#Güç kattı

Başbakan Yıldırım Türkiye Dünya Barışı İçin Mücadele Ortaya Koyuyor 01:07

Başbakan Yıldırım Türkiye Dünya Barışı İçin Mücadele Ortaya Koyuyor

Başbakan Yıldırım, Suriye'de birçok devlet binlerce kilometre uzaklardan gelip güç savaşı verirken Türkiye, sadece 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, dünya barışı olsun' anlayışıyla mücadele ortaya koyuyor. dedi...

Yürekleri Ağızlara Getiren 10 Atlayış 05:08

Yürekleri Ağızlara Getiren 10 Atlayış

Bu videomuz da yürekleri ağızlara getiren inanılması güç 10 atlayışı sizler için derledik...

  • JET TV tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Survivor 2018 49. Bölüm Fragmanı 01:02

Survivor 2018 49. Bölüm Fragmanı

Cumali'nin gitmesinin takıma güç kattığını düşünüyorum Survivor 2018 | 49. bölüm tanıtımı Survivor 2018 yeni bölümüyle yarın akşam 20:00'de TV8'de.....

Hakan'dan Takım Arkadaşlarına Eleştiri 49. Bölüm Survivor 2018 02:43

Hakan'dan Takım Arkadaşlarına Eleştiri 49. Bölüm Survivor 2018

Ödül oyununu kaybeden Gönüllüler'de Hakan Hatipoğlu, takıma güç olarak katılan Hilmi Cem ve Murat Ceylan'ın performanslarını eleştirdi...

  • BETA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlüler'i Ezeceğiz Dediler 49. Bölüm Survivor 2018 03:14

Ünlüler'i Ezeceğiz Dediler 49. Bölüm Survivor 2018

Gönüllüler'de Cumali'nin vedası sonrası değişen güç dengelerini yorumlayan Turabi, veda sonrası Gönüllüler'in oyunlardaki performansını merak ediyor...

  • BETA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Ezel 10. Bölüm İzle 1:40:40

Ezel 10. Bölüm İzle

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..

Ezel 11. Bölüm İzle 1:42:56

Ezel 11. Bölüm İzle

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..

Recep Tayyip Erdoğan Dua Şiiri 02:22

Recep Tayyip Erdoğan Dua Şiiri

Biz, kısık sesleriz.. minareleri, Sen, ezansız bırakma, Allah'ım! Ya çağır şurda bal yapanlarını; Ya kouansız bırakma, Allah'ım! Mahyasızdır minâreler.. göğü de Kehkeşansız bırakma, Allah'ım! Müslümanlıkla yoğrulan yurd..

Arnavutluk'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Ağlatan Kısık Sesleriz Şiiri 02:39

Arnavutluk'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Ağlatan Kısık Sesleriz Şiiri

Biz,kısık sesleriz...minareleri, Sen,ezansız bırakma Allahım! Ya çağır şurda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allahım! Mahyasızdır minareler...göğü de, Kehkeşansız bırakma Allahım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu, Müslü..

İstanbul İltimasların Şehri 02:36

İstanbul İltimasların Şehri

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Gazze'de Büyük Dönüş Yürüyüşü'nde Beşinci Cuma 01:01

Gazze'de Büyük Dönüş Yürüyüşü'nde Beşinci Cuma

İsrail askerlerinin gerçek mermi ve orantısız güç kullanımına rağmen Filistinliler bugün de Gazze sınırında toplandı. ugünkü gösterilere 'Devrimci Gençlerin Cuması' adı verildi...

Gazze'de Büyük Dönüş Yürüyüşünde Altıncı Cuma 02:17

Gazze'de Büyük Dönüş Yürüyüşünde Altıncı Cuma

İsrail askerlerinin gerçek mermi ve orantısız güç kullanımına rağmen Filistinliler bugün de Gazze sınırında toplandı. Bugünkü gösterilere 'Filistinli İşçilerin Cuması' adı verildi...

Loving Pablo Orijinal Fragmanı 02:14

Loving Pablo Orijinal Fragmanı

Virginia Vallejo’nın romanından uyarlanan filmde, uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın gizli ama tutkulu aşkı Virginia Vallejo ile olan ilişkisi anlatılıyor. 1981 yılında Kolombiya’da gazetecilik yapan Virginia Vallejo, to..

Sade feat. Duru - İzlerinde 03:17

Sade feat. Duru - İzlerinde

Yok bir damla gözyaşı inan bana hiç kalmadı Böylesi büyük bir acıyı kalbim ilk defa tattı Yok bir şans bir umut yeniden Çok sıkıldım beklemekten Zaten sen de mutluydun Kalkıp bana üzülme derken Karar verdim unutmaya Başb..

Gizemli Gerçek Film İzle 1:51:39

Gizemli Gerçek Film İzle

Bölge Savcılığı dedektifi Jess Cobb, FBI dedektifi Ray Kasten ve Bölge Savcısı Yardımcısı Claire Sloan kendi alanlarının yükselen isimleridir ve tümü 11 Eylül saldırıları sonrası Los Angeles merkezli terörle mücadele tim..

Türkiye, Almanya'yı Öğleden Sonra, Fransa'yı Da Bir Saat Içinde Bitirir... 02:04

Türkiye, Almanya'yı Öğleden Sonra, Fransa'yı Da Bir Saat Içinde Bitiri

Türkiye, Almanya'yı Öğleden Sonra, Fransa'yı da Bir Saat içinde Bitirir... Gölge CIA Olarak Bilinen Stratfor'un Kurucusu George Friedman, “Gördüğüm 2. Güç Türkiye. Türkiye Şu Anda Dünyanın 17. Büyük Ekonomisi. Suud..

Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi 05:22

Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi

Bundan binlerce sene önce yeryüzünün büyülü devirlerinde insanolunun gözlerine perde inmemişken efsanevi bir adam yeryüzünün ve gökyüzünün efendisi olmuştu. Cinlere insanlara ve hayvanlara hükmeden bu adam Hz. Süleyman p..

  • ANKA tarafından
  • 1.349 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla Can Kazanma Duygusu Bambaşka 89. Bölüm Survivor 2018 01:39

Damla Can Kazanma Duygusu Bambaşka 89. Bölüm Survivor 2018

Ada oyununa çıkacak olan Gönüllüler'de Damla Can, ödülden çok kazanmanın takıma güç kattığını bu yüzden kazanmak istediklerini söyledi.....

  • BETA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Denetlemesi İçin Ayaklarından Bağlanıp Deliğin İçine Salınan İnşaat İşçisi 00:51

Denetlemesi İçin Ayaklarından Bağlanıp Deliğin İçine Salınan İnşaat İş

Birazdan izleyeceğiniz görüntülerde inanması güç bir denetim örneğine şahit olacaksınız! Denetim için, ayakları bağlı şekilde baş aşağı dar bir delikten geçirilen işçinin o anları kameralara böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İranlı Futbolcu Milad Mohammadi Kendini Rezil Etti 00:50

İranlı Futbolcu Milad Mohammadi Kendini Rezil Etti

2018 FIFA Dünya Kupası B Grubu'nda İran ile İspanya arasında oynanan ve İspanya'nın 1-0 kazandığı maçta ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 90+4. dakikasında taç atışı kullanmak için topu eline alan İranlı futbolcu Mi..

  • JET TV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte Türkiye'nin İlk Turbojet Motoru 00:29

İşte Türkiye'nin İlk Turbojet Motoru

SOM füzesinde kullanılmak üzere özgün olarak KALE AR-GE tarafından geliştirilen KTJ 3200 turbojet motorun testleri başarıyla devam ediyor. KTJ 3200 motoru Havadan satıha veya satıhtan satıha görev yapacak tüm platformlar..

Ateşle 'Oynayan' Adamlar Çeliğe 'Hayat' Veriyorlar 02:58

Ateşle 'Oynayan' Adamlar Çeliğe 'Hayat' Veriyorlar

Isısı bin 200 dereceye ulaşan fırınlardan çıkardıkları kor halindeki çeliği yüksek basınçlı makinelerde döverek şekil veren operatörlerinin işi hem aşırı dikkat hem de fiziksel güç gerektiriyor...

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Çanakkale Türküsü 02:10

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Çanakkale Türküsü

Savaş soğuk nefesini, hiç olmadığı kadar Cevdet ve ailesinin yüzünde hissettirir. Büyük bir çaresizlik yaşayan aile, yapacakları hiçbir şey olmadan infaz zamanını beklemektedir. Cevdet, ailesini ve vatanını korumak aynı ..

  • ANKA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyumsuz Divergent  Film İzle 2:19:40

Uyumsuz Divergent Film İzle

Değişik bir konuya sahip film gelecekten bahsetmektedir. İnsanlar 16 yaşına geldiklerinde kendi insani özelliklerine göre bir seçim yapmak zorundadırlar. Çünkü insanlar 5 farklı bölüme ayrılmış şekilde yaşamaktadırlar. T..

Vatanım Sensin 31.Bölüm - Mustafa Kemal Paşaya Suikast Girişimi! 06:05

Vatanım Sensin 31.Bölüm - Mustafa Kemal Paşaya Suikast Girişimi!

İngiliz Charles Hamilton, Tevfik'e son bir vazife verir. Son vazifesi, Mustafa Kemal Paşa'ya düzenlenecek suikasttir. İngiliz ajan Charles Hamilton, İzmir'den gitmeden önce Tevfik'e son bir vazifelerinin olduğunu söyler...

  • ANKA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tehlikeli Oyun Film İzle 1:31:40

Tehlikeli Oyun Film İzle

Rainer Wegner (Jürgen Vogel), öğrencilerinin ilgisizliğinden dolayı, dikkatlerini çekebilmek adına bir deney yapmaya karar vermektedir. Bu deneyde öğrencilerinden kendini liderleri olarak kâbul etmelerini ve kendine Mr. ..

  • Tv Series tarafından
  • 8.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Midasin Kutusu Film İzle 1:39:06

Midasin Kutusu Film İzle

Mariah Mundi henüz 17 yaşındadır. Oldukça sıradan ve mutlu bir hayatı vardır. Fakat Mariah Mundi’nin hayatı bir anda alt üst olur. Ansızın ailesi ortadan kaybolup küçük kardeşi kaçırılınca bir anda hayatı cehenneme dönüş..

  • Tv Series tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
90 Bin Camide Sela Verildi 06:31

90 Bin Camide Sela Verildi

90 bin camide sela verildi 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminde millete ihanete karşı birlik ruhu aşılamak ve manevi bir güç sağlamak için okunan selalar, FETÖ'nün darbe girişiminin 2. yılında tekrar okundu...

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi 04:02

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..

Sıfır Bir 4. Sezon 11. Bölüm İzle (Sezon Finali) 52:49

Sıfır Bir 4. Sezon 11. Bölüm İzle (Sezon Finali)

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..