#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..

16 Haziran Koronavirüs tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı! 00:31

16 Haziran Koronavirüs tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafın

Son dakika haberi... Sağlık Bakanlığı corona virüsü (koronavirüs) için son gelişmeleri ve Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu açıkladı. Türkiye'de aşılama son sürat devam ederken bugün açıklanan tabloda 227 bin 163 test yap..

780 bin liralık vurgun! 02:14

780 bin liralık vurgun!

İSTANBUL'DA YAŞANAN AKILALMAZ BİR HIRSIZLIĞIN HABERİ VAR SIRADA... TÜRLÜ NUMARALARLA 30 YILLIK KUYUMCUYU KANDIRAN ADAM, KAŞLA GÖZ ARASINDA 780 BİN LİRA ÇALDI... ÜSTELİK KUYUMCUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE... BAKIN BUNU NASIL YAPTI.....

Yürek yakan tesadüf! 01:17

Yürek yakan tesadüf!

22 YAŞINDAKİ STAJYER ÖĞRETMEN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ, OLAY SONRASI YARDIMA KOŞAN AFYONKARAHİSAR AFAD EKİPLERİ BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. KAZADA ÖLEN GENÇ KIZ GÖREV ARKADAŞLARININ KIZIYDI. ACI HABERİ VERMEK KOLAY O..

Ekmek fırınında skandal! 01:25

Ekmek fırınında skandal!

EN OLMAYACAK YERDE, EKMEK FIRININDA YAPILAN BİR REZALETİN HABERİ VAR SIRADA... BİR ÇALIŞAN EKMEK HAMURUYLA OYNADI... HAMURU TEKMELEDİ, TAVANA ATTI. MİDE BULANDIRAN OYUN SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA VAN'DAN YOLLAND..

Bir garip kaybolma hikayesi! 02:56

Bir garip kaybolma hikayesi!

İSTANBUL HALKALI'DA 1'İ KIZ, 2'Sİ ERKEK 3 ARKADAŞ, ESRARENGİZ BİR ŞEKİLDE ORTADAN KAYBOLDU. EN SON BİR EVE GİRİP ÇIKARKEN GÖRÜLEN GENÇLER NEREDE, BAŞLARINA NE GELDİ KİMSE BİLMİYOR. AİLELERİYSE GÖZLERİNDE YAŞ ONLARDAN GE..

Buket Güler Şahin Akdemir'i Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı! Marmaris'te Kahreden Ölüm! 02:20

Buket Güler Şahin Akdemir'i Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı! Marmaris

Marmaris'te itfaiyecilere su taşırken hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Haber Global spikeri Buket Güler, haberi anlatırken gözyaşlarını tutamadı...

Bir garip hırsızlık olayı! 01:40

Bir garip hırsızlık olayı!

FIRINDA KİMSENİN OLMADIĞINI FARKETTİ. İÇERİ GİRİP KASADAKİ PARAYI ÇALDI. TAM FIRINDAN AYRILACAKTI Kİ KASİYERE YAKALANDI. O PARALARI VERDİ, HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ÇIKIP GİTTİ. İSTANBUL ARNAVUTKÖY'DEN BİR GARİP HIRSIZLI..

METE GAZOZ’U YIKAN HABER 01:58

METE GAZOZ’U YIKAN HABER

ŞAMPİYONU YIKAN ÖLÜM HABERİ..

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı 02:09

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Enes Kara, aile baskısıyla kaldığı cemaat yurdunda intihar etti. Kara, canına kıymadan önce yurtta yaşadığ..

Marketlerin çay oyunu! 02:17

Marketlerin çay oyunu!

ÇAYA ZAM AÇIKLAMASI SONRASI MARKETLERİ ETİKET DEĞİŞTİRME TELAŞI SARDI. BAZI MARKETLER ZAMDAN ÖNCE ALDIKLARI ÇAY PAKETLERİNİ, ZAMLI FİYATTAN SATABİLMEK İÇİN HABERİ ALIR ALMAZ RAFLARI BOŞALTTI. ÇAYI ESKİ FİYATTAN SATIN AL..

Pençe Kilit şehitlerine veda 02:04

Pençe Kilit şehitlerine veda

Irak'ın kuzeyinden, Pençe Kilit harekatı bölgesinden acı haber geldi. Teröristlerle çıkan çatışmada Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt ve Uzman Çavuş İslam Sancak şehit düştü. Diyarbakırlı Uzman Çavuş Muhammed Serttaş ise 3 gün..

Dikkat! İşte Başladı! Dijital Kafesleriniz Hazır! 14:05

Dikkat! İşte Başladı! Dijital Kafesleriniz Hazır!

