#Güzel Şarkıcı sılaya ailesinden destek

Filiz Akın'dan iyi haber! 01:12

Filiz Akın'dan iyi haber!

USTA OYUNCUDAN GÜZEL HABERLER GELDİ..

Gözümde canlanır koskoca mazi... 02:41

Gözümde canlanır koskoca mazi...

GEÇMİŞİN EN GÜZEL AYNALARINDAN BİRİ DE PLAKLAR.. MÜZİKSEVERLER PİKAPTAN ÇIKAN MÜZİĞİN TADINA DOYAMIYOR. PLAK SATIŞLARI SON DÖNEMDE REKOR KIRIYOR...

Hint balıkçıl kuşları misafir geldi 01:17

Hint balıkçıl kuşları misafir geldi

SAMSUN’DAKİ EVİNE SIĞINAN KUŞLARIN, NESLİ TÜKENMEK ÜZERE OLDUĞUNU ANLADI. MİSAFİRLERİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYIP YOLCU ETTİ...

Golf Vuruşunda Yüzünü Hedef Alan Adam 00:13

Golf Vuruşunda Yüzünü Hedef Alan Adam

Güzel bir golf vuruşu yapmak isteyen adam uzun süre konsantrasyon olduktan sonra bir vuruş gerçekleştirmiş. Ancak vuruş yüzünde patlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 3 yıl önce
PODYUMA ‘KAZ’ANMAK İÇİN ÇIKTILAR! 01:35

PODYUMA ‘KAZ’ANMAK İÇİN ÇIKTILAR!

EN GÜZEL KAZ YARIŞMASI..

Buray - Deli Kiz 03:09

Buray - Deli Kiz

Deli Kız Bu nasıl bir naz Vurdumduymaz Ben ardında yaşlı keman Sen deli saz Hangi telden bu Ne hicaz ne de caz Sen çaldıkça ruhumda Başlar bir ayaz Kuytu bahçemde baharsın Sen gül de güller utansın Nasıl da toprak kok..

Korat - Körebe 03:50

Korat - Körebe

Körebe şarkı sözleri ile Sevdanın kuralı yok Sonu yok başına buyruk Hiç hesapta değilken Günden güne savrulduk Yanıyoruz sanıyorduk Tutuşuyorken pervasız Yanmak şöyle dursun biz Kavruldukça kavrulduk Ah derin y..

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video) 03:02

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video)

Söz & Müzik : Sarp Kaya Düzenleme : Alperen Uğurlu Yaylılar : İstanbul Strings Geri Vokal : Fatih Ertur Kayıt & Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Kapak : Safa Gülsoy & Pelin Gülsoy Yönetmen : Safa Gülsoy Şarkı Söz..

Deniz Tekin - Uyanmalıyım (Official Video) 05:32

Deniz Tekin - Uyanmalıyım (Official Video)

Söz-Müzik: Deniz Tekin Düzenleme: Deniz Tekin, Bartu Özbatur, Gürhan Öğütücü, Sezer Özdem Davul: Bartu Özbatur Elektrogitar: Gürhan Öğütücü Bas gitar: Sezer Özdem Yönetmen: Can Özen Şarkı Sözleri: Fark edince çok zor, v..

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

Bakan Soylu'dan CHP'li Özel'e tepki- -Toplumun değerlerini aşağılamamak gerekiyor- 14:55

Bakan Soylu'dan CHP'li Özel'e tepki- -Toplumun değerlerini aşağılamama

A Haber’de yayınlanan ve yazar Melih Altınok’un sunumuyla ekranlara gelen “Sebep Sonuç” programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Türkiye'nin terörle mücadelesi , HDP'li Gü..

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te 02:25

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te

HDP'Lİ SEMRA GÜZEL'İN TERÖRİST SÖZLÜSÜYLE YENİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKARKEN, DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASINA YÖNELİK FEZLEKE MECLİS'E ULAŞTI. PARLAMENTODA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN UZANTILARINI GÖRMEK İSTEMİYORUZ DİYEN CUMHURBA..

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın 04:02

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın

“Dargın“ şarkı sözleriyle; Benlik bir mesele yoksa Çıkıyorum hayatından bu akşam derhal Artık beni kötü hatırla, Ne bileyim hatırlanacak bir şey kaldıysa Güvendiğim şu dağlarda orman yangınları Seni unutmak denen şey,..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Sercan Aytepe - Buğu 05:01

Sercan Aytepe - Buğu

Buğu şarkı sözleri ile; Sen ve kokun sinmişsin üzerime Şimdi kim bakar oldu o güzel gözlerine ? Başkası dokundu mu pamuk ellerine ? Başını da koydun mu onun dizlerine ? Ama sen nerdesin ? Bilmem hisseder misin Yine ..

Tam Sevdirecek Gibi Oluyor Sonra Saldırıyor 00:13

Tam Sevdirecek Gibi Oluyor Sonra Saldırıyor

Bacaklarıma dolanan sürünen sarı beyaz kedi biraz sevdiriyor sonra saldırıyor oyun isteyen bir yavru kedi gibi kendileri Adeta bi geliyor gibi oluyor sonra bi gidiyor kedinin saldırmaları ve sevdirmeleri chichen wing s..

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Komik Düğün Terörleri 07:22

Komik Düğün Terörleri

Ben Görkem Karaaslan , Global'de yayınlanmış düğün terörü videolarını izleyip tepki videosu hazırladım. Bu düğün videoları izlemek komik açıkçası. Güzel, eğlenceli ve komik bir video oldu iyi seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 200 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İstanbul'da Güneşi Gören Vatandaşlar Sahillere Akın Etti 02:40

İstanbul'da Güneşi Gören Vatandaşlar Sahillere Akın Etti

İstanbul'da baharın gelmesiyle birlikte havaların ısınmasını fırsat bilen vatandaşlar mesai saati bitimiyle birlikte ailelerini alıp sahillere ve parklara akın ederek güzel havanın tadını çıkardı. Bakırköy sahilindeki yo..

Alkolü Fazla Kaçırmanın Pişmanlığını Uyanınca Yaşayan Adam 00:20

Alkolü Fazla Kaçırmanın Pişmanlığını Uyanınca Yaşayan Adam

Gece bir eğlence kulübünden eğlenirken alkolü fazla kaçıran adam, bir kadınla tanışıp geceyi o kadınla geçirmiş. Ancak sabah uyandığında kadının çokta güzel olmadığını fark etmiş..

  • PengoTV tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Gündem Dışı / İnsan  ne için yaşar? 1:56:08

Gündem Dışı / İnsan ne için yaşar?

İnsanoğlu hayatın anlamını nerede, nasıl aramalı? Kalbin güzel olması ne demek? İyi insan aynı zamanda mutlu insan mıdır? Yapılan hatalar iyi niyetle telafi edilebilir mi? Cansu Canan Özgen soruyor, Prof. Dr. Nevzat Tar..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan 03:05

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan

Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan şarkı sözleri ile; Bul beni çıkar bu çukurdan Hadi uyandır bu derin uykudan Titriyor dudaklar korkudan Git diyorsunda sanki yol mu var Hakim bizim işi çevirmedi Şimdi kelepçeler tam kemirmel..

Ajda Pekkan ile Kıyaslanan Anneannenin Tepkisi 00:20

Ajda Pekkan ile Kıyaslanan Anneannenin Tepkisi

Anneannesine Ajda Pekkan senden büyükmüş diyen torun ninemizden hiç beklemediği bir tepki almış. Nine ona yapılan bana yapılsa daha güzel olurum demiş...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ayı ile Oynayan Çılgın Rus 00:44

Ayı ile Oynayan Çılgın Rus

Rusya'da küçüklüğünden beri beslediği ayı ile aralarında güzel bir dostluk oluşan adam, ayı ile oynamayı da ihmal etmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Köleler ve Efendiler 2:03:11

Köleler ve Efendiler

Geçmişten günümüze kadar, insanların farkında bile olmadan nasıl köleleştirildiği, mitoloji ve dinler tarihinde de bunun en güzel örneklerinin yer aldığı; dünden bu güne kölelik tarihinin hikayesi 05:52 Tanrı Kral 10:23 ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 8 ay önce
Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı 00:56

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı

Baraj 7. Bölüm 1. FragmanınnGenel Hikaye:nn1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), ..

  • GÜL tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..