÇE_DUBLAJ_Full_İzle_-_Muhteşem_Bilim_Kurgu,_Macera,_Aksiyon_Filmi(360p) Güzel bir film, İnsanoğlu büyük bir sınavdan daha geçecektir. Yapılan araştırmalar uzaydaki çalışmalar büyük bir gezegenin güneşe çarpacağını v..

Ersay Üner - Güm 03:40

Ersay Üner - Güm

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix&Mastering : Tarik Ceran / Digilog by TC Yönetmen: Bedran Güzel Güm şarkı sözleri ile Uzun zamandır atmıyordu böyle kalbim Güm güm güm güm Tam unutmuştum seni Ne ara..

Can Aydıner - Zamanın İzleri 04:10

Can Aydıner - Zamanın İzleri

Zamanın İzleri şarkı sözleri ile Deniz öyle güzel bakıyor ki Unutuyorsun yaşantıları etkisinde gözlerinin Işıklar yansıyor sonsuz denizden Başımı döndürüyor bu güzellik Sanki her an ağlayacak bir çocuk Bir tarafıysa..

Anna Deniz'e Evlilik Teklifi Eden Dayı 00:53

Anna Deniz'e Evlilik Teklifi Eden Dayı

Sokak röportajında gaza gelen dayı 21 yaşındaki güzel yayıncı Anna Deniz'e evlilik teklifi etmiş. Dayının sevgi dolu o anlarını izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 215 görüntüleme
  • 4 yıl önce
PUBG Türkiye Komik Anlar ve En İyi Vuruşlar #2 10:24

PUBG Türkiye Komik Anlar ve En İyi Vuruşlar #2

Twitchte Pubg yayını yapan oyuncuların komik derlemeri sizlerle...

SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK ! 16:16

SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK !

Ben Enes Batur , çok sevilen 24 saat serimiz de bu sefer havuzda kaldım.Orada yemek yedim , orada uyudum ve günlük yaptığım her şeyi suyun altından çıkmadan yaptım.Güzel ve eğlenceli bir video oldu iyi seyirler...

  • GÜL tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul sahillerinde maskesiz ve sosyal mesafesiz yoğunluk 04:34

İstanbul sahillerinde maskesiz ve sosyal mesafesiz yoğunluk

İstanbul'da güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar sahillere akın etti. Yürüyüş yapmak ve balık tutmak için sahillere gelen bazı vatandaşların maske takmadığı, takanların da kuralına uygun takmaması dikkat çekerken, sosya..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mesneviden Ders Aldım ilahi sözleri 05:07

Mesneviden Ders Aldım ilahi sözleri

Mesneviden ders aldım Oldum Mevlana gibi Uçsuz ummana daldım Yüzdüm Mevlana gibi **** Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi **** Yüceldim döne döne Umudum hep o güne Giderke..

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video) 03:19

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video)

(Produced by Astral) Mix&Mastering : Kupa-A Director : Utku Kundakçı Director of Photography : Can Dolu 2nd Director : Eren Çukurova Art Director : Onur Kundakçı Production : CMZ Costume Designer : Namıdigerkirmizi Gaffe..

Cumhuriyet - Mustafa Ceceli 01:50

Cumhuriyet - Mustafa Ceceli

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun! Nice güzel Cumhuriyetli yıllara! Sizler için hazırladığım, sözü ve müziği bana ait olan Cumhuriyet şarkısıyla Cumhuriyet'imizin 97. yılını birlikte kutlayalım. Söz-Müzik-Düzenlem..

Helim Amca Enkazdan 26 Saat Sonra Kurtarıldı 01:12

Helim Amca Enkazdan 26 Saat Sonra Kurtarıldı

Tam 26 saat boyunca enkaz altında hayatta kalma mücadelesi verdi. İzmir'deki kurtarma çalışmalarından güzel haber geldi. 62 yaşındaki Helim Sarı, yaralı olarak enkazdan çıkarıldı..

  • GÜL tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Melik Evren - Çaresiz 04:09

Melik Evren - Çaresiz

Çaresiz şarkı sözleri ile Dert, bir gün biter Güneş doğаr Gün аydınlаnır umutlаr gelir yeniden Bir şаrkı söylersin içinden Kimse duymаsın diye Ağlаrsın, sessiz sessiz kuytu köşelerde Kimselere diyemezsin İçinde hаpse..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video) 04:37

Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video)

Söz & Müzik: Soner Sarıkabadayı Yönetmen: Onur Oğuz Yapım: Pdnd Müzik Stüdyo: Pdnd Video ---------------------------------------------- Şarkı Sözleri: Bakıyorum uzaklara gözler var İrili, ufaklı, ışıklı... Net hatırla..

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon) 04:46

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon)

Söz & Müzik: Osman Öztunç Yapım: Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Düzenleme: Fatih Ihlamur Ses Kayıt : Stüdyo Metropol Mix-Mastering : Hasan Bitmez ORKESTRA Perkisyonlar: Cengiz Ercümer Bas Gitar: İsmail Soyber..

Boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Sibel Aslan yaşadığı acıları anlattı 06:58

Boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Sibel Asl

Kayseri'de Sibel Aslan, boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini belirterek yetkililerden yardım istedi. Aslan, 5 yıllık evliliği sürecinde sürekli şiddet gördüğünü, çocuğu için dayanmaya çalıştığını ama en sonu..

Okan Bayülgen- Ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 küsur milyon takipçisi var 01:54

Okan Bayülgen- Ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 küsur milyon ta

Okan Bayülgen: Bir klasik müzik icra eden sanatçının Instagram’da 1 milyon takipçisi olması çok güzel ama her gün ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 küsur milyon takipçisi var…..

Jony - Комета 02:41

Jony - Комета

gecenin gok yuzunin en guzel yildizi sensin..

Elektrik Direğine Konan Yamaç Paraşütü 00:15

Elektrik Direğine Konan Yamaç Paraşütü

Yamaç paraşütü eğitmeni olan genç tam zemine inecekken son anda bir elektrik direğine tünemiş. Kısa bir sürede olsa güzel anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Sertab Erener - Alaturka - Keşke Ben Söyleseydim 04:48

Sertab Erener - Alaturka - Keşke Ben Söyleseydim

Arşivimdeki en güzel videolardan biri de bu sanırım, Yıl 1992. Lal albümünü kaydediyoruz. Bir şarkı var bilmediğim ve ilk kez söylemeye çalışıyorum burada. Albüme girsin mi, girmesin mi ? Karar vermeye çalışıyoruz ekipçe..

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım 03:16

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım

Kendime Sardım; Bana tek bir güzel şey söyle Gitmeden önce, yeter Hatalarımı görme Gün bitmeden ayrıl, dönme İstemem artık öpme öpme dudağımdan Kalan ağlar, giden gülsün de Kaldı gönülde, kocaman keder Yalanlarını bile..

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..

Donutu Martıya Kaptıran Kadın 00:14

Donutu Martıya Kaptıran Kadın

Sahil kenarında sosyal medya için güzel bir fotoğraf çekmek isteyen kadın, obje olarak kullandığı donutu bir martıya kaptırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
75 Milyon Doz Aşı Türkiye'ye Geliyor 02:40

75 Milyon Doz Aşı Türkiye'ye Geliyor

Vatandaşların büyük umutlarla beklediği korona aşısından güzel haberler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Çin’den 50, Almanya’dan 25 milyon doz aşı alınacak. Aşılar, Bilim Kurulu’nun ‘öncelikli’ dediği kişilere ücretsiz ..

Arkadaşın Keline Pasta Cila Yapmak 00:03

Arkadaşın Keline Pasta Cila Yapmak

Kel arkadaşının daha güzel görünmesi için kelini parlatmak isteyen genç , bu iş için pasta cila makinesini kullanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Star Kötü Güçlere Karşı Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru - LPS Cicibiciler Barbie Oyuncakları 12:18

Star Kötü Güçlere Karşı Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru - LPS Cicibiciler

Merhaba arkadaşlar! Tamamen oyun hamuru (Play Doh) ile hazırladığım dev sürpriz yumurta serisine bu kez Star Kötü Güçlere Karşı sürpriz yumurtası ile devam ediyorum. Sürpriz yumurtamdan birbirinden ilginç oyuncaklar çıkı..

  • TEK KANAL tarafından
  • 186 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen - Aykız (Official Audio) 02:53

Reynmen - Aykız (Official Audio)

Reynmen - Aykız (Official Audio) Uyan güzel aç gözünü Dinle aşıkın sözünü Vermişim sana özümü Benim aykızım sultanım Uyan uyan... Uyan uyan uyan uyan... Vuruldum sana düşümde Hem baharım hem kışımda Bir sevda şu kel ..