#Güzel Şarkıcı sılaya ailesinden destek

Hacker Bilgisayar Korsanı Film İzle 2:12:55

Hacker Bilgisayar Korsanı Film İzle

Alex savaştan kaçan bir göçmendir hayatı sürekli bilgisayar başında geçen genç ailesine bakabilmek için birgisayar korsanlığı yaparak arkadaşından aldığı destek ile bunu paraya çevirerek geçinmektedir. Bu olaya farklı ki..

  • Tv Series tarafından
  • 1.977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fas'ta Hükümet Karşıtı Gösteriler Yayılıyor 01:11

Fas'ta Hükümet Karşıtı Gösteriler Yayılıyor

Fas'ın kuzeyinde devam eden hükümet karşıtı gösteriler ülkenin geri kalanına yayılmaya başladı. Başkent Rabat'ta binlerce kişi, El-Huseyma kentindeki protestoculara destek vermek ve başta muhalif lider Nasser Zefrafi olm..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

Jakuzi 00:22

Jakuzi

Evinizde,bahçenizde,terasınızda kullanabileceğiniz bir çok model ve ölçüde jakuzi modellerini www.jakuziavm.com da bulabilirsiniz. Uygun fiyat ve ödeme koşullarında sahip olabileceğiniz jakuzi, çiftkişilikjakuzi, ayaklı..

  • web tasarim tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Hatipoğlu'nun Kadın-Erkek İlişkisinde Şaşırması 00:12

Nihat Hatipoğlu'nun Kadın-Erkek İlişkisinde Şaşırması

''Allah kadını kadın için, erkeği erkek için yaratmıştır'' diyerek LGBT'ye ucundan destek veren Nihat hocayı izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Krizi ABD'yi Zor Duruma Soktu 02:04

Katar Krizi ABD'yi Zor Duruma Soktu

Çok sayıda ülke terörizme destek olduğu gerekçesiyle Körfez’in bu küçük ülkesiyle ilişkilerini kesti. Amerika tartışmanın daha fazla içine girerse çok şey kaybedebilir..

Rus Tarzı Arabesk Rap - Davai Nauchimsa 04:09

Rus Tarzı Arabesk Rap - Davai Nauchimsa

Baslikta Rus, kategoride amator gorunce akliniza baska seyler gelebilir tabi haliyle. Ancak internete sansurun tirmandigi su gunlerde kizimiz destek icin bu sarkiyi yapmis desem de inanmayin. Fonda klarnetle İstanbul İst..

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konya’da Deaş Operasyonu: 33 Gözaltı 03:07

Konya’da Deaş Operasyonu: 33 Gözaltı

Konya polisi tarafından DEAŞ terör örgütüne yönelik 43 ayrı adreste düzenlenen operasyonda, hakkında yakalama kararı çıkarılan 51 kişiden 33'ü gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücade..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Chp'li Ataşehir Belediyesi'nden Skandal 04:07

Chp'li Ataşehir Belediyesi'nden Skandal

Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan A Haber'de 'Memleket Meselesi' programında önemli açıklamalarda bulundu. Alan, CHP'li Ataşehir Belediyesi'nin belediye çalışanlarını Enis Berberoğlu'na destek amacıyla onların h..

İspanya'da Renkli Dev Onur Yürüyüşü 01:08

İspanya'da Renkli Dev Onur Yürüyüşü

Onur Haftası kapsamında dünya çapında düzenlenen etkinliklerin en büyüğü İspanya'nın başkenti Madrid'de yapıldı. Yürüyüş karnaval havasında geçti. Yüz binlerce kişi lezbiyen, gey, biseksüel ve transseksüellerin (LGBT) h..

Athletic Bilbao'lu Oyuncuların Saçlarını Kazıtması 01:06

Athletic Bilbao'lu Oyuncuların Saçlarını Kazıtması

Athletic Bilbao forması giyen tüm futbolcular, testis kanseri tedavisi gören takım arkadaşları Yeray Alvarez'e destek olmak amacıyla saçlarını kazıttı...

  • OFSAYT tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süleyman Soylu 15 Temmuz Gecesi Yaşadıklarını Anlattı 20:19

Süleyman Soylu 15 Temmuz Gecesi Yaşadıklarını Anlattı

Konuşmanın daha çok kişiye ulaşması ve destek amaçlı Beğen Butonuna basabilirsiniz, Vesselam.. Süleyman Soylu 15 Temmuz Gecesi Yaşananları Anlattı...

Olayın İçine Yanlama Dalan Polis 00:36

Olayın İçine Yanlama Dalan Polis

İngiltere gerçeklemiş olayda suç mahaline destek kuvvet olarak gelen polisin yanlama dalışını seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Hakandan Nazın Aklını Karıştıran Öpücük! 03:24

Adı Efsane - Hakandan Nazın Aklını Karıştıran Öpücük!

Naz, mahallede yaşadığı sorunları ağlayarak anlattığı sırada Hakan'dan onu şaşırtan öpücük gelir... Naz'ı tek başına ağlarken gören Hakan, onun yanına gider ve onu teselli etmeye çalışır. Annesinin yaptıklarından dolayı ..

  • ANKA tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Adana’da 600 Polisle Deaş Operasyonu_ 30 Gözaltı 04:21

Adana’da 600 Polisle Deaş Operasyonu_ 30 Gözaltı

Adana'da polis ekiplerinin terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, 600 polis’le 40 adrese eş zamanlı operasyon başlattı...

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi 00:59

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi

Türkiye Cumhuriyeti ve Rusya’nın garantörlüğünde Suriye’deki ateşkes anlaşmasına imza atan muhalif gruplar Kazakistan’ın başkenti Astana’da yapılması planlanan barış görüşmeleriyle ilgili hazırlık çalışmalarına katılmama..

Polisin Sanatçıyı Heykel Zannetmesi 01:45

Polisin Sanatçıyı Heykel Zannetmesi

Kadıköy'de KHK ile ihraç edildikleri için açlık grevi başlatan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'ya destek eylemi yapan gruba polis ekiplerince müdahalede bulunuldu. Polis, vücudunu ve giysilerini boyamış halde heykel perfor..

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan Adaylık Manevrası 01:47

Kılıçdaroğlu'ndan Adaylık Manevrası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığına göz kırpıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içerideki zatla Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşırmayın sözünü Kılıçdaroğlu, hükümet beni tutuklatmak ist..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Meral Akşener'i Birde Böyle Dinleyin 01:58

Meral Akşener'i Birde Böyle Dinleyin

Şu sıralar FETÖ'nün talimatıyla parti kurma çalışması yapan Akşener'i birde böyle dinleyin. Akşener'in FETÖ'ye destek geçmişini hatırlatan konuşmalarından derlenen video klip sosyal medyada hızla yayılıyor. İşte Akşener'..

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası 01:08

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası

Fransa’nın başkenti Paris’te bir siyahinin metroya binmesine engel olup ırkçı tavırlar sergileyen 4 Chelsea taraftarı, 6 ila 12 ay tecilli hapis cezasına çarptırıldı. Davacı Souleymane Sylla Paris’teki karar duruşmasını..

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin İlk Keçi Bankası 03:31

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası

Nesli azalmakta olan ve Ankara'nın marka değerleri arasında yer alan Ankara Keçisi için Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Daşkın ve öğretim üyesi ekibi, TEKEBANK sperma bankası projesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Budist Zulmünü Protesto Eden Gruba “Müslümanlar IŞİD” Diye Bağırdı! 00:48

Budist Zulmünü Protesto Eden Gruba “Müslümanlar IŞİD” Diye Bağırdı!

İstanbul Silivri'de Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Arakan'a destek amacıyla düzenlediği eylemde Arakan için dua edildiği sırada, 2 provokatör kadın kalabalığa hakaret etti. Provokatörlerden biri protestoya katılan vat..

Boyundan Büyük Köpekle Gezen Sevimli Çocuk 00:27

Boyundan Büyük Köpekle Gezen Sevimli Çocuk

Yola çıkınca kimin kime destek olacağı pek belli olmaz gibi duruyor...

  • JET TV tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Serttaş 15 Bin TL Dolandırıldı 01:09

Bülent Serttaş 15 Bin TL Dolandırıldı

Ünlü türkücü Bülent Serttaş, kendisini Erzincan Valisi diye tanıtan dolandırıcılara inanınca 15 bin TL'sini kaptırdı. Türkücü Bülent Serttaş kendisini Erzincan Valisi olarak tanıtıp, yardım kampanyasına katılması için me..

  • ANKA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..