#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Bayhan Kimdir? 01:56

Bayhan Kimdir?

BAYHAN GÜRKAN 15 Mart 1980 yılında dünyaya gelen Bayhan aslen Adanalıdır. 4 yaşında annesini kaybeden Bayhan 13 yaşında da ablasını kaybetmiştir. 17 yaşında Adana'da markette hırsızlık yaptığı için gözlaltına alınmış..

Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Can Ataklı Kimdir? 01:39

Can Ataklı Kimdir?

(d. 1956, Diyarbakır), Türk gazeteci, haber sunucusu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den mezun olan Ataklı, Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. Vatan, Günaydın, Dü..

Kronolojik Star Wars İzleme Rehberi 07:07

Kronolojik Star Wars İzleme Rehberi

Caravan Of Courage (Cesaret Kervanı) olarak da bilinen The Ewok Adventure (Ewok Macerası) hikâyesini George Lucas’ın, yönetmenliğini John Korty’nin yaptığı 1984 yapımı bir film. Bir Ewok olan Wicket ve arkadaşları iki ka..

  • Şamışta tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor 12:28

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hababam Okuldan Atılıyor Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın es..

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlanacak 02:23

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlan

Cezayir Büyük Camii'nin 264 metre uzunluğundaki minaresi, dünyadaki en uzun minare ve aynı zamanda Afrika'nın en yüksek binası için Cumartesi günü tören düzenlendi. Çin Devlet İnşaat Mühendisliği Kurumu (CSCEC) tarafında..

Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Üzerinde Raylı Sistem Başlıyor 03:03

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Üzerinde Raylı Sistem Başlıyor

A Haber'e konuk olan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerindeki raylı sistem için hem Anadolu hem de Avrupa yakasında bağlantılar için çalışamaların başlayacağını söyledi. Bakan Ar..

Kara Düzen Film İzle 2:02:36

Kara Düzen Film İzle

Güney Boston bölgesinde çocukluklarını birlikte geçiren iki arkadaş Whitey Bulger ve John Connolly uzun zamandır görüşmemektedirler. Aradan yıllar geçmiştir ve kader onları tekrar bir araya getirir fakat bu sefer birbirl..

Acacemi Gladyatör İzle 1:34:03

Acacemi Gladyatör İzle

Filmin zamanı Roma İmparatorluğu döneminde geçmektedir, Pompeii’yi de ki patlama ve felaketten sonra tek başına kalan küçük Timo, General Chirone tarafından evlat edilinilir. Timo Roma’nın en başarılı gladyatör okulunda ..

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çapkınlık Yaparken Basılmak 00:27

Çapkınlık Yaparken Basılmak

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı 01:46

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 'Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)' soruşturması kapsamında, 107 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti. Son dakika habere göre, ihraç edilen hakim ve savcılar hakkında gözaltı kar..

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 4 02:53

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 4

Bundesliga kurulduğundan beri en üst ligde mücadele eden Kaiserslautern 1995/96 sezonunda son haftaya 35 puanla 16. sırada girmişti, düşme hattındaki diğer takımlar ise 38 puanla 14. sıradaki St. Pauli ve 37 puanla 15. s..

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir 00:45

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

İyi Bir De Öpüşseydiniz Bari 00:52

İyi Bir De Öpüşseydiniz Bari

Yüksel (Yüksel Uzel) evli ve Ayşe adında bir kız çocuğu olan, eski ve ünlü bir ses sanatçısıdır. Kocası Cemil Bey (Muzaffer Tema) ise, zengin bir işadamıdır. Fakat evini, ihmal etmektedir. Yüksel yalnız bırakılmanın üzün..

Piyano İzle 1:30:01

Piyano İzle

Filmin başrollerinde Elijah Wood, John Cusack, Kerry Bishé gibi ünlü isimleri izleyeceğiz.Film'in konusuna gelecek olursak,Hitchcock ve Argento’ya göndermeler yapan şık polisiyede, bir klasik müzik piyanisti kendini kati..

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET 03:50

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Antakya yöresinin..

Adı Efsane 16.Bölüm - Yolun Sonu! 02:10

Adı Efsane 16.Bölüm - Yolun Sonu!

Hakan, Melis'i üstünde Yolun Sonu yazan duvarın önünde ayrılıklarına ikna etmeye çalışır! Hakan, Tarık'ın kızı Melis ile olan ilişkileri için söylediklerine hak verip istemeye istemeye ayrılığı kabullenir; fakat, Melis..

  • ANKA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Ve Nihal Candan Sosyal Medyada Atıştı!! 01:08

Seren Serengil Ve Nihal Candan Sosyal Medyada Atıştı!!

Nihal Candan, Instagram'dan Seren Serengil'in klibindeki ateşli pozlarını paylaşıp altına Bana kötü örnek oldunuz dedi. Seren Serengil'den cevap gecikmedi... Nihal Candan'ın bu hamlesinden sonra Seren Serengil'den yan..

  • ANKA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 54.Bölüm - Seni Eşekler Öpsün! 05:45

Hayat Şarkısı 54.Bölüm - Seni Eşekler Öpsün!

Hüseyin'in el koyduğu video yüzünden araları bozulan Hülya ile Mahir, küslüğü daha fazla uzatmıyor ve barış sağlanıyor! Torunbaş Ailesi'ni bitirecek, her şeyin anlatıldığı videoyu İpek, Mahir ile Hülya'ya vermişti. Bu vi..

  • ANKA tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dyatlov Geçidinde Ne Oldu  -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli 20:30

Dyatlov Geçidinde Ne Oldu -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli

Yıl 1959. Rusya’da 9 üniversite öğrencisi ve profesyonel dağcı Ural dağları bölgesinde yaptıkları tırmanıştan bir süre sonra kamp yaptıkları alanın çevresinde ölü olarak bulundu. Dünya genelinde dağcıların soğuktan yada ..

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle 2:33:36

Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle

Çöl Aslanı Ömer Muhtar (Lion of the Desert) filminin Almanca sinema afişi ... Çevrildikten bir yıl sonra devrin İtalya başbakanı Giulio Andreotti filmin İtalyan ... Bunlardan Muhammed'in hayatını konu alan 1976 yapımı Ça..

  • Tv Series tarafından
  • 6.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görenleri Şaşırtan Ay Yıldızlı Buzağı 02:26

Görenleri Şaşırtan Ay Yıldızlı Buzağı

Adıyaman’da dünyaya gelen buzağının üzerindeki ay yıldız görenleri şaşırtıyor. Adıyaman merkeze bağlı Bebek köyü Şiraz mezrasında Mehmet Lütfü Gürbüz’e ait inek doğum yaptı. İlk önce üzerindeki ay yıldızı fark etmeyen a..

  • JET TV tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce