#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğba Özay Kimdir? 01:44

Tuğba Özay Kimdir?

1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aslen Trabzonludur. Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidi..

Bedük Kimdir? 01:46

Bedük Kimdir?

Bedük, ilk albümü olan Nefes Almak Zor u 2004 yılında Serhat ismiyle yayınladı. İkinci albümünü ise ilk albümden 3 sene sonra Even Better ı 2007 yılında Audiology Records'dan yayınlayarak dinleyicilerin beğenisine sund..

Cem Ersever Kimdir? 01:51

Cem Ersever Kimdir?

Ahmet Cem Ersever (1950, Erzurum - 4 Kasım 1993, Ankara), Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele adlı birimin kilit isimlerinden biri olan Türk asker. Babası İzzet Ersever'in Üsteğmen olmasından dolayı ilk öğrenimini y..

Şaban Oğlu Şaban Tabanca 10:34

Şaban Oğlu Şaban Tabanca

Şaban Oğlu Şaban - Tabanca Şabanoğlu Şaban, Kemal Sunal'ın canlandırdığı Şaban karakteri üzerine yazılan ve çekilen, 1977 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Askerde kumandanı Hüsamettin'i..

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti 02:06

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Borsa İstanbul binası önünde şehit olan Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çıkışta vatandaşlara megafonla hitap eden Erdoğan, herkesi yarın yapılacak ..

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok 01:02

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok

Deniz Akın’ın mutlu günleri. Şarkıcılıkta çalışmalarının karşılığını almaya başlamış. Afişler, plaklar ve dergilerde hep onun adı var. Kazablanka’da as solist. ‘Her şeyini, bütün saadetini borçlu olduğu’ eşi Kenan da saz..

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!! 01:18

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!!

DARBE GİRİŞİMİNDEN 10 GÜN ÖNCE ŞÜKÜR VE KANTER İLE GÖRÜŞMÜŞ İddianamede ifadesine yer verilen Demirci, örgütün bankası olan Bank Asya'da hesabının olduğunu, 17-25 Aralık sürecinden sonra bu hesabında cüzi miktar bırakar..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Melis Adnan'dan Hesap Sordu! 05:18

Kısmetse Olur - Melis Adnan'dan Hesap Sordu!

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan son bölümde, Melis, Adnan ve Kemal arasındaki samimiyetin dostluklarını bozulmasında en önemli sebep olduğunu söylüyor. Adnan, Melis'ten özür diliyor!Kısmetse Olur'un eski dostl..

  • ANKA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Onur ve Aycan Neden Adnan'a Yüklendi? 03:28

Kısmetse Olur - Onur ve Aycan Neden Adnan'a Yüklendi?

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan son bölümde, Onur ve Aycan, sosyal medyada Kemal'in yayınlarından rahatsız olduklarını ve buna destek verdiği için de Adnan'la dostluklarının kopma noktasına geldiğini söyledi. ..

  • ANKA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Süper İkili Ayrılıyormu 04:48

Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Süper İkili Ayrılıyormu

İlk tanıştıkları andan itibaren birbirlerinin ortağı ve en yakın arkadaşları olan Hülya ile Mahir, yol ayrımına gelirler. Büyük ortaklık bitecek mi? Kerim'in kendisini terk ettikten sonra Almanya'ya gitmesiyle, Hülya'da ..

  • ANKA tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 31.Bölüm - Hoşça Kal Leon! 05:53

Vatanım Sensin 31.Bölüm - Hoşça Kal Leon!

Babası Vasili'nin ölümünü kaldıramayan Leon, Hilal'e olan acısını anlatır. İzmir'i terk ederlerken Hilal'in de kendisiyle gelmesini ister. Leon, babası Vasili'nin kurşuna dizilmesinden sonra annesi Kirya Veronika ile İzm..

  • ANKA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayalet Ghost  Film İzle 1:38:28

Hayalet Ghost Film İzle

Hayalet – Ghost filminin konusunda New York’ta yaşana Molly ve Sam birbirlerine aşık iki çifttir. Bu aşkları fazla sürmez ve Sam cüzdanı için bir katil tarafından öldürülür ve ruhu bedenini terkeder. Öldükten sonra Sam k..

  • Tv Series tarafından
  • 19.499 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü 02:14

Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü

New York'ta tedavi gören Hülya Koçyiğit, nekahet döneminde Central Park'ta eşi Selim Soydan ile sağlık yürüyüşü yaptı. ABD'nin New York kentinde akciğer ameliyatı olan ve taburcu olduktan sonra Central Park'ta sağlık yü..

Hobbit 3  -Beş Ordunun Savaşı Film İzle 2:24:28

Hobbit 3 -Beş Ordunun Savaşı Film İzle

Filmin Adı: Hobbit 3 5 ordunun savaşı / The Hobbit: The Battle of The Five Armies Yıl:2014 Ülke: Abd, Yenizellanda Dil: Türkçe Dublaj Seri :3 Orjinal Adı Bütçe: 250 milyon $ Yaptığı Hasılar:956 milyon $ Kalite: 720p 108..

  • Tv Series tarafından
  • 42.760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle 1:43:47

Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle

Sevimli Canavarlar Üniversitesi, Mike ve Sulley’nin farklılıkları aşarak nasıl en yakın dostlar olduklarına dair kapıları açıyor. Mike ve Sully Sevimli Canavarlar’dan sonra yeniden beraberler! Canavar olmak öğrenilebilir..

  • Tv Series tarafından
  • 6.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Atışı 1.Bölüm 3.Fragman 01:00

Kalp Atışı 1.Bölüm 3.Fragman

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’in yer aldığı, Show TV’de Cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelecek Kalp Atışı‘ndan bir tanıtım daha geldi. Günlerdir beklenen dizinin tanıtım..

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri 05:16

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri

Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli'yle yaptı. Fakat bu evlilik uzun soluklu olmadı. İki yıl sonunda bitirdiler.2. Coşkun Sabah 1980'lerin sonunda Hülya Avşar ve Coşkun Sabah bir aşk yaşamışlardı ve 1988'd..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Helin Avşar'ın Sevgilileri Ve Eşleri (10 tane) 03:59

Helin Avşar'ın Sevgilileri Ve Eşleri (10 tane)

Helin Avşar 2 Kasım 1980 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Aslen Karslı olan Avşar ailesinin en küçük bireyidir. Meral Hanım ve Celal Avşar'ın kızları olan Helin Avşar Hülya ve Leyla adında iki ablasıyla beraber 3 kar..

  • En Yeniler tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş'a Talisca Müjdesi! 01:36

Beşiktaş'a Talisca Müjdesi!

Beşiktaş, Talisca'nın lisans sorununu çözdü!Beşiktaş ve Benfica arasındaki lisans krizinde kazanan siyah beyazlılar oldu. Beşiktaş'ın 2 milyon Euro'luk kiralama bedelini ödemediği gerekçesiyle FIFA'ya başvuran Benfica, r..

  • OFSAYT tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 1 19:38

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 1

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 1.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 2 27:24

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 2

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 2. Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kra..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 3 30:06

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 3

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 3.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 4 25:52

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 4

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 4.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 5 23:51

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 5

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 5.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 6 09:09

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 6

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 6.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Cengiz İmren Fena Yakalandı! 02:17

Cengiz İmren Fena Yakalandı!

Cengiz İmren ile Asistanını Görenler Sevgililer mi? Sorusunu Sormadan Edemedi Ünlü şarkıcı Cengiz İmren, arkadaşlarıyla tatile çıktı. İmren'in asistanıyla olan yakınlığı Sevgililer mi? sorusunu akıllara getirdi. Uzun..

  • ANKA tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adrenalin Tutkunlarının Yeni Eğlencesi: İnsan Sapanı 04:50

Adrenalin Tutkunlarının Yeni Eğlencesi: İnsan Sapanı

Rize’de adrenalin tutkunları, bugünlerde Fırtına Vadisi’nde 'İnsan Sapanı' adı verilen yeni bir heyecanı yaşıyor. Özellikle yaz döneminde adrenalin tutkunlarının uğrak yeri olan Rize’nin Çamlıhemşin ve Ardeşen ilçelerin..

  • JET TV tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce