#Gıda ve tarım

''Van kedisi'' operasyonu! 01:31

''Van kedisi'' operasyonu!

ANKARA SİNCAN'DA HAYVAN TİCARETİ YAPTIĞI İDDİA EDİLEN KADIN, TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI EKİPLERİNİ KARŞISINDA GÖRÜNCE FENALAŞTI. PARA KARŞILIĞI SATMAYI PLANLADIĞI 8 VAN KEDİSİYSE, SAHİPLENDİRİLMEK ÜZERE ELİNDEN ALINDI...

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi 02:33

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi

Balık denince aklımıza ilk olarak hamsi gelir. Izgarası, kızartması, buğulaması birbirinden lezzetli olur. Ancak son günlerde hem hamsi miktarı azaldı hem de hamsinin boyu kısaldı. Bu durumu göz önünde bulunduran Tarım B..

Yusufeli Barajı'nda Sona Doğru 02:27

Yusufeli Barajı'nda Sona Doğru

2013'te temeli atılan Yusufeli Barajı'nda sona yaklaşıldı. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Yusufeli Barajı ve yol inşaatında incele..

Yasak kalktı hamsi tezgahtaki yerini aldı 03:37

Yasak kalktı hamsi tezgahtaki yerini aldı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hamsinin yeterli boyutlara ulaşmadığı için Karadeniz bölgesinde hamsi avlanma yasağının kalkmasının ardından avlanan ilk hamsiler tezgahtaki yerini aldı. Boyu ve yağı ile tezgahtaki ye..

Kamyonetle balık istifi yolculuk 01:27

Kamyonetle balık istifi yolculuk

Adana'da durdurulan bir kamyonetin kasasında yolculuk yapan 27 tarım işçisi görenleri hayrete düşürdü...

Sevgilisiyle birlikte eşini öldürdü 02:35

Sevgilisiyle birlikte eşini öldürdü

Sevgilisiyle bir oldu kocasını yemeğine kattığı tarım ilacıyla zehirledi. O cani kadın için mahkemeden karar çıktı...

Patates soğan halka dağıtılacak! 02:02

Patates soğan halka dağıtılacak!

PANDEMİDE TALEP AZALDI, PATATES VE SOĞAN ÜRETİCİSİ BU YIL ÇOK ZOR DURUMDA KALDI. AMA ÜRÜNÜ ELİNDE KALAN ÜRETCİYE TARIM BAKANLIĞI'NDAN İYİ HABER GELDİ. ELDE KALAN SOĞAN VE PATATESİ DEVLET ALACAK, RAMAZANDA İHTİYAÇ SAHİPLE..

Osmaniye’de evlere dadanan hırsız yakayı ele verdi 00:52

Osmaniye’de evlere dadanan hırsız yakayı ele verdi

Osmaniye’de iki ayrı evden tarım ilaçlama pompası ve bakır kazan çalan hırsızlık şüphelisi şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı...

Deniz salyası testlerden geçti artık tarımda kullanılacak 01:28

Deniz salyası testlerden geçti artık tarımda kullanılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) tarafından Marmara Denizi'nde geniş alanlarda yayılan müsilajın (deniz salyası) tarım başta olmak üzere farklı alanlarda ekonomiye kazandırılması için numune..

Önce ağladı, sonra sevindi! 01:31

Önce ağladı, sonra sevindi!

TÜRKİYE ONU TELEF OLAN TAVUKLARININ ARDINDAN DÖKTÜĞÜ GÖZYAŞLARIYLA TANIDI. 8 BİN 500 HAYVANINI KAYBEDEN KADINA DERDİNİ UNUTTURACAK MÜJDE TARIM VE ORMAN BAKANI'NDAN GELDİ.....

Şiddetli yağış Ardahan'da sele ve heyelana neden oldu 01:53

Şiddetli yağış Ardahan'da sele ve heyelana neden oldu

Ardahan'da dolu yağışıyla birlikte etkili olan sağanak sele neden oldu. Sel nedeniyle bazı evleri su bastı, tarım arazileri ve yollar zarar gördü...

Orman yangınından etkilenen köylerde yaralar sarılıyor 04:26

Orman yangınından etkilenen köylerde yaralar sarılıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz tarihinde çıkan ve 9 gün süren orman yangınında sadece ağaçlar, yaban hayvanları değil, tarım arazileri, evler, ahırlar, evcil hayvanlar da zarar gördü. Orman yangınının en çok etki..

