#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ 06:47

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vani..

  • Kadınca tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Ejder Başlı Tırtıl 00:26

Ejder Başlı Tırtıl

Ejder başlı tırtılı görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Tırtıl gündüz ve gece kelebeklerinin larvasıdır. Göğüs bölümlerinde üç çift bacakları vardır. Tırtıl büyüdüğünde kelebek olacağını gösteren hiçbir ipucu verme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de

Temaslarda bulunmak üzere Bahreyn’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa El Halife ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Ülkeleri ziyaretinin ilk durağı olan Bahreyn’e ..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 42:27

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE BRATVA Arrow izle 1080p 720p yabancı dizi izle full kalitede. Milyarder bir çapkın olan Oliver Queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. Beş ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.757 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada 02:12

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada

Avustralya’da içinde bir pilot ve 4 yolcu bulunan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazada uçaktakilerden kurtulan olmadı. Alev topuna döndü Avustralya’dan Tazmanya’ya golf oynama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle 2:01:56

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle

2015 yapımı dram katagorisindeki filmin yönetmenliğini Özhan Eren yapmaktadır.Sinemada izleyicilerden büyük beğeni alan filmin oyuncu kadrosunda ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Sakrak gibi başarılı oyuncular y..

  • Tv Series tarafından
  • 3.724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar 51:09

Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar 44:06

Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zülmanlar ! Çöllerden Gelen Cinler ! 10:03

Zülmanlar ! Çöllerden Gelen Cinler !

Zülmanlar.. Süleyman Peygamber'in lanet ettiği cin topluluğu. Eski insanlar onlara çöl cinleri yada çöl zülmanlar ismini vermişlerdi. anlattıklarına göre görünüşleri insanlara çok benzese de boyları bizden belirgin bir ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aynadaki Cin  Cinin Aşık Olduğu Adam 01:30

Aynadaki Cin Cinin Aşık Olduğu Adam

Evinde yatsı namazını kılan orta yaşlarda bir kadın. Seccadesini topladıktan sonra uyumak için odasına doğru ilerler. Koridordaki aynanın önünden geçerken 1 yıl önce ölen kocasının yüzünü gördüğünü sanır. Kadın ürkerek ı..

  • ZULMA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Çıkarma Seansında Yaşadıklarım Kafir Cinleri 01:56

Cin Çıkarma Seansında Yaşadıklarım Kafir Cinleri

Gеrçеktеn оn-оn bеş gün bоуunса kеndisi gесеlеri sürеkli bаğırıуоrdu vе birçоk dоktоrа götürdüler ama çаrе bulunаmаdı. Bir gün dеdilеr ki, “Hоса kаrаr vеrdi bugün gеlесеk о Cinlеri hаstаnın bаşındаn аlасаk. Eğеr hаstа сi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mumya Altyazılı Fragman 02:22

Mumya Altyazılı Fragman

İlki 1932 yılında çekildikten sonra beyazperdede kendine hatırı sayılır bir yer edinmeye başlayan Mumya hikayeleri, uzun bir aradan sonra, 1999 yılında bu kez Stephen Sommers'ın kamerasıyla yeniden izleyiciyle buluşmuştu..

Dan Bilzerian Kimdir? 01:38

Dan Bilzerian Kimdir?

Dan Bilzerian, 7 Aralık 1980 tarihinde ABD., Florida‘da doğmuştur. Annesinin adı Terri Steffen, babasının adı Paul Alec Bilzerian’dır. Adam adında kardeşi vardır. Deniz Kuvvetleri Ilan ve SEAL eğitimine katıldıktan sonra..

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United 06:39

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United

İngiltere'de 60'lı ve 70'li yıllların en başarılı takımlarından olan Leeds sonuncusu 92'de olmak üzere 3 kez şampiyon olmuş ve bir çok kupa kazanmıştı. 2000 yılında Galatasaray'la oynadığı UEFA Kupası Yarı Final maçların..

Kara Yazı 4.Bölüm- Yaren ve Mehmet Arasında Öpücük Tartışması! 04:42

Kara Yazı 4.Bölüm- Yaren ve Mehmet Arasında Öpücük Tartışması!

Mehmet, babası Oğuz tarafından zorla evlendirilmek istediği Melisa'ya onu istemediğini kanıtlarcasına Yaren'i öper! Yaren neye uğradığını şaşırır. Önce Mehmet'i tokatlar, sonra da şirketi terk eder. Mehmet de peşinden çı..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayaletin İntikamı Film İzle 1:34:06

Hayaletin İntikamı Film İzle

Pay The Ghost filmin de oğulları kaçırılan çiftin yaşadıkları ele alınıyor. Mike Lawford ve Kristen çiftinin çocukları Cadılar Bayramı Gecesinde kaçırılmıştır. Bu olaydan sonra çift kendilerini suçlamış ve oğullarını unu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..