#H150i pro sıvı soğutma

Londra Yangınında Ölü Sayısının Artmasından Endişe Ediliyor 01:22

Londra Yangınında Ölü Sayısının Artmasından Endişe Ediliyor

Londra'da çarşamba gününün ilk saatlerinde 24 katlı bir binada başlayan yangın söndürülürken soğutma çalışmaları sürüyor. Yangında 12 kişi hayatını kaybetti ve on sekizi kritik durumda 34 kişinin tedavisi civardaki hast..

İnsanı Muzdan Soğutan Hatun 00:21

İnsanı Muzdan Soğutan Hatun

Şimdiye kadar izlediğimiz muz yiyen hatun videoları hep etkileyici ve genelde baştan çıkarıcıydı. Ancak bu hatun ise sizi muzdan soğutacak...

  • JET TV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumurtaları Böyle Koyarsanız Bakın Ne Oluyormuş 03:34

Yumurtaları Böyle Koyarsanız Bakın Ne Oluyormuş

Buzdolabında yiyeceklerimiz nasıl saklarız?Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ASUS ROG Strix Radeon RX 580 Gaming OC Edition İncelemesi 19:29

ASUS ROG Strix Radeon RX 580 Gaming OC Edition İncelemesi

AMD'nin şu andaki en hızlı ekran kartı çözümü Radeon RX 580'i, Asus'un ROG serisinden bir kart ile inceliyoruz. Kartın saat hızları referans RX 580'den yüksek ve yapı olarak etkili ve sessiz bir soğutma sunuyor...

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asus Zenbook UX305 İncelemesi 20:08

Asus Zenbook UX305 İncelemesi

Asus'un Core M işlemcili Zenbook modeli UX305'i inceliyoruz. Core M işlemcili laptoplar, aktif soğutma kullanmadıklarından tamamen sessiz tasarlanabiliyor ve incelikleri ile dikkat çekiyor...

  • BETA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akasa Venom A10 Soğutucu İncelemesi 17:10

Akasa Venom A10 Soğutucu İncelemesi

Akasa tarafından geliştirilen kapalı devre işlemci su soğutma sistemi Venom A10'u inceledik. LED aydınlatması olan bu sistem, kurulumu ve kullanılması basit olacak şekilde tasarlanmış. Peki performansı nasıl? Beraber bak..

  • BETA tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasında yangın 01:36

Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasında yangın

Kahramanmaraş’ta bir tekstil fabrikasında çıkan yangın 6 saatte kontrol altına alındı. Yangını soğutma çalışmaları devam ediyor...

Kastamonu’da elektrik kontağından çıkan yangında 10 ev ve 1 cami yandı 07:52

Kastamonu’da elektrik kontağından çıkan yangında 10 ev ve 1 cami yandı

Kastamonu’da merkeze bağlı Tepeharman köyünde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında 10 ev ve 1 cami yandı. Yangın, ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı. Ekiplerin, soğutma çalışmaları ise devam e..

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den termik santral açıklaması 04:49

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den termik santral açıkl

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kemerköy Termik Santrali’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in açıklamalarından notlar; Termik santral bölgesine..

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri 00:58

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri

Japonya'da Fukuşima açıklarında 7.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılırken, nükleer santrallerdeki faaliyetler durduruldu. Japonya'nın kuzeydoğu sahilindeki Fukuşima kenti açıklar..

  • Cowboy tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor 03:46

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor

Yazıcı teknolojisinde yeni döneme giriliyor. Hollanda’daki Delft Üniversitesi’nin eski öğrencileri mürekkep kullanmadan herhangi bir kağıda baskı yapılabilen yöntemi geliştirdi. Bu teknik ilkokulda büyüteç ve güneş ışığı..

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

Valkyria Chronicles 4 Announcement Trailer PS4 05:30

Valkyria Chronicles 4 Announcement Trailer PS4

The continent of Europa is engulfed in the flames of the Second Europan War between the Atlantic Federation and the Autocratic Eastern Imperial Alliance. Although the Federation struggles valiantly against the Empire’s f..

  • BETA tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı 01:17

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı

Çanakkale'de seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı.Kadir Gürbüz yönetimindeki 17 H 0090 plakalı özel halk otobüsünün, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Arkeoloji Müzesine yaklaştığı sırada henüz b..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi 04:23

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi

Mersin'in Anamur ilçesinde iki noktada çıkan orman yangında zarar gören bölgeler drone ile havadan görüntülendi. Anamur ilçesi ile Antalya'nın Gazipaşa ilçesi sınırı yakınlarındaki kızılçam ormanlarında çıkan yangını kon..