Selden kurtulan yaşlı adamla Bakan Pakdemirli'nin duygulandıran diyaloğu 01:29

Selden kurtulan yaşlı adamla Bakan Pakdemirli'nin duygulandıran diyalo

Bartın'ın Zafer köyünde selden kurtulan Mustafa Kemal Ünal ile görüşen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sayın Cumhurbaşkanımız bu millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik, diyor ya 20 yıldır devlet bu hale ge..

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu 00:53

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu

Kazakistan'da küresel iklim değişikliği bu yıl hiç yağış almayan bazı bölgelerde binlerce hayvanın telef olmasına ve tarım alanlarının kurumasına yol açtı. Ülkenin güney ve batı kesimlerinde daha önce görülmemiş sıcak ha..

Meyve sebze yerken aman dikkat! 03:05

Meyve sebze yerken aman dikkat!

MEYVEDEKİ TARIM İLACI KABUSU..

Yağ kapanın elinde kaldı! 02:36

Yağ kapanın elinde kaldı!

ZAM GELECEK ENDİŞESİ YÜZÜNDEN MARKETLERDE AYÇİÇEK YAĞ PANİĞİ DEVAM ETTİ; ŞİŞELER, TENEKELER ADETA KAPANIN ELİNDE KALDI. YAĞ YÜZÜNDEN KİMİ YERLERDE KAVGA ÇIKTI, TARIM BAKANI VAHİT KİRİŞCİ'DEN ENDİŞEYE GEREK YOK. ÜLKEMİZİ..

Şeker Fabrikalarına İnceleme 02:05

Şeker Fabrikalarına İnceleme

ŞEKER FİYATLARINDAKİ REKOR ARTIŞ SONRASI TİCARET BAKANLIĞI ÖZEL ŞEKER FABRİKALARINI İNCELEMEYE ALDI. O DİKKAT ÇEKEN ADIMDAN SAATLER SONRA BİR AÇIKLAMA DA TARIM BAKANLIĞI'NDAN GELDİ. ÇUVAL ŞEKERİN KİLOSU 575 LİRAYA DÜŞÜRÜ..

Bursa'da akrabalar arasındaki miras kavgasında silahlar konuştu- 3 yaralı 01:52

Bursa'da akrabalar arasındaki miras kavgasında silahlar konuştu- 3 yar

Trakya ve Marmara bölgesinde yaşanan çayır tırtılı istilası Bursa'ya da sıçradı. Orhaneli ilçesinde tırtıl böceği ayçiçeği tarlalarının ardından sebze ve meyve yapraklarına da sıçradı. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri k..

BU BİBERİN KURUSU 400 LİRA! 02:22

BU BİBERİN KURUSU 400 LİRA!

Edirne mutfağının ünlü lezzeti tava ciğerinin garnitürü Karaağaç acı biberi hasadı başladı. Bahar aylarında toprakla buluşan fidelerin verdiği biberler nemli ve sıcak hava altında toplanıyor. Karaağaç Mahallesi'nde yakla..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Doğa İçin Çal 8 - Hayde 05:51

Doğa İçin Çal 8 - Hayde

Doğa İçin Çal 8 Projesinde yer alan müzisyenler: Ali Kazım Akdağ, Ant Kurttekin, Aycan Yeter, Ayça Işıldar, Barbaros Cinpir, Burak Avcı, Cansu Tüzan, Cem Korkmaz, Cem Tarım, Cem Yılmaz, Duygu Şirin, Efgan Rende, Eser Ey..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Aleyna Tilki Konser Verdi 06:47

Aleyna Tilki Konser Verdi

Edirne'nin İpsala ilçesinde konser veren Aleyna Tilki, hayranlarının istilasına uğradı. Tilki, protokol için ayrılan bölümü nedeniyle kendisini yakından izleyemeyen seyircilerini sahne önüne davet etti. Geçtiğimiz gün Se..

  • ANKA tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu 01:53

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu

Avustralya'nın Qantas Havayolları'na ait bir yolcu uçağı hardal tohumlarından elde edilen biyo yakıtla ilk uluslararası uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing Dreamliner 787-9 modeli uçak Los Angeles ile Melbourne arasındaki 15 ..