#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:08

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı

Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin ..

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle 1:31:08

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle

Ayşe, (Türkan Şoray) iki çocuklu muhtaç bir duldur. Çalıştığı fabrikayı kundaklayıp, patronunu ve bir mühendisi öldürmekten ömür boyu hapse mahkum olur. Gerçekte suçlu, aşkına cevap alamadığı için intikam alırken patronu..

Açma Tarifi 08:09

Açma Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 tane yas maya 1 tatli kasigi dolusu tuz 3 tatli kasigi seker 2 tane yumurta(sarisini üzerine sürmek icin ayirin.beyazinida hamura katalim) Yakl..

MindGamers Orijinal Fragmanı 02:21

MindGamers Orijinal Fragmanı

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Kendi Düğününde Doğuran Gelin 01:15

Kendi Düğününde Doğuran Gelin

İngiltere'de 19 yaşındaki Dannie Mountford isimli kadın düğünde doğurdu. 36 haftalık hamile olan kadın kocası ile düğünde dans ettiği sırada doğum sancıları tuttu. Altı hafta içinde kocası Carl ile düğün planlarını yapan..

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Öldü sanılan Oktay geri dönüyor; intikam için ilk olarak Meryem'in karşısına çıkıyor! Onca yaptığı kötülüklerden sonra öldü zannedilen Oktay, gizlice tedavi olmuştur. Oktay, kendisin..

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı 02:28

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı

Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Stresli işinden sıyrıldığında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Kızı ve eşiyle mutlu bir ..

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:50

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Akademi Ödülü sahibi Martin McDonagh'ın kara mizah türündeki filmi Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. Kızının cinayet davasında bir suçlu bulunmadan..

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:15

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ünlü bir bilim adamı olan Gordon Dunn, çığır açan yeni cihazını tanıttıktan kısa bir süre sonra gizemli bir şekilde ölü bulunur. Gordun’un ölümü eşi Carolyn için tam bir yıkım olur. Carolyn, her şeyle bağını yitirip kend..

Kruvasan Tarifi 08:03

Kruvasan Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 cay bardagi siviyag 1 tane yumurta 1 paket yasmaya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 bucuk su bardagi u..

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi 05:16

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta Bir cimdik tuz 1 bucuk su bardagi seker 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi eritilmis tereyagi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardagi un 2 su b..

Güller Ve Dikenler 1970 Türk Filmi İzle 1:24:45

Güller Ve Dikenler 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir kadının kocasının düşmanına âşık olması konu edilir. Verda babasının zoruyla iş adamı Haşim ile evlenir. Ancak düğün gecesi dayanamayarak kalp krizi geçirir. Kalbi güçsüz olan Verda’ya doktorlar bazı duygul..

Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı 01:40

Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı

Malzemeler 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt 1 yumurta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un 1 kase çekilmiş ceviz Şerbeti için; 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Birkaç damla limon suyu Hazırl..

Tavada Pizza Tarifi 03:04

Tavada Pizza Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin; 1 adet çırpılmış yumurta 4 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı şeker 2 çay kaşığı tuz yarım paket instant maya 1,5 su bardağı un Üzeri için Domates sosu Rendelenmiş kaşar peynir Sucuk, zeytin, minik..

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi 01:12

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi

Bugün sizlere yapımı ile kolay lezzetine doyum olmayacak fırın torbasında orman kebabı tarifini hazırladık. Kolay hazırlanışıyla yumuşacık olan eti ile patates havuçların yanı sıra pirinç pilavı ile servis yapabileceğini..

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yufka 1 bütün tavuk göğsü 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik yarım çay kaşığı pulbiber yarım çay kaşığı karabiber 1 kase yoğurt 2-3 yemek kaşığı tereyağı 1 ça..

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:55

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle 1:10:20

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Ünlü bir kasa hırsızı olan Yılmaz (Yılmaz Güney), cezasını bitirdikten sonra Kayseri'ye sürgüne gönderilir. Artık emniyete gidip sürekli imza atmaktadır. Eski belalı hayatına tövbe etmiştir. Bu arada Kayserisp..

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle 1:20:12

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle

Konusu : Günümüzden yedi yıl önce, ailenin tek oğlu Celil, askerden gelecektir. Evde telaşlı bir bekleyiş vardır. Celil'in ablası Delal'in Nazif'le evlenmiş ve ondan bir kız bebek doğurmuştur. Aile Celil'i heyecanlar ka..

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

324 Günlük Açlık Sona Erdi 01:00

324 Günlük Açlık Sona Erdi

OHAL Komisyonu, 324 gündür açlık grevinde olan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça'nın işe dönüş talebini reddetti. Gülmen ve Özakça, 324 gün önce 'İşimizi geri istiyoruz' talebiyle başlattıkları açlık gre..

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:49

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle 1:44:07

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Farklı milletlerden olan bir kadın ile bir adamın yaşadığı aşk hikâyesi konu edilir. Nadya babasıyla yaptığı uçak yolculuğunda bir kalp krizi geçirir. Uçak acil olarak İstanbul’a iniş yapar. Babası Nadya’yı ted..

Yoğurtlu Buğdaylı Nohutlu Nefis Çorba Tarifi 04:40

Yoğurtlu Buğdaylı Nohutlu Nefis Çorba Tarifi

Yogurtlu bugdayli nohutlu corba tarifi 1tas haşlanmış nohut 1tas haşlanmış buğday 1kase yoğurt 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı dolusu un 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 yemek kaşığı dolusu Kuru nane yeteri kadar tuz ..