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı 02:28

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaç

Antalya'nın Gündoğmuş ilçe merkezinde, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı. Ortakonuş Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 29 Temmuz'da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sarp bölgede yer ..

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç yandı... 02:31

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç y

Başakşehir'de bulunan İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde dün akşam çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu yaklaşık sekiz saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın dün akşam 21.00 sıralarında Ba..

Cam Macun İçerisine Apple Watch'u Fırlattılar 06:23

Cam Macun İçerisine Apple Watch'u Fırlattılar

Yüksek bir bölgeden sıvı cam macun içerisinde bırakılan Apple Watch 2, bakalım sağlam kalacak mı? Hep birlikte izliyoruz.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lezzet Dolu İçli Köfte Böreği 01:00

Lezzet Dolu İçli Köfte Böreği

Malzemeler; 3 adet yufka, 300 gram kıyma, 1 adet soğan, 1 çay bardağı ince bulgur, 1 çay bardağı sıcak su, Kimyon, pul biber, karabiber, tuz Yufka sosu için; 1 çay bardağı yoğurt, 1 çay bardağı sıvı yağ, Galeta unu, Sıv..

  • En Yeniler tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nurselle Evin Tadı - Postiraça Tarifi 06:01

Nurselle Evin Tadı - Postiraça Tarifi

Postiraça Malzemeleri Hamuru için; 6 su bardağı un Bir tutam tuz Aldığı kadar su İç harcı için; 300 gr lor peyniri 2 adet kuru soğan 1 adet yumurta Sıvı yağ Hamurları yağlamak için; 4 yemek kaşığı tereyağı 1 ..

  • ANKA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazırından Farksız Pastane Böreği 01:42

Hazırından Farksız Pastane Böreği

Malzemeler 1 paket baklava yufkası 1 su bardağı su 1 su tereyağ sıvı yağ karışımı İçi için: 3 orta boy patates 200 gram kıyma 2 orta boy soğan Tuz karabiber tatlı kırmızı biber Üzeri için Yarım çay bardağı sıvı yağ ter..

 İçli Köfte Tarifi 02:47

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler İçli köfte hamuru için: 2 su bardağı köftelik bulgur 1 çay bardağı irmik 3 su bardağı sıcak su 1 çay bardağı un 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı biber salçası Pulbiber Karabiber Tuz İçli köfte iç harcı için: yar..

Nar Gibi Kızarmış Kahvaltılık Peynir Topları 01:06

Nar Gibi Kızarmış Kahvaltılık Peynir Topları

Malzemeler 1 paket lor peyniri (500gr) 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı çörek otu 1 çay kaşığı pul biber Bir tutam ince doğranmış maydanoz Pane için : 1 yumurta 1 çay bardağı un 1 çay bardağı ga..

Rulo Lahmacun Böreği Nasıl Yapılır 01:56

Rulo Lahmacun Böreği Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet yufka İç malzemesi için; 350 gr kıyma 2 adet domates 2 adet soğan 4 adet yeşil biber Yarım demet maydanoz 3 diş sarımsak 2 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı sıvı yağı Tuz, isot, pulbiber, ..

Pizza Börek Tarifi 01:38

Pizza Börek Tarifi

Malzemeleri; 2 adet yufka Sucuk Konserve mısır Kırmızı biber Yeşil biber Siyah zeytin Domates sosu Kaşar peyniri rendesi Kekik Sosu için; 1 çay bardağı yoğurt Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt Yarım çay ..

Kabaklı Kiş Tarifi 03:06

Kabaklı Kiş Tarifi

Kabaklı Kiş Tarifi İçin Malzemeler İçi için; 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet doğranmış soğan 1 adet havuç 4 adet kabak Karabiber Pulbiber Tuz 3 adet yumurta 1 paket krema (200ml) Bir tutam dereotu 1 su bardağı rendelenmiş..

Böbrek Taşı Oluşumu Nasıl Önlenir 01:18

Böbrek Taşı Oluşumu Nasıl Önlenir

Böbrek taşı oluşumu, yeterli sıvı tüketimiyle önlenebilir. Günde en az iki litre su tüketilmesi gerekir. Özellikle geçmişte bu rahatsızlığı geçirmiş kişiler için sıvı tüketimi büyük önem taşır. Limon tüketimi de böbrek t..

  • NABIZ tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bademcik Ameliyatı Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli 01:34

Bademcik Ameliyatı Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli

Bademcik ameliyatı sonrası ilk gün kanama normal olarak nitelenebilir. Ancak sonraki günlerde devam eden bir kanama söz konusuysa vakit kaybetmeden hekime başvurmak gerekir. Ameliyattan sonraki birkaç gün sıcak ve yutulm..

  • NABIZ tarafından
  • 514 görüntüleme
  • 7 yıl önce