#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik) 04:09

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik)

Beni İyi Sanıyorlar; Uzun oldu gideli sen Ne de koydu ah bi' bilsen Beni sorarsan iyi işte Nasıl olunursa öyleyim ayrıldıktan sonra Her şey aynı Aynı kuşlar Karanfiller Hepsinin selamı var sana Ne de zormuş başa çıkmak ..

Hindistan, doktorların kendilerini göstermeden örnek almalarını sağlayan COVID-19 test kabinlerini tanıttı 02:00

Hindistan, doktorların kendilerini göstermeden örnek almalarını sağlay

COVID-19 hastalarının testini kolaylaştırmak için, Hindistan'ın güneyindeki Kerala eyaletindeki bir tıbbi tesis iki test kabini kurdu. Köşkler Güney Kore'deki benzer test tesislerinden sonra modellenmiştir. Raporlara gör..

Karantinada: Avustralyalı Baba Bahçede Harika Jet Ski Binmek için farkındalığı 05:38

Karantinada: Avustralyalı Baba Bahçede Harika Jet Ski Binmek için fark

Avustralyalı baba Jacob Strickling, Corona Virüsü nedeniyle bu karantina sırasında iki çocuğu için süper eğlenceli (ve ıslak) bir jet ski yolculuğu yaptı. aracın motor yoktu ve bu yüzden de çok hafif olduğu için çok ucuz..

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay 56:08

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar.Dikkatlice okumanızı istiyorum, teşekkürler. 100.000 beğeniden sonra yeni bölüm gelecektir.nDaha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeyt..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı 03:02

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı

Şırnak’ta bulunan yaylalarda ekinlerin biçilmesinin ardından saman hasadı başladı. Çiftçiler, Beytüşşebap ilçesindeki 2 bin 625 rakımlı Yeşilöz köyü Faraşin Yaylasında saman ve ot toplamaya devam ediyor. Biçilen samanla..

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı 02:36

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı

Ankara'da kız kardeşinin taziyesine katıldıktan sonra koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedaviye alınan Hanife Süslü (70) Vatandaşlar mezarlıklara gitmesinler, kalabalıkların içerisine girmesinler, maskesiz gezmesin..

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

Lila - Kalp (Akustik) 03:00

Lila - Kalp (Akustik)

Kalp (Akustik) şarkı sözleri ile Bi günün bi gününü tutmaz Kararsız kalışlar İçin içine sığmaz ama Hep ürkek bakışlar Zamansız bir rüya çıksın Karşıma gelsin söyle Kucaklayıp havaya atsın İçime bi su serpsin şöyle Ka..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan 05:45

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan

Türkiye’nin yer fıstık ihtiyacının yüzde 60'ını tek başına karşılayan Adana'da hasat başladı. Fıstığın kilogramı ortalama 9 ile 10 liradan alıcı bulurken fiyatı ve verimi çiftçiyi sevindirdi. Türkiye genelinde 440 bin de..

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor 07:19

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenaze işlemleri, koruyucu tedbirler kapsamında önceden ilaçlama yapılarak hazırlanan ve sadece Covit-19 cenazelerinin defnedildiği alanda İslami ..

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı 05:52

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı

İzmir depreminin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmalarına katılan Tahsin Kaymak, çalışmaların devam ettiği sırada gözyaşlarını tutamadı. İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardında..

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır 01:30

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insa

Geçtiğimiz haftalarda karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle Sancaktepe'deki yurda yerleştiğine ilişkin haberlerle gündeme gelen Enes Batur, dün Etiler'de trafik kazası geçirdi. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batu..

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 05:01

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 [Official Music Video © 2020 Hunersam] Aranjor: Mizgin Ayaz Söz Müzik : Serkan Kanireş Kanalımız HUNERSAM Tarafından Korunmaktadır... Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bik..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle 2:00:11

Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle

Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehdit filminin konusu, İlk uzay saldırısının üstünden 20 sene geçtikten sonra yaşanan olaylardan ders çıkaran dünya ulusları mühendislik ile uzay teknolojisinden faydalanıp dünya savunma..

  • PengoTV tarafından
  • 8.143 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret 01:33

Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret

Sabah saatlerinde sürpriz bir program ile Bodrum’a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bir savaş gemisine binip peşindeki iki hücum botu ile yaklaşık 21 yıl önce krize neden olan Kardak Adası’nda incelemeler..

Sinema Tarihinin İlk Korku Filmi Şeytan Kalesi 1895 03:15

Sinema Tarihinin İlk Korku Filmi Şeytan Kalesi 1895

Sinema tanımına uygun ilk film olan Arrival of a Train at La Ciotat’ın 1895 yılında Lumiere kardeşler tarafından çekilmesinden sonra tarihin ilk korku filmi bundan sadece bir yıl sonra George Melies tarafından çekilmişti..

Murat Boz Kimdir? 03:44

Murat Boz Kimdir?

7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karaden..

Yeni Yarışmacı Güzelliğiyle Jüriyi Etkilemeyi Başardı 13:01

Yeni Yarışmacı Güzelliğiyle Jüriyi Etkilemeyi Başardı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 01 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 133. bölümünde Deniz Serkanova'nın elenmesinden sonra yerine yarışmaya dahil olan son yeni yarışmacı Burcu Yakasız ilk gününde saçlarını savurmasıyla Ker..

  • ANKA tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamze Taşkın Sevgilisini Kıskanıyor Mu? 15:23

Gamze Taşkın Sevgilisini Kıskanıyor Mu?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Emine Aydın, Gamze Taşkın'ın elbisesini geçen haftaki elbisesine benzetince Gamze iki elbisenin çok farklı olduğunu söyledi. Simay Tokatlı ..

  • ANKA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Başka Olur Hint Düğünü 02:19

Bir Başka Olur Hint Düğünü

Tuhaf adetleri, İlginç görüntüleri, farklı yemekleri ile tanıdığımız hindistan. Bu videoda düğünleri ile de ne kadar tuhaf olduklarını bize göstermişler. Etine dolgun gelinimiz ile klasik bir hintli görünümünde olan cılı..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dinozorlar Hakkında Söylenen 5 Yalan 04:31

Dinozorlar Hakkında Söylenen 5 Yalan

1676 yılında ilk dinozor fosili bulunduğunda, bunun bir file veya dev bir yaratığa ait olduğu sanılıyordu. Yaklaşık yüzyıl sonra, bilim insanları Megalosaurus diye adlandırdıkları bir yaratığın fosillerini buldu ve bu fo..

  • JET TV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce