#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

İzlerken Keyif Alacağınız Telefondan Yüzük Yapımı 08:59

İzlerken Keyif Alacağınız Telefondan Yüzük Yapımı

Kendi tasarımlarını da sattığı kendine ait olan internet sitesi olan Patrick Adair, iPhone 8'den yüzük yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fındık Veresiye Fragman 01:51

Fındık Veresiye Fragman

Ordu’da bir köyde yaşayan Hacer ve Mehmet, yıllardır birbirine sevdalı olan iki gençtir. Köyün fındık ağası olan Pala İsmail, kızı Hacer’i fakir olduğu için Mehmet’e vermek istemez. İki aşık evlenmek için çeşitli planlar..

Karanlık Zihinler Türkçe  Altyazılı 2. Fragmanı 02:07

Karanlık Zihinler Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Ruby Daly Amerika`nın yüzde 98`ini öldüren korkunç vebadan hayatta kalabileceğini hiç düşünmemiştir; ancak hayatta kalmayı başarır. Hayatta kalanlar değişik güçlere sahiplerdir ve sadece renklerle tanımlanırlar; yeşille..

Şaşkınlar Çetesi Fragman 02:04

Şaşkınlar Çetesi Fragman

Nedim azılı bir hırsızdır. Yakalanıp hapishaneye gönderilen Nedim, burada hırsızlığa tövbe eder. Yaptıklarından pişman olan Nedim hapishanede müthiş bir icat keşfeder. Tahliye olan Nedim bir an önce icadını seri üretime ..

Üç İki Bir Kestik 2014 Full Hd İzle 1:32:31

Üç İki Bir Kestik 2014 Full Hd İzle

Konusu : İdealist bir genç olan Süleyman'ın yegane hayali, bir sinema filmi çekip yaşadığı köy hayatından sesini dünyaya duyurmaktır. Şans ondan yana güler ve bir çekilişten kamera kazanır. Hemen en yakın arkadaşı Galip..

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:42

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Sam’in bebeğinin çalınmasının üzerinden yıllar geçmiştir. Social Redroom adlı bir web sitesi, virüsten etkilenen kullanıcılar tarafından istila edilmiştir ve Sam bu sitede arama yapmaya başlar. Genç bir kız olan Bean ile..

Öğrencilerden 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Projesi Kum Sarkacı 01:37

Öğrencilerden 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Projesi Kum Sarkacı

Gaziantep'te Kaşıbeyaz Ortaokulu öğretmenlerinin rehberliğinde bir grup öğrenci 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı için kum sarkacı yaptı. Her yaştan öğrencilerin harmonik hareket hakkında bilgi edinmeleri için güzel bir yöntem ol..

  • JET TV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman 02:30

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Cumali Ceber 2 Fragman 03:20

Cumali Ceber 2 Fragman

Cumali, zamanını oğlu Cevher’e kız istemek için hazırlık yapmakla geçirir. Tam da bu sırada aldığı bir haberle sarsılır. Cumali’nin dedesine ait olan huzur evinin arsası satılmıştır ve onun yerine AVM yapılacaktır. Dedes..

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın 00:54

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın

İngiltere'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görebilmek isteyen Türk vatandaşları, Türk bayraklarıyla caddelere indi. Ülkede yaşayan terör örgütü yandaşları da protesto için bölgeye gitti. Bu sırada ellerinde Türk b..

Aşırı Sıcaklar İçin Tasarlanan Özel Cihaz 00:18

Aşırı Sıcaklar İçin Tasarlanan Özel Cihaz

Aşırı sıcaklar için kendi icadı olan cihazı kullanan ihtiyar adam böyle görüntülenmiş. Su dolu bidon, piston ve duş başlığı takılı olan cihaz sizi sürekli ıslak ve serin tutuyormuş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İslim Kebabı Tarifi 04:34

İslim Kebabı Tarifi

Patlıcanlı ve içinde köftesi ile nefis bir lezzet olan islim kebabı tarifi videosu ile karşınızdayız. Tam bir lezzet şöleni olan islim kebabı yapımı da oldukça basittir. Videodaki adımları tek tek uygularsanız kolaysa ev..

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2 02:14

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

İzmir Bombası Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:23

İzmir Bombası Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için yöresel bir lezzet olan İzmir Bombası Kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Kıyır kıyır kurabiye içinde nutella ile tam bir lezzet bombası olan izmir bombası kurabiyesi mutlaka denenmesi ..

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi  Yemek Tarifleri 02:20

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi Yemek Tarifleri

Tavuklu yemek tarifleri sevenler için nefis baharatlı olan kör soslu ve tavuklu makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan köri soslu tavuklu makarna içindeki kör sosu ile arpacık soğanlar ve tavuk l..

Peygamber Ocağında Kadir Gecesi Böyle Eda Edildi 02:10

Peygamber Ocağında Kadir Gecesi Böyle Eda Edildi

Sırf başörtülü diye annelerin, evladının yemin törenine bile gidemediği günlerden, ezanların okunduğu, duaların edildiği, iftarların yapıldığı, salavatlar getirildiği ve namazların kılındığı günlere. Diyarbakır'ın Lice i..

Türkiye'nin Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları'ndan 85. Yılına Özel Anlamlı Reklam Filmi 02:54

Türkiye'nin Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları'ndan 85. Yılına Özel A

Kurulduğu ilk günden bugüne Türk Havacılık Tarihi’nin öncüsü olan ve bu serüven boyunca unutulmazlara imza atan THY, 85. yaşı için hazırlanan yeni reklam filmi yayına girdi. Bugün dünyanın 121 ülkesindeki 303 noktada Tür..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ay'da İlk İnsan Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Ay'da İlk İnsan Türkçe Altyazılı Fragman

Ay'a ilk ayak basan insan Neil Armstrong'un NASA temelli aya gidiş görevini konu alacak olan yapımın yönetmenliğini 6 Oscar ödüllü Aşıklar Şehri'nde birlikte çalışmış olan ve 2017 yılının Akademi Ödülleri'nde En İyi Yöne..

İnsan Neden Hayvanları Öldürür veya İşkence Eder 14:58

İnsan Neden Hayvanları Öldürür veya İşkence Eder

Toplumumuzda çok sık karşılaştığımız bir durum olan hayvan işkenceleri veya ölümlerine son günlerde hiç olmadığı kadar hassas duruma geldik. Geçtiğimiz günlerde haberlere konu olan yavru köpeğin ölümü ile artan hassasiye..

  • JET TV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Annesinin Sigara İçmesine Engel Olmak İsteyen Gencin Bulduğu Efsane Çözüm 00:46

Annesinin Sigara İçmesine Engel Olmak İsteyen Gencin Bulduğu Efsane Çö

Tam bir yeşilaycı olan genç, annesinin sigara ile olan bağını koparmak için elinden geleni yapıyor. Tabii bu sırada annesini de bir hayli sinirlendiriyor...

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı 01:19

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı

İstanbul için meteoroloji ve AKOM'dan yapılan İstanbul'da beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı. Kısa süreli etkili olan dolu yağışından bir vatandaşın kendisini tepsiyle korumaya çalıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü v..

Fırında Kızartma Tarifi 03:20

Fırında Kızartma Tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez yemek tarifleri listesinden en üst sırada yer alan şüphesiz kızartma dır. Yağda biraz ağır olan kızartmayı bir de fırında denemenizi tavsiye ediyoruz ve size fırında kızartma tarifi videosu hazı..

Ayısına Sarılıp Yatan Adam 01:09

Ayısına Sarılıp Yatan Adam

Başlığı okuyunca hepinizin aklına oyuncak ayı gelebilir fakat videoda bahsi geçen ayı gerçek ve kocaman pençeleri olan bir ayı. Fakat muhtemelen bakıcısı olan kişiyle aralarında harika bir bağ olduğu kesin..

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Böcekler Arası Destansı Dövüş 01:00

Böcekler Arası Destansı Dövüş

Rakiplerin birinin diğeri üzerinde oldukça baskılı ve atak olduğunu gördüğümüz bu dövüşü favori olan uzun ön bacaklı (antenli mi yoksa) olan kazanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam 10:08

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi 10:00

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Sonsuz Aşk - Şeytan Üçgeni 10:08

Sonsuz Aşk - Şeytan Üçgeni

Zeynep, küçük şeylerle mutlu olan, kardeşi ile kurduğu küçük düzeninde yaşayan bir kadındır. Can ise genç yaşta profesör olan işine bağlı bir cerrahtır. Hiçbir ortak yönleri yokmuş gibi görünen Can ve Zeynep aniden ve be..

Survivor 2018 Şampiyonu Adem Kılıççı Nereli Sevgilisi Kimdir 08:30

Survivor 2018 Şampiyonu Adem Kılıççı Nereli Sevgilisi Kimdir

Survivor yarışmacılarından Adem Kılıççı bu sezon Turabi ile olan kavga görüntüleri ile gündemde. Peki Adem Kılıççı aslen nereli, asıl mesleği ne ve herkesten sakladığı sevgilisi kimdir biliyor musunuz? Boksta derece sahi..

  • BETA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mary Queen of Scots Orijinal Fragman 02:46

Mary Queen of Scots Orijinal Fragman

16 yaşında Fransa Kraliçesi olan Mary Stuart, 18 yaşında dul kalır ve omuzlarına yeniden evlenme baskısı yüklenir. Mary bunun yerine yurdu İskoçya'ya geri döner ve hakkı olan tahtı geri ister. Fakat İskoçya ve İngiltere'..

Gelinim Mutfakta 90. Bölüm 18. Hafta Kim Birinci Oldu 02:21

Gelinim Mutfakta 90. Bölüm 18. Hafta Kim Birinci Oldu

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 90. Bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu! Gelinim Mutfakta'nın on dokuzuncu hafta finalinde birinci olan çiftler belli oldu! Hafta toplamında en yü..

  • BETA tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 6 yıl önce