Dakika 2023'ün ilk haberi dijital köleliğe geçişin ilanı oldu. Dijital kimlikler aynı zamanda dijital para cüzdanı mı olacak?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü 05:17

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında görevlendirilen savcının FETÖ mensubu olduğu iddialarına i..

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin) 02:18

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin)

TEMA Vakfı için ünlüler bir araya gelip şarkı söyledi Ziraat Türkiye Kupası maçları artık A2 ekranlarında yayınlanacak. Peki A2 Frekansı ne, A2 frekans ayarı nasıl yapılır? Sorunun cevabı haberimizde... Yeni yayına başla..

Deutsche Bank Abd Adalet Bakanlığı'na 7,2 milyar Dolar Ödeyecek 00:25

Deutsche Bank Abd Adalet Bakanlığı'na 7,2 milyar Dolar Ödeyecek

Almanya’nın en büyük bankası Deutsche Bank, 2008 krizinden önce kullandırdığı sorunlu konut kredileri ile ilgili soruşturmanın düşürülmesi karşılığında Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’na 7,2 milyar Dolar öde..

Gece Gölgenin Rahatına Bak -  Çağatay Akman 02:45

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Çağatay Akman

Çağatay Akman Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkı Sözü Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dö..

  • Candy tarafından
  • 5.280 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..

Erkan Tan  Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler 04:23

Erkan Tan Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terbiyesizlik ve seviyesizlik olarak nitelendirdiği Hürriyet'in Karagah Rahatsız haberi, akıllara gazetenin geçmişini getirdi. Hürriyet'in kirli geçmişini A Haber ekranlarında ya..

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm 2:49:44

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm

Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başara..

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Game Of Thrones Parodi 02:47

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Game Of Thrones Parodi

Şarkı Sözleri: Gece nöbetinin rahatına bak bi' de dön Snow'un bahtına yan yar Seni Khaleesi anlayacakta, dön Westeros’un halina yan Aldı Arya kılıcı da,gidiyor bıraktı bize tazısını Martelin kafayı dağ patlattı gel tat..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek 03:55

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek

Bakan Yılmaz: Sözleşmeli öğretmenlik ve mülakat devam edecek (2) SORUNLARIMIZ VAR AMA AZALTTIK Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte Türkiye İşçi Sendikaları..

Ben Bilmem Eşim- Bilir Hamzadan Örnek Evlilik Teklifi! 01:54

Ben Bilmem Eşim- Bilir Hamzadan Örnek Evlilik Teklifi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 5 Ağustos Cumartesi günü yayınlanacak bölümde, yarışmacılardan Hamza'nın, eşi Tuğba Hanıma yaptığı evlilik teklifi herkesi çok güldürdü! Ben Bilmem Eşim Bilir'de yine komik bir evlilik teklifi an..

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı  - Dostluğu Bitiren Öpücük! 05:44

İki Yalancı - Dostluğu Bitiren Öpücük!

Yalnızlıktan sıkılan Burcu, daha fazla dayanamıyor ve seçimini yapıyor. Cenk'i sevgilisi olarak tercih eden Burcu beklenmedik hareketi ile Cenk'i bayıltıyor. Bodrum'dan beri Cenk ile Naci'nin, Burcu yarışı sonunda bir so..

  • ANKA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bekir Bozdağ'dan Adil Öksüz Açıklaması 02:21

Bekir Bozdağ'dan Adil Öksüz Açıklaması

Dışişleri Bakanlığı tarafından Almanya'ya verilen Adil Öksüz notasına dair açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Almanya'da kendisine bu konu sorulan bir yetkili bunu yalanlamadı da,..

İfadedeki ABD Konslos  Çalışanın Aliesi Gözaltında 03:38

İfadedeki ABD Konslos Çalışanın Aliesi Gözaltında

Son dakika haberi geldi... Bir ABD Konsolosluğu çalışanı hakkında daha gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen konsolosluk çalışanının eşi ve oğlu sorguya alındı. Bir ABD Konsolosluk çalışanı hakkında daha gözaltı..

Aşkımızın şerefine 01:38

Aşkımızın şerefine

Yankesici Kızın Aşkı başrollerini Filiz Akın ve Sadri Alışık'ın oynadığı 1965 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) ve Hacer (Filiz) birbirine aşık iki yankesicidir... Yaşamları zengin işadamı Talat Açıkel'in ölü..

Demek Faldan Anlıyorsun... 01:29

Demek Faldan Anlıyorsun...

Yankesici Kızın Aşkı başrollerini Filiz Akın ve Sadri Alışık'ın oynadığı 1965 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) ve Hacer (Filiz) birbirine aşık iki yankesicidir... Yaşamları zengin işadamı Talat Açıkel'in ölü..