#Güçlen geride kalma

Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:08

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle

Film Özeti Carl Hamilton uluslararası bir örgütten gelişmiş bir güdümlü füze çalan teroristlerin peşine düşer. Ama roketleri arzu ettiği gibi yönlendiremeden sorunlarla karşılaşır ve kaçmayı seçer. Roketlerin Somalili ba..

  • Film İzle tarafından
  • 6.374 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Prıson Break Season 5 Ep. 6 Fragmanı 00:49

Prıson Break Season 5 Ep. 6 Fragmanı

Lincoln ve geride kalan Ogygia çetesi kendilerini intikam dolu Cyclops'tan gelen çöl olsa bile buluyorlar...

Kerimcan Durmaz Kız Arkadaşını Hırpaladı 01:19

Kerimcan Durmaz Kız Arkadaşını Hırpaladı

Geride bıraktığımız günlerde ortaya çıkan ve bir süre için gözlerden uzak kalmak adına Milano'ya gittiği ortaya çıkan Kerimcan Durmaz, yeni paylaşımlarda bulundu...

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Genç Liderleri 01:59

Dünyanın En Genç Liderleri

Macron, Fransa'nın Napolyon'dan sonraki en genç Cumhurbaşkanı oldu. Macron gibi, yaşlı ve kurt politikacıları geride bırakarak Başbakan ve Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan çok sayıda genç lider var. 40'lı yaşlarda olmak..

Adele - Someone Like You 04:44

Adele - Someone Like You

I heard that you’re settled down. Duydum ki bir ilişkin varmış That you found a girl and your married now. İstediğin kızı bulmuş ve evlenmişsin I heard that your dreams came true. Duydum ki rüyaların gerçek olmuş Guess ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.861 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016) 06:59

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016)

Napoli, bu kez Beşiktaş'tan puanı kopardı : 1-1 Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde iki hafta önce mağlup ettiği Napoli'yi İstanbul'da konuk etti. Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.maçında Vodafone Arena'da Beşiktaş, İtalyan temsil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyayı Korkutan 7 İlginç Komplo Teorisi 04:17

Dünyayı Korkutan 7 İlginç Komplo Teorisi

Dünya garip bir yer, Tarihte, bildiğimizi düşündüğümüz pek çok bilgi ve olay, hakkında hiçbir şey bilmediğimiz geride birçok hikayede var. Elbette bazı teoriler sadece teoridir.ancak sadece okumak ilginç değil, aynı zama..

  • JET TV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neşeli Dalgalar 2 Dalgamanya Türkçe Dublaj 1:20:13

Neşeli Dalgalar 2 Dalgamanya Türkçe Dublaj

Cody Maverick dünyanın en büyük dalgalarının bulunduğu bir meydanda yeni maceralara ve savaşlara yer açmak için çırpınan, bunun üzerine The Hang 5 olarak bilinen rezil bir sörf grubuna ikna etmeye çalışan, meydan okumaya..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Angela Merkel’den Kritik AB Açıklaması  Artık Başımızın Çaresine Bakacağız 01:13

Angela Merkel’den Kritik AB Açıklaması Artık Başımızın Çaresine Bakac

Avrupa Birliği dağılıyor mu? Almanya Başbakanı Angela Merkel'den Avrupa Birliği’nin geleceğine ilişkin kritik bir açıklama geldi. Başka ülkelere güvenecekleri dönemlerin geride kaldığını söyleyen Merkel, Artık başımızın..

İşte Türkiye'nin Farkı! Katar'da Yeni Akım Başladı 00:50

İşte Türkiye'nin Farkı! Katar'da Yeni Akım Başladı

10 ülke tarafından tecrit edilen Katar'da, geride kalan bir haftada Türkiye başrol oyuncusu oldu. Katarlıların sosyal medyada Türkçe öğrenmeye başladığı bildiriliyor. Paylaşılan görsellerde süt ve yumurta gibi kelimeler..

Ozan Doğulu Ft. Demet Akalın - Kulüp 03:47

Ozan Doğulu Ft. Demet Akalın - Kulüp

Yine kalıyor aynı noktada Suratın da asılıyor Bir derdin bitmeden Sende valla diğeri başlıyor Hiç durulmuyor Orada bir dur Geride dur Vermiyorsun ki sen bana huzur Konuşmadan bir dinlesen Biraz sussan çok güzel olur E..

  • Ömer tarafından
  • 2.574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Pretty Little Liars 7. Sezon 19. Bölüm Fragmanı 00:49

Pretty Little Liars 7. Sezon 19. Bölüm Fragmanı

İki kişi bir sırrı, ancak biri ölüyse saklayabilir. Alison'ın gizemli ölümünün ardından geride kalan dört liseli genç kızın, birbirlerinden sakladıkları sırları vardır. Bu sırlar gün geçtikçe açığa çıkacak ve kızları zor..

Kaportacıdan Nusret Taklidi 00:35

Kaportacıdan Nusret Taklidi

Nusret videolarının sonu gelmiyor. Ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu.Şu ana kadar yapılmış bütün Nusr'et videolarını geride bırakacak kadar kendinden söz ettiren video sosyal medyada payl..

  • JET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ay Dede Şarkısı Çocuk Şarkıları 00:58

Ay Dede Şarkısı Çocuk Şarkıları

Ay dede ay dede senin evin nerede Hep yakın ol bize yıldız kalsın geride Her gece gökyüzü kapkaranlık oluyor Dağlara kırlara bir sessizlik doluyor.....

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pretty Little Liars 7. Sezon 20. Bölüm 2. Fragmanı 01:14

Pretty Little Liars 7. Sezon 20. Bölüm 2. Fragmanı

Pretty Little Liars 7. Sezon 20 Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni bölüm tarihi: 27 Haziran Salı 2017 İki kişi bir sırrı, ancak biri ölüyse saklayabilir. Alison'ın gizemli ölümünün ardından geride kalan dört liseli gen..

 Katar Savunma Bakanı El Atiyye, Katar Krizinin Çözümü İçin Türkiyede 00:56

Katar Savunma Bakanı El Atiyye, Katar Krizinin Çözümü İçin Türkiyede

Savunma Bakanlığı kaynakları Katar Savunma Bakanı el Atiyye'nin yarın Ankara'ya geleceğini ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile görüşeceğini belirtti. El Atiyye'nin, Işık'ın dün Brüksel'de ABD Savunma Bakanı James Matt..

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu 01:41

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu

enerbahçe'de Mehmet Topal'ın cezalı olması, derbi öncesinde en büyük problem oldu. Advocaat, tecrübeli futbolcunun yerine Ozan Tufan'ı düşünüyor.Fenerbahçe'de 11. haftada oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesi tek pro..

Kuzucuk Tornet Yarışı 03:10

Kuzucuk Tornet Yarışı

Horoz, Kuzucuk ve kaplumbağa kendilerine yaptıkları tornetlerle yarışacaklardır. Yarış başlar, horoz ve kuzucuk düşer. Kaplumbağa en önde başlar. Horoz çeşitli hileler yaparak arkadaşlarını saf dışı bırakmaya çalışır ama..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor 08:26

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor.Sur, Cizre,Şırnak,Diyarbakır,Silopi Gündemimizde.Yıkılan Evler Harabeye Dönen Camiler Atılan Bombalar Sıkılan Kurşunlar Türk gençlerinin Arasına karışan Ya..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Spark - Bir Uzay Macerası  Dublajlı Fragman 01:31

Spark - Bir Uzay Macerası Dublajlı Fragman

Bana gezegeninde mutlu ve refah içindeki günler geride kalmış, kralın kardeşi Zhong gezegenini parçalara ayırarak karanlığı getirmiş, ülkeyi zalimce yönetmeye başlamıştır. 13 yıl boyunca süren bu kötü günlere son verip y..

  • ANKA tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Serenay Sarıkaya'nın Seksi Kıyafetli  Pozları Büyüledi 01:17

Serenay Sarıkaya'nın Seksi Kıyafetli Pozları Büyüledi

Serenay Sarıkaya, seksi kıyafetlerle pozlar verip Instagram'da paylaştı. Serenay Sarıkaya'nın seksi pozları 15 dakikada 45 bine yakın beğeni aldı Fi dizisiyle başarılı bir sezonu geride bırakan Serenay Sarıkaya sosyal me..

  • ANKA tarafından
  • 2.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tan Sağtürk'ün Muhteşem Evi 00:59

Tan Sağtürk'ün Muhteşem Evi

Aktif bale yaşantısını artık geride bırakan Tan Sağtürk, tüm enerjisini Türkiye genelinde sahip olduğu 16 bale okuluna vermiş olduğunu anlatıyor bahçesinde, sevimli kızı Ada ile el ele bize etrafı gezdirirken. Uskumruköy..

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine Bağışlayacak 01:17

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine B

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, sezon sonuna kadar oynayacakları tüm maçlardan elde edilecek bilet gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacaklarını duyurdu. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ta meydana g..