#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Türk Malı 5. Bölüm 2. Fragman 00:49

Türk Malı 5. Bölüm 2. Fragman

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Türk Malı 6. Bölüm (Sezon Finali) 2. Fragman 00:48

Türk Malı 6. Bölüm (Sezon Finali) 2. Fragman

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Ateşböceği - Barıştan Ayrıl 02:32

Ateşböceği - Barıştan Ayrıl

Ateşböeği 15. Bölüm Özet: Barış ve Teo'nun kaza hakkında konuşmalarını duyduktan sonra büyük bir şoka giren Gül, Teo ve Barış’ın aşklarının da bir kandırmacadan ibaret olduğunu düşünür. Teo’yla yüzleştikten sonra Aslı’ya..

  • ANKA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Burcu Güneş - Sen Kaybı 04:13

Burcu Güneş - Sen Kaybı

Aşkları döküldü kalbimin senden sonra Saçları uçuştu yüreğimin Aklımı gören olmadı bir daha Aşkları döküldü kalbimin senden sonra Saçları uçuştu yüreğimin Aklımı gören olmadı bir daha Bazı aşklar ölümsüzdür Bazıları doğu..

Bournemouth - Liverpool: 4-3 04:42

Bournemouth - Liverpool: 4-3

Premier Lig'de Liverpool, Borunemouth deplasmanında beklemediği bir yenilgi aldı. 76. dakikaya 3-1 önde giren Kırmızılar, sahadan yenilgi ile ayrıldı. Zirvedeki rakiplerinin mücadelesinin olduğu haftayı değerlendirmek i..

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti 00:44

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti

Çeçenistan'da, dansçı performans rakamlarına sırasında sahnede öldü Çeçenistan’da düzenlenen bir konserde sanatçı Liza Ahmatova şarkı söylerken 48 yaşındaki bir dansçı sahnede Şeyh Şamil dansı yapmaya başladı. Seyirciler..

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video) 03:57

Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video)

La Bicicleta [Carlos Vives] Nada voy a hacer Rebuscando en las heridas del pasado No voy a perder Yo no quiero ser un tipo de otro lado [Shakira] A tu manera, descomplicado En una bici que te lleva a todos lados [Carl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı 01:29

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansal yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 26'sı tutuklanırken, örgütün 2014 yılında yurt dışına para kaçırma görüntüsü ortaya çıktı. İstanb..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler 02:20

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler Bu videoda saç kırıkları hakkında bilmeniz gerekenleri derledik. Saç kırıklarının dört ana nedeni var. 1) Boya, perma gibi kimyasal işlemlerin sık tekrarlanması. 2) Saç kuru..

  • Kadınca tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi 01:04

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ABD Adana Konsolosluğu tercümanı Hamza Uluçay'ın evinde yapılan aramada, 21 adet 1 dolarlık banknot ele geçirildi. Edinilen bilgiye gör..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Kartopu Muhallebili Kek 00:58

Kartopu Muhallebili Kek

Hindistan cevizi topları için: 2 su bardağı hindistan cevizi 6 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yumurta akı Kek hamuru için: 4 yumurta sarısı, 1 tam yumurta 1 su bardağı toz şeker 125 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 su barda..

Perma Nasıl Yapılır? 00:59

Perma Nasıl Yapılır?

Malzemeleriniz Yok İse Bir De Bu Şekil Yapın.Evde perma yapılışı için öncelikle saçlarınızı iyice yıkayıp temizlemelisiniz. Daha sonra saçınızın uzunluğuna, istediğiniz buklelerin boyutuna uygun bir bigudi seçmelisiniz. ..

Turgut Özal'ın ilk Kez Ortaya Çıkan ‘Başkanlık’ Yorumu 04:51

Turgut Özal'ın ilk Kez Ortaya Çıkan ‘Başkanlık’ Yorumu

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1989 ve 1992 yılında “Başkanlık sisteminin tartışılması gerekir” dediği görüntüler yıllar sonra ilk kez yayınlandı. Arşivden çıkan görüntülerde Özal, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dünden b..

Cinlerin Düğününe Katılan Adam  Müslüman Cinler 01:03

Cinlerin Düğününe Katılan Adam Müslüman Cinler

Yaşlı adam, köyde yaşayan bir insan olduğundan mısır unu yapmak için değirmene gider. Fakat sırayla yapıldığı için en sona kalır ve gece gec saatlerde dönüş yoluna çıkar .Ama yolculuğu sırasında ormanda bir düğüne rastla..

  • ZULMA tarafından
  • 2.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce