#Güzel Şarkıcı sılaya ailesinden destek

Jet Sosyete 8. Bölüm - Serbest Sokak Dövüşü 06:25

Jet Sosyete 8. Bölüm - Serbest Sokak Dövüşü

Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer k..

Jet Sosyete 8. Bölüm - Festival Gibisiniz 08:12

Jet Sosyete 8. Bölüm - Festival Gibisiniz

Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer k..

Jet Sosyete 8. Bölüm - Uzaya Gitmek İstiyorum 08:09

Jet Sosyete 8. Bölüm - Uzaya Gitmek İstiyorum

Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer k..

Şampiyon 8. Bölüm 2:30:27

Şampiyon 8. Bölüm

Şampiyon 8. Bölüm Özet:nnYaman, salonda illegal boks organizasyonu düzenlediği iddiası ile gözaltına alınırken, mühürlenen salon ve ekipler tarafından götürülen hocaları karşısında Kerem dahil salonda çalışan diğer çocuk..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Sertab Erener - yanarım yanarım 02:20

Sertab Erener - yanarım yanarım

Kadıköy-Beşiktaş vapurunda bugün güzel şeyler oldu. Ünlü şarkıcı Sertab Erener güzel sesi ile müzisyenlere eşlik ederek mini konser verdi...

Aşkın Bu Ne Hal Son Görüntüsü İçler Acısı 06:12

Aşkın Bu Ne Hal Son Görüntüsü İçler Acısı

Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan ve ekranlar boy göstermeyen güzel şarkıcı Aşkın Nur Yengi, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Alışveriş yaparken görüntülenen Aşkın Nur Yengi, tatil için alışveriş turuna çı..

  • BETA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu 02:25

Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kafkas Yaz Şenlikleri’nde sahne alan ünlü popçu Fettah Can, hayranlarına coşkulu anlar yaşattı. Gölcük’ün Şevketiye köyünde devam eden Kafkas Yaz Şenlikleri’nin ikinci gününd..

  • ANKA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar Kocam Her Şeyin En İyisine Layık 02:15

Ebru Yaşar Kocam Her Şeyin En İyisine Layık

Şarkıcı Ebru Yaşar, önceki akşam eşi Necati Gülseven için Cihangir Hazine'de sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Yaşar doğum günü sonrası, “Sesim çok kısıldı, bugüne yetişmek için iki üç gündür iğne vuruluyorum.” dedi...

  • BETA tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

İspanya Dağılmanın Eşiğinde 00:22

İspanya Dağılmanın Eşiğinde

İspanya Dağılmanın Eşiğinde Katalonya'daki bağımsızlık yanlısı sivil toplum örgütleri, ayrılıkçı girişimlerinden dolayı yargılanan Katalan siyasetçilere destek için gösteri düzenledi. Bağımsız Katalan bayrakları taşıyan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süleyman Soylu AP'ye Sert Çıktı: Çok Zavallı Bir Karardır 02:23

Süleyman Soylu AP'ye Sert Çıktı: Çok Zavallı Bir Karardır

Edirne'de konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, skandal bir karara imza atan Avrupa Parlamentosuna sert sözlerle yüklendi. Avrupa'nın teröre destek verdiğini vurgulayan Bakan Soylu, 15 Temmuz'un yaşanmaması için cumh..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

CHP'li İsim Referandumda Evet Diyeceğini Açıkladı 01:57

CHP'li İsim Referandumda Evet Diyeceğini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz destek. CHP eski kadın kolları genel başkanı Deniz Pınar Atılgan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmamız gerekiyor dedi. Referandumda evet oyu vereceğini açıkladı....

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lila ve  Eve Film İzle 1:33:57

Lila ve Eve Film İzle

Lila ve Eve hd izle, Lila, oğlunun kaybından dolayı derin acı çekmekte olan bir annedir. Psikolojik destek almak üzere gittiği dayanışma grubunda, Eve ile tanışacaktır. Eve, Lila'y çok yakın davranarak oğlunun katillerin..

  • Tv Series tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu 02:08

İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Avcılar’da uyuşturucu satıcılarına yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel Harekat Şube ..

Soğuk Algınlığı Nasıl Tedavi Edilir 01:01

Soğuk Algınlığı Nasıl Tedavi Edilir

Soğuk algınlığının tedavisi destek tedavisidir. Özellikle dinlenmek ve bol sıvı almak gerekir. Yardımcı destek için burun açıcı, pastil ve gargaralar kullanılabilir. Ağrıyla başa çıkılmıyorsa ağrı kesiciler de tüketilebi..

  • NABIZ tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soğuk Algınlığı Nasıl Tedavi Edilir 01:01

Soğuk Algınlığı Nasıl Tedavi Edilir

Soğuk algınlığının tedavisi destek tedavisidir. Özellikle dinlenmek ve bol sıvı almak gerekir. Yardımcı destek için burun açıcı, pastil ve gargaralar kullanılabilir. Ağrıyla başa çıkılmıyorsa ağrı kesiciler de tüketilebi..

  • NABIZ tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosiklet Tutkunları Afrin Şehitlerini Andı 02:11

Motosiklet Tutkunları Afrin Şehitlerini Andı

Türkiye Motosiklet Platformu tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Türkiye genelinde Afrin Şehitlerine Saygı ve Mehmetçik'e Destek Sürüşü dü..

Engin Altan Düzyatan Röportaj 01:33

Engin Altan Düzyatan Röportaj

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minik Mehmet'ten Mehmetçik'i Duygulandıran Video 01:58

Minik Mehmet'ten Mehmetçik'i Duygulandıran Video

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek amacıyla öğrencilerin okullarda hazırladığı video, mektup ve resimler, Mehmetçiğe moral veriyor. Kahramanmaraş Hasan Balcı İlkokulu 3/E sınıfı öğrencisi Mehmet Tuğkan Şahi..

'Kudüs' Mitinginin Afişi Galata Kulesi'ne Yansıtıldı 00:40

'Kudüs' Mitinginin Afişi Galata Kulesi'ne Yansıtıldı

Filistin'e destek amacıyla yarın düzenlenecek Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitinginin afişi, Galata Kulesi'ne yansıtıldı...

Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm 2:15:09

Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm

Arif çatışmada yaralanan Zafer’e kan vererek hayatta kalmasını sağlıyor. Çatışmanın ardından Arif, yaşananların örtbas edildiğinin farkına vararak bu gizemin peşinden gitmeye karar veriyor. Bu sırada Arif’in yolu bir kez..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 244 görüntüleme
  • 5 yıl önce