#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Fetö'cü Adil Öksüz'ün Yeğeni Yurt Dışına Kaçarken İzmir'de Yakalandı 00:13

Fetö'cü Adil Öksüz'ün Yeğeni Yurt Dışına Kaçarken İzmir'de Yakalandı

FETÖ'nün Hava Kuvvetleri İmamı olduğu iddia edilen firari Adil Öksüz'ün yeğeni Zübeyir Öksüz, yurt dışına kaçmak isterken İzmir'de havalimanında yakalandı FETÖ'nün kritik isimlerinden olan ve gözaltına alındıktan sonra ..

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET) 03:56

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET)

El Clasico'da Real Madrid, kaptanıyla son dakikada geri döndü ve 1-1'le Camp Nou'dan istediğini alarak dönen takım oldu. Camp Nou'daki karşılaşma iki taraf için de gergin başladı. İlk 15 dakikada Real Madrid daha etkil..

Helal Sana be , Komodinin Üzerinden Düşen 11 Aylık Kardeşini Havada Yakalayan Çocuk 00:28

Helal Sana be , Komodinin Üzerinden Düşen 11 Aylık Kardeşini Havada Ya

11 aylık çocuğunu komodinin üzerine koyan anne Tila Levi arkasını döndüğü sırada korkunç bir kaza gerçekleşmek üzereydi. Annesinin arkasını dönmesinden sonra yerinden hareket eden ufaklık boşluğa doğru düştüğü sırada sup..

  • Cowboy tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi 01:49

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi

Hakkarili madenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine banka hesabında bulunan 400 bin dolarını TL’ye çevirdi. Hakkari’de Ölmez Madenciliğin sahibi iş adamı İsmet Ölmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdo..

Roma Tatili (1953) Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:07

Roma Tatili (1953) Türkçe Dublaj Film İzle

Bir ülkenin güzeller güzeli genç prensesi olan Ann, uzun bir Avrupa seyahatine çıkar. Roma'ya vardığında ise sahip olduğu hayattan iyice sıkıldığını fark eder. Gereksiz protokoller, sahte nezaketler ve prenses olmanın ..

  • Film İzle tarafından
  • 10.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: 01:36

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: "Örgütün Reforma İhtiyacı Var"

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği’ne getirilen António Guterres için genel kurulda yemin töreni düzenlendi. 35 yıl aradan sonra BM’nin başına geçen ilk Avrupalı olan Guterres 1 Ocak 2017 itibariyle örgütün 9. Genel ..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü 00:52

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü

Yılların eskitemediği Angry Birds serisi artık alışık olduğumuzdan çok daha farklı türdeki yapımlarla karşımıza çıkıyor. Şöhreti telefon ekranlarına sığmayan ve hatta beyaz perdeye taşan serinin yeni oyunu, bizleri farkl..

  • PengoTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli 02:36

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli

İstanbul’da etkili olan yoğun kar fırtınası nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen uçuşlarda aksamalar yaşandı. Pistin karla kaplanması sonucu hava trafiği bir süre durmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise başk..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

İsrail Amerika'yı Neden Vurdu - Herkesin Bunu İzlemesi Gerek 48:34

İsrail Amerika'yı Neden Vurdu - Herkesin Bunu İzlemesi Gerek

47 yıl sonra akılları kurcalayan soru açıklığa kavuştu. 8 Haziran 1967’de, İsrail’in en yakın müttefiki olan ABD'ye ait USS Liberty GTR5 gemisini kasten vurduğu gerçeği gün yüzüne çıktı. Yeni elde edilen belgeler İsrail’..

  • PengoTV tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası 00:59

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası

Tavşan, tavşangiller (Leporidae) familyasını oluşturan memeli türlerin ortak adıdır. Doğurarak çoğalırlar. Yavru bakımları çok azdır. 7 gün baktıktan sonra anne tavşan yavru tavşanı bırakır. Tavşangiller familyası yakla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
HEP YEK 2 - Titrettin Beni Titrettin... 00:58

HEP YEK 2 - Titrettin Beni Titrettin...

Özet ve Detaylar Gürkan ile Altan, Cevat Bakır'ın eline feci düşmüştür. Zira ilk filmde kendisini kazıklayan Şahin'i öldüren Cevat Bakır, Altan ile Gürkan'ı tek bir şartla affedecektir: Şahin'in cesedini bir an önce orta..

  • PengoTV tarafından
  • 11.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
77 Kişiyi Katleden Breivik'ten Kan Donduran Sözler_ _Fedakarlık Yaptım 01:05

77 Kişiyi Katleden Breivik'ten Kan Donduran Sözler_ _Fedakarlık Yaptım

Norveç‘te 2011 yılında 77 kişiyi katleden Anders Behring Breivik’in hükümete açtığı insan hakları ihlali davasının temyiz duruşması sürüyor. Duruşmanın ikinci gününde mahkemede Norveç hükümetini temsil eden Avukat Fredri..

Trump, CNN muhabirine soru hakkı vermedi 00:58

Trump, CNN muhabirine soru hakkı vermedi

ABD'nin 45. Başkanı seçilen Donald Trump, seçimin ardından düzenlediği ilk basın toplantısında, hakkındaki istihbarat raporları ile ilgili soru yağmuruna tutuldu. Trump, raporu haber yapan basın kuruluşlarından biri ola..

Ölümcül Deney 4  Film İzle 1:36:52

Ölümcül Deney 4 Film İzle

Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra Türkçe Dublaj Film İzle. Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam eder. Umbrella Şirketi ile olan savaşı ye..

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Logan - Fragman (2017) 02:14

Logan - Fragman (2017)

Wolverine son kez pençelerini çıkarıyor. 'Logan' filminden şahane ikinci fragman. Eğri oturup doğru konuşmak lazım; Fox, hiçbir X-Men filminde başarılı bir iş ortaya koyamadı. Her zaman bir şeyler eksik kaldı, ya da bekl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce