#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor 03:59

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor

23 Yıldır Tırnak Uzatan Kadın Rekor Kırmayı Hedefliyor ABD'li kadın 23 yıldır uzattığı devasa boyuttaki tırnaklarıyla dünya rekoru kırmayı hedefliyor. ABD'nin Houston şehrinde yaşayan Yani Williams adındaki kadın, tır..

  • Haberler tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

Küçük Deniz Kızı Çizgi Film Türkçe Masal 8 13:35

Küçük Deniz Kızı Çizgi Film Türkçe Masal 8

Deniz kızları, belinden yukarısı dişi bir insan görünümünde olan, ama aynı zamanda bir balık kuyruğuna sahip olan efsaneleşmiş düşsel inanışlardır. Dünya üzerinde birçok kültürde deniz kızları farklı, ama birbirine çok ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.291 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alice Harikalar Diyarında Çizgi Film Türkçe Masal 12 14:26

Alice Harikalar Diyarında Çizgi Film Türkçe Masal 12

Alis Harikalar Diyarında (İngilizce orijinal ismi Alice's Adventures in Wonderland), Lewis Carroll mahlasını kullanan Charles Lutwidge Dodgson tarafından 1865 yılında yazılan, John Tenniel tarafından resimlendirilmiş kur..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'a 725 Adet Otobüs 03:20

İstanbul'a 725 Adet Otobüs

İstanbul'a 725 Adet Otobüs İstanbul'un temel sorunlarından biri olan ulaşımın en önemli ayağı olan İETT'nin 2017 bütçesi açıklandı. İETT'nin 2017 bütçesi 2 milyar 900 milyon. Bütçenin 1 milyar 110 milyon liralık kısmı i..

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar 04:20

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar

Savaşlardan bitkin ruhun yaralıysa Ve artık savaşmanın tabi tadı kalmadıysa Yaranı fark eden çok çaresi olan yoksa Ve bugün yine mutlu eden hiç bişey olmamışsa Zor geliyor katlanması Ah böyle akşamlarda insanın içesi gel..

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı 02:40

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı

Cumartesi günü hayatını kaybeden eski Küba Lideri Fidel Castro’nun külleri bulunduğu tabutla ülkenin başkenti Havana’dan gömüleceği Santiago de Cuba kentinde doğru yola çıktı Eski Küba Lideri Fidel Castro, Cumartesi gü..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi 01:17

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi

Bursa Hayvanat Bahçesi'nin sevimli sakinlerinden maymunlar, kışın üşümemeleri için yumurta ve tavukla besleniyor. Büyük bir maharetle yumurtayı soyan maymunlar görenleri şaşırtıyor. Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryuml..

  • Cowboy tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Barış Akarsu - Kimdir O 03:50

Barış Akarsu - Kimdir O

Herşeyi bilir sinsice susar Sen yaparsın o gelir bozar Son günü bekler nefreti kusar Kalbi bataklık yarını yutar Görmezsin duymazsın hep vardır Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi ..

Davetsiz Misafir _ Mersin HD 1:02:22

Davetsiz Misafir _ Mersin HD

Turgay Başyayla, bu hafta Akdeniz’in güzel şehri, tantuninin başkenti Mersin’de 120 yemek çeşidini ekrana getiriyor. Davetsiz Misafir, yeni lezzetler keşfetmek isteyenleri, Akdeniz’in çeşidi bol yemeklerini merak edenl..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_ 50:42

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla'nın keyifli sunumuyla bu hafta Türkiye'nin en çok adasını bünyesinde barındıran şehri olan Balıkesir'den ekrana geliyor. Davetsiz Misafir Balıkesir'de ilk olarak dillere destan Çavuşoğl..

Emoji’ler Şimdi de Film Oluyor 00:59

Emoji’ler Şimdi de Film Oluyor

Emojiler günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Bazen uzun cümlelerle bile anlatamayacağımız bir olayı bu sevimli ifadelerden biri veya birkaçıyla kolayca ifade etmek mümkün oluyor. Her emojinin k..

  • PengoTV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karayip Korsanları: Ölü Adamların  Öyküsü(fragman) 01:50

Karayip Korsanları: Ölü Adamların Öyküsü(fragman)

Johnny Depp returns to the big screen as the iconic, swashbuckling anti-hero Jack Sparrow in the all-new “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.” The rip-roaring adventure finds down-on-his-luck Captain Jack f..

İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman 02:25

İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman

İçeride (Shut In) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Dul bir çocuk psikoloğu Amerika’nın kuzeydoğu kırsalında sakin bir yaşam sürmektedir. Kendini izole etmiş olan kadın bir araba kazası sonucu beyin hasarı alan..

  • PengoTV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mom 4. Sezon 9. Bölüm Fragmanı 00:20

Mom 4. Sezon 9. Bölüm Fragmanı

Mom 4. Sezon 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm 5 Ocak Perşembe 2017 Napa Valley'de yaşayan, hayatını bir araya getirmeye uğraşan bir kadın olan Christy'nin hikayesinin anlatıldığı dizinin başrollerinde Anna Faris ..

  • Cowboy tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda 01:39

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda

Belkide ilk defa göreceğiniz kahverengi panda. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayvanın yavrusu yetişkininden bu kadar küçük ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Adana 01 - Kebap tarifleri 13:54

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Ad

Şırdan, midenin bir bölümüdür. Aynı zamanda sakatat yemeklerinden mumbar ve kokoreç gibi, Adana'da sıkça tüketilen ve Adana'nın yöresel nitelikteki yiyeceğidir. Şırdan olarak anılsa da asıl adı şırdan dolmasıdır . Bu do..

Marc Anthony - I Need You 04:08

Marc Anthony - I Need You

Marc Anthony - I Need You Marc Anthony - Sana İhtiyacım Var From the day that I met you girl I knew that your love would be Everything that I ever wanted in my life From the moment you spoke my name I new everything ..

  • Candy tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü 01:28

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü

Atom bombasından 2000 kez güçlü Rusya ve Batı ülkelerinin Suriye'deki iç savaş nedeniyle karşı karşıya geldiği bir dönemde Rusya ordusu termonükleer füze denedi. Rusya termonükleer füzesi Satan 2 nin fotoğraflarını ilk ..

Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm ) 01:56

Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm )

Saç Ayda Kaç Cm Uzar? İnsan saçı ayda ortalama 1.25 cm uzar ve saçın her bölgesi için uzama miktarı aynıdır. Beslenme, genel sağlık koşulları, ilaç kullanımı, yaş, saç bakımı ve çevresel faktörler bu uzama süresi ve mik..

  • Kadınca tarafından
  • 1.775 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) 00:31

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) Diriliş: Ertuğrul, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Dü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar Tanıtım - İnternet Özel - atv 01:01

Ölene Kadar Tanıtım - İnternet Özel - atv

Ölene Kadar dizisinin internet özel tanıtımı... Yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği, senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı ve atv ekranlarında izleyi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce