#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Kartal Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2011 ) 1:54:09

Kartal Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2011 )

Genç kızların son dönemdeki sevgilisi Channing Tatum'u başrole taşıyan bu son dönem kılıç ve sandalet filmi, Devlet Düşmanı ile tanıdığımız Kevin McDonald'ın yönetmenliğinde çekildi. M.S. 2. yüzyıl da Roma İmparatorluğu..

Payitaht Abdülhamid  Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi 01:46

Payitaht Abdülhamid Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi

Fatıma Naime Sultan), Sultan II. Abdülhamid'in ve Bidâr Kadınefendi'nin kızı. Doğumundan 26 gün sonra babası II. Abdülhamid tahta çıktı. İlk talibi olan Mısır Hıdivi Abbas Hilmi Paşa siyasi sebeplerden dolayı reddedildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kingsman Gizli Servis Film İzle 2:08:44

Kingsman Gizli Servis Film İzle

Filmin Konusu 12 Şubat 2015 tarihinde ilk gösterimini Ukrayna’da yapacak olan Kingsman filmi Gizli Servis adı ile izleyici karşısına çıkıyor. Matthew Vaughn’un göster gününü adlı filme yapımcılık yaptıktan sonra yönetmen..

  • Tv Series tarafından
  • 31.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Mektup Film İzle 2:01:56

Son Mektup Film İzle

2015 yapımı dram katagorisindeki filmin yönetmenliğini Özhan Eren yapmaktadır.Sinemada izleyicilerden büyük beğeni alan filmin oyuncu kadrosunda ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Sakrak gibi başarılı oyuncular y..

  • Tv Series tarafından
  • 5.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Şehir Arkandan Gelecek   Final-Derinin Cenazesi 02:11

Bu Şehir Arkandan Gelecek Final-Derinin Cenazesi

20. bölüm özeti: Düğünde babası tarafından vurulan Derin’in durumu ağırdır. Bebeğin hayatı da tehlikededir. Annesinden sonra sevdiği kadını da kaybetmek üzere olan Ali yıkılmıştır. Olanlardan sonra Ali hayatında ilk kez ..

  • ANKA tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor 04:06

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ikamet eden Ümmani Uysal (53), beyninden ameliyat olduktan sonra her derdini manilerle anlatmaya başladı. 2010 yılına köyünden ilçe merkezine gitmek için bindiği minibüsün kapısı açılınca ..

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir- Tekme Atarak Uyandırdım! 01:59

Ben Bilmem Eşim Bilir- Tekme Atarak Uyandırdım!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 1 Temmuz Cumartesi bölümünde, Tuğçe'nin eğlenceli kıskançlık hikayeleri günü şenlendirecek! Tuğçe Hanım'ın, üstüne fondöten bulaşmış tişörtü eline geçirdikten sonra Mert Beyi yatağından tekme ata..

  • ANKA tarafından
  • 2.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu & Yıldız Tilbe Atışması (Göndermeli Şarkılar) 07:20

Sezen Aksu & Yıldız Tilbe Atışması (Göndermeli Şarkılar)

Sezen Aksu, 1991 yılında İzmir'de keyif çatmak için gittiği bir pavyonda sahnede şarkı söyleyen genç bir kadın görür. Kadının sesi Sezen Aksu'yu o kadar etkiler ki birkaç gün sonra kolundan tuttuğu gibi İstanbul'a götürü..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş 02:36

Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş

Manisa ‘nın Demirci ilçesinde kız kardeşinin kına gecesini elindeki sopayla basan uzman çavuş ortalığı karıştırdı. İddialara göre kız kardeşinin düğün merasimi için Demirci ilçesine geldiği öğrenilen E.A isimli şahıs kın..

  • JET TV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baraka - (The Shack) Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle 2:12:19

Baraka - (The Shack) Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle

Mackenzie Allen Phillips,küçük kızı Missy’nin kaçırılması ve ardından öldüğünün tahmin edilmesinden sonra inzivaya çekilmiş, kalbi kırık bir adamdır. Mack günün birinde bir mektup alır ve gönderenin Tanrı olduğundan şüph..

Kolombiya  Eln Örgütü Rus Rehineyi Öldürdüğünü Açıkladı 01:00

Kolombiya Eln Örgütü Rus Rehineyi Öldürdüğünü Açıkladı

Kolombiya’nın, FARC’tan sonra en büyük gerilla hareketi olan Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) elindeki Rus rehineyi öldüklerini açıkladı. ELN örgüt liderlerinden Yerson Reuters’e yaptığı açıklamada, Kolombiya’nın Choco bölg..

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı 03:17

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı

Olay, Ataşehir İçerenköy Alanaldı Caddesi Ertaş Sokakta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı bir binanın çatı katında izolasyon çalışması yapan işçiler çalışmalarını bitirip binadan ayrıld..

Sus ve Dinle (Şiir)  05:02

Sus ve Dinle (Şiir)

Sus ve Dinle (şiir) Meral Bilgic Siir'ini Dinle Sen sevgili evet sen, Bir kez olsun dinle beni… İzin ver bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

St. Louis'de Pencereleri Parçaladılar 01:01

St. Louis'de Pencereleri Parçaladılar

Protestocular, eski polis cinayetinden beraat ettikten sonra St. Louis'de pencereleri parçaladılar Beyaz bir eski polis memuru, 2011 yılında siyah bir şüphelinin öldürülmesi olayından beraat ettikten sonra St Louis'de ik..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Bunu Yapmak Zorundayız 02:24

Bunu Yapmak Zorundayız

Milli Takımımızın oyuncularından Cenk Tosun Linki kaldır , Finlandiya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kendilerinden olan büyük beklentileri karşılayamadıklarını belirten Cenk, Beklentiler büyük olunca üzüntü de bü..

Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı 01:08

Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 11. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ve Savaş arasındaki yakınlaşma, aşkın belirtisi mi? Meryem 11. Bölüm 11 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Meryem ve Savaş yaşadıkları sorunların acılarından bira..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Yılmaz Güney Baba Filmi İzle 1:25:13

Yılmaz Güney Baba Filmi İzle

İrfan Ünal'ın yapımcılığını,Yılmaz Güney'in yönetmenlik ve senaryo yazarlığını üstlendiği filmdir.Filmin konusu,fakir bir aile babasının,Almanya'ya işçi olarak gidişinin sudan bahanelerle önlenmesi üzerine bir cinayeti s..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle 2:08:44

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle

Geleneklerine sıkı sıkıya bağlı yüksek prestijli bir okula yeni gelen aykırı bir öğretmenin bir kaç öğrencinin hayata bakış açısının değiştirmesini konu alır. İzlemeyenler için filmin özetinin bu kadar olması yeterli. G..

  • PengoTV tarafından
  • 12.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pokemon Seni Seçtim Pikachu Animasyon Çizgi Film İzle 1:32:39

Pokemon Seni Seçtim Pikachu Animasyon Çizgi Film İzle

Orjinal Film Adı: Gekijouban Poketto monsutâ: Kimi ni kimeta! (2017) Ash ketchum bugün palet kasabasında 10 yaşındadır. Bu da Bir Pokémon Eğitmeni olacak kadar anlamına geliyor. Ash, Profesör Oak'tan ilk Pokémon'unu ald..

  • PengoTV tarafından
  • 7.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay El Açması Makarna Tarifi 07:55

Kolay El Açması Makarna Tarifi

Temel Makarna Hamuru Malzemeler Hamur İçin; 250 gr un 50 gr durum buğdayı unu (semolina) 2 yumurta 2 yumurta sarısı 1 tutam tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Pişirmek İçin; 1 lt su 1 tutam tuz 1-2 yemek kaşığı terey..

Marshmallow Barları Tarifi 03:27

Marshmallow Barları Tarifi

Malzemeler : 2 su bardağı küçük marshmallow 250 gr (1,5 su bardağı) bitter çikolata 50 gr (1,5 yemek kaşığı) tereyağı 150 gr (3 yemek kaşığı) fıstık ezmesi 1 su bardağı pirinç fıstık Hazırlanışı : Çikolata ve fıstık ez..

Pratik Börek Tarifi 05:24

Pratik Börek Tarifi

Malzemeler 6 adet güllaç 3 adet yumurta 2 su bardağı süt / ılık 1 su bardağı maden suyu 1/2 su bardağı Ayçiçek yağı 1 tutam tuz 1 tutam karabiber İç Harcı İçin; 8-10 dilim pastırma 3 su bardağı rende kaşar peyniri 7..

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi 01:56

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı şeker 1,5 su bardağı un 1 su bardağı süt 1 paket vanilya Yarım paket kabartma tozu İçi için Kahvaltılık sürülebilir çikolata Hazırlanışı: 1.İl..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..