#Gəlməz ölüm

Sibel Asaduryan - Çalın Davullar -Selanik Şarkı Sözleri 04:24

Sibel Asaduryan - Çalın Davullar -Selanik Şarkı Sözleri

Sibel Asaduryan - Selanik Gönderen : deli sevda Çalın Davulları Çaydan Aşağıya Aman Aman Mezarımı Kazın Bre Dostlar Belden Aşağıya Koyun Sularımı Kazan Dolunca Aman Aman Aman Ölüm, Zalım Ölüm Üç Gün Ara Ver Al B..

  • PengoTV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Gül Bebeğim 05:19

Barış Manço - Gül Bebeğim

sen cennete uçtun ama kokun sinmiş yatağıma odama derin derin soluyorum seni içime hapsediyorum seni alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim sensiz yaşamak ne kadar zor ayrılık acısını gel bana sor asıl kıydın ..

Feta Artur - Leyla 03:14

Feta Artur - Leyla

Leyla şarkı sözleri ile Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık ..

Barış Manço Gesi Bağları 04:10

Barış Manço Gesi Bağları

Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Bir tek selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Derdimden anlamaz ben o yari neyleyim Gesi bağlarında üç ..

kayseri patlamasında sehit olan askerin söylediği türkü 03:06

kayseri patlamasında sehit olan askerin söylediği türkü

( MEKANI CENNET OLSUN RABBİM AİLESİNE SOĞUKLUĞUNU VERSİN ) :'( :'( Şu kışlanın kapısına Mail oldum yapısına Telli kurban bağlayayım Asker yarin kapısına Yüce dağlar olmasaydı Laleleri solmasaydı Ölüm Allah'ın emri de..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.596 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'de İki Mahkum Zehirli İğne ile İnfaz Edildi 00:55

ABD'de İki Mahkum Zehirli İğne ile İnfaz Edildi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arkansas eyaletinde ölüm cezasına çarptırılan iki mahkum infaz edildi. Mahkumlardan Jack Jones’un zehirli iğnenin vücuduna enjekte edilmesinin ardından 14 dakika boyunca can çekiştiği bel..

Mor ve Ötesi - Oyunbozan 04:39

Mor ve Ötesi - Oyunbozan

Mor ve Ötesi - Oyunbozan Dinle/izle Kanun mu bu yalnızlık İçindeki yabancı El üstünde dururken kuyuya düşen Alnımda yazanlar mı? Aklımda kalanlar mı? Oyunbozan mı haklı Biri söylese Bak dinledim seni dokunmadım ..

Gönül Yazar  İşte Benim Dünyam 04:22

Gönül Yazar İşte Benim Dünyam

Sen benim içimde bir korkulu rüya Her gün sevip sardığım bir hülyasın Yokluk ateşten gömlek Sensizlik ölüm gibi Rüyam,hülyam,benim dünyamsın Kanımda,canımda,alın yazımda Bir sen varsın bir de ben şu dünyada Nazar değmesi..

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Can Kurt Aslınur Bolu - Gesi Bağları 04:41

Yusuf Can Kurt Aslınur Bolu - Gesi Bağları

Şarkı Sözleri: Gesi bağlarından dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi ba..

Ferat Üngür Gesi Bağları 03:31

Ferat Üngür Gesi Bağları

GESİ BAĞLARI Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi bağ..

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Okul Çıkışı Lanetli Yolda Kayıp Düşen Öğrencileri İzlerken Kahkahaya Boğulan Baba 02:20

Okul Çıkışı Lanetli Yolda Kayıp Düşen Öğrencileri İzlerken Kahkahaya B

Çocuğunu okula almaya giden bir baba kendine muhteşem eğlenceli bir uğraş buldu. Adeta ölüm virajı olan buzlu yolda neredeyse düşmeyen yok. Bunun da farkına varan baba aracının içine kurulup başlamış izlemeye....

  • PITIRCIK tarafından
  • 6.867 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Kırdar  Üstüme - Basıp Geçme Yar 04:18

Gökhan Kırdar Üstüme - Basıp Geçme Yar

Bıraksan da elimi Sevgin bana yeter Susarım öpüşüne Avunur da söylemem Belki yalandır oyundur derim ya, Yine de korku basar Yazık ki ağır ağır Çökmüş yüreğine Nefret değil mi bu Yalan sevişmeler Sen değilsin s..

Donald Trump'a 'Protez' Koruma! 01:12

Donald Trump'a 'Protez' Koruma!

Amerikalılar, yeni başkanları Trump'a alışmaya çalışıyor. Alışamayanlarsa, işi ölüm tehdidine kadar vardırıyor. Hal böyle olunca, başkanı korumakla görevli gizli servis de tetikte. Bakın, yeni başkan, gizli servis tarafı..

200 Yıl Önce Ameliyatlar Nasıl Yapılırdı 03:14

200 Yıl Önce Ameliyatlar Nasıl Yapılırdı

17 ve 18 yüzyılda anestezi yoktu cerrahlar hastalarını acı içinde bağırırken ameliyat ediyordu. Kan kaybına, ve şoka dayanmak zor ve çok acı vericiydi. Hastaların ölüm oranı yüzde 80 idi...

  • SAGLIK tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oscar Ödüllü 5 Yeşilçam Sahnesi 05:54

Oscar Ödüllü 5 Yeşilçam Sahnesi

1.Üçüncü Adam 2.Aaaağğğ ÖLüm 3.Gladyatör Ölüm 4.Süpermen 5.Hızlı ve Öfkeli..

Said-i Nursi'nin Talebeleri ‘Evet’ Diyecek 01:22

Said-i Nursi'nin Talebeleri ‘Evet’ Diyecek

Türkiye için büyük bir dönüm noktası olan anayasa referandumuna sayılı günler kala, Bediüzzaman Said-i Nursi’nin talebeleri, , referandumda evet oyu kullanacaklarını açıkladı. Said-i Nursi'nin 57. ölüm yıl dönümünde bira..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Anna Babkova Kimdir? 01:27

Anna Babkova Kimdir?

Doğum Tarihi: 19 Ekim 1982 Doğum Yeri: Harkov, Ukrayna Ölüm Tarihi: - Ölüm Yeri: - Burç: Terazi Meslek: Model,Sinema Oyuncusu..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Tugba Ozerk-Dogum Gunun Kutlu Olsun 03:27

Tugba Ozerk-Dogum Gunun Kutlu Olsun

Doğum günün kutlu olsun al bu canım senin olsun acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende seninleyim canım canimmmm doğum günün kutlu olsun sevdigim ah sevdiceğim en kötü gün böyle olsun tadım tuzum canım sevgilim...

Korkutan Kanser Senaryosu 01:48

Korkutan Kanser Senaryosu

Kanser, Türkiye'de ölüm nedenleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Lösemili Çocuklar Vakfı, kanserle mücadele için yeni bir kampanya başlattı. LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, 2030'lu yıllarda kanserden günde bin kişinin ..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..