#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Musul’a 10 Km Mesafede Kontrol Peşmerge’de 02:31

Musul’a 10 Km Mesafede Kontrol Peşmerge’de

Musul’a 10 Km Mesafede Kontrol Peşmerge’de Musul operasyonunun öncü birlikleri olan Peşmerge, Musul’a 10 km mesafedeki Şaguli bölgesinde kontrolü tamamen sağladı. Köyü DAEŞ militanlarından alan Peşmerge birlikleri, DAE..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Leon The Professional Film İzle 2:12:53

Leon The Professional Film İzle

Léon, ABD'nin New York şehrinde ikamet eden, patronu Tony'den aldığı işleri yapan bir tetikçidir. Hayatını kurallardan oluşturmuş, sert ve tam anlamıyla bir profesyoneldir. Ancak Mathilda adında küçük bir kızla yolları k..

  • mathilda tarafından
  • 16.623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti 00:15

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yük

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredi Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti Son dakika gelişmesi... Standard And Poor's, Türkiye'nin kredi görünümünü negatif ten durağan a yükseltti. BB olan kredi notunu da teyit ett..

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti 01:31

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti Gezi olayları sırasında basın açıklaması yapmak isteyen gruba tepki gösteren ve o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı miting..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu 01:41

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu

enerbahçe'de Mehmet Topal'ın cezalı olması, derbi öncesinde en büyük problem oldu. Advocaat, tecrübeli futbolcunun yerine Ozan Tufan'ı düşünüyor.Fenerbahçe'de 11. haftada oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesi tek pro..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu! 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu!

ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Kuzucuk Balon 04:03

Kuzucuk Balon

Kuzucuğun evinde bir sürü uçan balon vardır, pencereden onları gören horoz, eve girer, kuzucuğun uyuduğunu fark edince bir tane balonu alıp çıkar. Son anda bunu fark eden kuzucuk sinirlenir ve onu kovalar. Horoz da gidip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma 01:45

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün oğlu Asım için bir konuşma yapan Cem Öğretir, ekran başındakiler..

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı 03:01

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıka

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı Son Dakika... Milli Takım'ın Kosova kadrosundan Enes Ünal, Okay Yokuşlu, Çağlar Söyüncü ve Bilal Başakcıoğlu çıkarıldı. Rusya'da düzenlenecek..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar 1:14:14

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar

Feyruz (Fairuz, Fairouz, Fayrouz, Arapça: فيروز), asıl adıyla Nouhad Haddad, Lübnanlı şarkıcı. Mardinli Wadi Haddad ile Lübnanlı Süryani-Maruni Liza Alboustani'nin ilk kızı olarak 21 Kasım 1935'te Jabal Alarz'da doğdu. A..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce