#Güzel Şarkıcı sılaya ailesinden destek

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm 2:21:55

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çe..

EN İYİ SİLAH TAVA MI   10000Days , Teneke Kafalar , Hueth , Iroh   TWİTCH PUBG EN İYİ ANLAR 10 11:11

EN İYİ SİLAH TAVA MI 10000Days , Teneke Kafalar , Hueth , Iroh TWİ

PUBG en iyi anlar adlı serimizin 10. videosuyla beraberiz...

Evlilik Teklifi Bekleyen Kadının Dramı 00:21

Evlilik Teklifi Bekleyen Kadının Dramı

Bir ilişkiyi taçlandırmak güzel bir evlilik teklifi sürprizi ile olur. Bu sürprizi erkek arkadaşından bekleyen kadın bakın nasıl hayal kırıklığına uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ankara Oyun Havasında Oynayan Amortisörlü Genç 00:21

Ankara Oyun Havasında Oynayan Amortisörlü Genç

Ankara gençleri oyun havaları eşliğinde güzel oyunları ile çoğu kez karşımıza çıkmakta. Ancak bu genç adeta amortisörlü..

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sözlü tacize jet karar! 02:01

Sözlü tacize jet karar!

KADINLAR OLARAK HİÇBİRİMİZ SUSMAYALIM..ÇÜNKÜ SUSMAYINCA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR.. 6 AY ÖNCEYDİ. İZMİR'DE KONSERDEN DÖNEN 2 GENÇ KADIN SÖZLÜ TACİZE UĞRADI. YAKINLARI BİR ŞEY ELDE EDEMEZSİNİZ DESE DE ONLAR BAŞLARINA GELEN OLAY..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

Ördüğü 115 çorabı askerlere gönderdi 01:45

Ördüğü 115 çorabı askerlere gönderdi

SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE İÇİNİZİ ISITACAK BİR HABERLE DEVAM EDELİM..YALOVA'DA YAŞIYOR ZELİHA NİNE, VE TAM 117 YAŞINDA..BU YAŞINDA ELİNDE ŞİŞLERİ YÜNÜ, HİÇ DURMANAN ÇORAP ÖRÜYOR. ÖRDÜĞÜ O BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇORAPLARI DA SOĞUK ..

Gaspçılar sert kayaya çarptı 01:21

Gaspçılar sert kayaya çarptı

MERSİN'DE GASPÇILAR 2 KUYUMCU KURYESİNE SALDIRIP, 2 MİLYON 700 BİN LİRALIK ALTINI ÇALMAYA KALKTILAR. YAKALANINCA DA BÜYÜK PARAYDI, OLSAYDI GÜZEL OLURDU DİYE SİTEM ETTİLER, DERT YANDILAR....

Bakan Çavuşoğlu- Kaçırılan 15 Denizcinin Sağlık Durumu İyi 02:17

Bakan Çavuşoğlu- Kaçırılan 15 Denizcinin Sağlık Durumu İyi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gine'de kaçırılan 15 Türk gemiciye ilişkin açıklama yaptı. Çavuşoğlu Güzel haberleri yakında alacağız dedi...

Değdi saçlarıma bahar gülleri (Nâzende sevgilim)....Ailem Mûsikî...Cengiz Önder... 04:00

Değdi saçlarıma bahar gülleri (Nâzende sevgilim)....Ailem Mûsikî...Cen

Hicaz Şarkı Güfte: ? Beste: Bekirof (Azerî) Usûl: Semâî Değdi saçlarıma bahar gülleri Nâzende sevgilim yâdıma düştün Sevenin bahtına bir güzel düşer Sen de tek sevgilim aklıma düştün Nâzende sevgilim yâdıma düştün..

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğaltmak istiyor 02:39

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğalt

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde tarımla uğraşan Hıdır Güneş (46), babasından kalan ve 7 bin yıllık geçmişe sahip olduğunu iddia ettiği siyez buğdayının hasadını yaptı. Çoğaltmak istediği buğdaya, basına yansıyınca 6..

Hayvanları o kadar çok seviyor ki... 01:58

Hayvanları o kadar çok seviyor ki...

ZAMAN ZAMAN HAYVANLARA EZİYET EDENLERİN HABERLERİNİ GETİRİYORUZ EKRANLARINIZA, AMA BU KEZ HAYVAN SEVGİSİNİ DOLU DOLU YAŞAYAN MUTLU BİR ÇOCUĞUN HABERİ VAR... İŞTE 13 YAŞINDAKİ EMRE'NİN GÜZEL DÜNYASI.....

Türk kadını kendisini güzel buluyor! 01:55

Türk kadını kendisini güzel buluyor!

KENDİNİZİ GÜZEL BULUYOR MUSUNUZ? BU SORU ARALARINDA TÜRKLERİN DE BULUNDUĞU 11 BİN KADINA SORULDU. TÜRK KADINLARININ VERDİĞİ YANITLARLA TÜRKİYE BEŞ ÜLKE ARASINDA İKİNCİ SIRAYA YERLEŞTİ. NASIL MI? İZLEYELİM....

''Namazdayım al bırak'' 01:47

''Namazdayım al bırak''

ESNAFIN KAPISINDA CUMA NEDENİYLE KAPALIYIZ YAZISIYLA KARŞILAŞMAYANIMIZ YOKTUR... SİRKECİ'DE, GÖNLÜ GÜZEL ZİBER AMCANIN MÜŞTERİLERİ, CUMA SAATİNDE O YAZIYLA DEĞİL DE NAMAZDAYIM AL BIRAK YAZISIYLA KARŞILAŞIYOR... BAKIN..

Polis Çevirmesine Takılan Ufaklık 00:44

Polis Çevirmesine Takılan Ufaklık

Akülü arabası ile trafik polisinin çevirmesine denk gelen ufaklık sevimli hareketleri ile beğeni toplamış. O güzel anları izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı 02:10

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı

ARKAMDA GÖRDÜĞÜNÜZ BU GÜZEL GÖZLÜ ÇOCUĞUN ADI KERİM. OYUN OYNADIĞI KÖPEĞİ KURTARMAK İÇİN KENDİNİ YOLA ATTI. HIZLA GELEN BİR ARAÇ ONA ÇARPTI VE DÜNDEN BERİ DE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR...AİLESİ, SEVENLERİ DAYAN KERİM DİYE DUA ..

Trafik Levhasını Hesaba Katmayan Patenli Genç 00:34

Trafik Levhasını Hesaba Katmayan Patenli Genç

Patenli genç kaldırımda güzel bir şova imza atarken geri geri geldiği anlarda arkasındaki trafik levhasını fark etmemiş ve kafasını vurmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mustafa Üstündağ kavgaya karıştı! 02:21

Mustafa Üstündağ kavgaya karıştı!

BODRUMDAKİ RALLİ YARIŞI KUPA TÖRENİNDE SİLAHLAR KONUŞTU..27 YIL ARADAN SONRA GERÇEKLEŞTİRİLEN BODRUM RALLİSİ'NDE HER ŞEY GÜZEL BAŞLAMIŞTI, ANCAK KUPA TÖRENİNDE ORTALIK KARIŞTI. ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI. AR..

Ördek Ailesi İçin Trafiği Durduran Kadın 00:33

Ördek Ailesi İçin Trafiği Durduran Kadın

yi insanlar iyi ki varlar! Yolun karşısına geçmeye çalışan ördek ailesini fark edip onlar için trafiği durduran güzel insanın o anları.....

  • PengoTV tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı 03:14

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı

Adana'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çarşıda alışveriş yoğunluğu da arttı. Esnaf, satışlarda yüzde 30-35 oranında artış bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağının günde..

Hırsızlardan ‘Sürahili’ mesaj! 01:54

Hırsızlardan ‘Sürahili’ mesaj!

Üsküdar'da girdikleri daireden yaklaşık 120 bin liralık ziynet eşyası çalan 2 hırsız kayıplara karıştı. Daireden çıkarken çaldıkları ziynet eşyalarının takı kutularının yanına su dolu sürahi bırakan hırsızlar binaya giri..

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet 02:42

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet

Kısmet şarkı sözleri ile Üzerimden gitmiyo lanet Bi de benden bekliyo davet Bi alamet koptu kıyamet Ne de olsa bu işler kısmet x2 Diye diye yürüyoruz yolunu İnan hiç göremedim sonumu Eli verdim kaptı da kolumu Günler ..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Su parkında aksiyonlu eğlence! 02:35

Su parkında aksiyonlu eğlence!

ARTIK YAZIN SON DEMLERİ... GÜNEŞLİ, GÜZEL HAVALARIN TADINI ÇIKARMAK İSTEYENLERİN BİR ADRESİ DE SU PARKLARI... EKİBİMİZ ÖYLE BİR PARKTAYDI BUGÜN... KAMERALARIMIZA AKSİYONU BOL GÖRÜNTÜLER TAKILDI.....

İthal Sarımsak Hasta Ediyor! İthal Sarımsak'a Dikkat! İşte Detaylar 01:49

İthal Sarımsak Hasta Ediyor! İthal Sarımsak'a Dikkat! İşte Detaylar

GÖRÜNTÜSÜ GÜZEL AMA..