#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

Murat Boz - Sevgilim 05:00

Murat Boz - Sevgilim

Söz: Yıldız Tilbe Müzik: Devrim Karaoğlu Producer ve Düzenleme : Devrim Karaoğlu Yönetmen: Murad Küçük Keyboards: Devrim Karaoğlu Strings: Devrim Karaoğlu Guitars: Andre Paxton Mixed by : Will Brierre Studio : “Elephan..

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor 04:22

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor

Muş'ta 29 yıldır çobanlar için kepenek üreten baba-oğul, unutulmaya yüz tutmuş keçecilik mesleğini yaşatmaya çalışıyor. Kentte çobanların özellikle yağışlı ve soğuk havalarda vazgeçilmezi olan kepenekler, Fethi Kızılsoy ..

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ 01:03

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ

4 çocuk babası Kenan Osanmaz, husumetlisi tarafından ailesinin gözü önünde öldürüldü. 38 yaşındaki 4 çocuk babası arazisinde çalışırken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Olay, Nizip ilçesine bağlı Kocate..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

1915 Çanakkale Köprüsü yoluna ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi 02:16

1915 Çanakkale Köprüsü yoluna ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi

Tamamlandığında 'dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü' unvanına kavuşacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün bağlantı yoluna tamamen yerli ve geri dönüştürülebilir ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi. Kı..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi yanan kadının evini yaptırdı 03:40

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi

Şarkıcı #DemetAkalın, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki büyük yangında evi yanan Alzheimer hastası Fatma Öksüzoğlu için verdiği sözü tutarak prefabrik ev yaptırdı. Haftaya tamamlanması beklenen evin girişine 'Demet Akalın..

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım 02:33

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmasıyla ilgili açıklamada, Çalışmalar ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışmasıyla tamamlanacaktı..

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı 04:25

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 53'üncü tabliye bloğunun montajı yapıldı. Her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındak..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ! 01:24

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ!

GAZİANTEP SON DAKİKA FATMA KÜÇÜK Evinin önünde çay içiyordu! Mermilerin hedefi olan Fatma Küçük can verdi Gaziantep'te iftar sonrası evinin önünde çay içerken silahlı kavgada rastgele ateşlenen mermilerin hedefi olarak a..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can Boğazdan Çıkar) 44:27

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can

Mehmet Ali Bulut ile olan sohbetlerimize ▶https://bit.ly/3i5jSzI linkinden erişebilirsiniz. #mehmetalibulut #bağışıklık #haber KANALA ABONE OLUP ZİLİ AKTİF ETMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN. Yapacağınız her yorum ve beğeni biz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 2 yıl önce
DSÖ DURDURULAMAZSA BU KEZ TAM BİR FELAKET! 09:45

DSÖ DURDURULAMAZSA BU KEZ TAM BİR FELAKET!

CENEVRE’DE CEHENNEM TUZAĞI'NDA TÜRKİYE’DE VAR! Türkiye'den 11 kişi katıldı. 11 kişinin tümü DSÖ yetkisine tamam dedi. İsimleri gizlenen 11 kişiyi listeledim. Siyasetin dışında hiç bir gündemin olmadığı ülkemizde arka ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 1 yıl önce
İddia Büyük! “Soykırım ve Terör Saldırısına Uğradınız!” Türkiye’den Hangi Kurum Plana destek Verdi? 47:01

İddia Büyük! “Soykırım ve Terör Saldırısına Uğradınız!” Türkiye’den Ha

???? Tüm dünyanın üç yılına mal olan kapanmaların ve uygulamaların gerçek yüzü ortaya çıktı! ???? Annemi bu hastanelere emanet etmeyeceğim ! ???? Antalya Mahkemesi bir ilk yaptı ve Pandemi ile ilgili soruşturma başlattı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 7 ay önce
Yeni Türkü - Sezenler Olmuş 03:46

Yeni Türkü - Sezenler Olmuş

Yeni Türkü - Sezenler Olmuş Sanatçı: Yeni Türkü Albüm: Şimdi ve Sonra Çıkış tarihi: 2012 Tür: Pop Yeni Türkü, 1977 yılında Derya Köroğlu, Zerrin Yaşar ve Selim Atakan'ın Ankara'da kurduğu müzik topluluğudur. Topluluğu..

Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi 01:20

Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi

Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak'la yaşanan Başika krizi üzerinden Irak Merkezi Yönetimi'ne seslenerek, Irak halkının güvencesi için Başika'da bizim askerlerim..

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 03:10

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 18 Ekim 2016 08:45 Meteoroloji uyardı! Kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece düşmesiyle yüksek kesimler..

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor 01:48

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, FETÖ soruşturması kapsamında bizde 317 kişi görevden uzaklaştırıldı. Daha sonra KHK ile 175 kişi ihraç edildi. Şu anda 299 kişiyle il..

Arı Vız Vız Vız - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 01:20

Arı Vız Vız Vız - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Arı Vız Vız Vız Şarkısı Sözleri: Yaz geldi çiçekler açtı,arılar hep dolaştı Ari viz viz viz,ari viz viz viz,ari viz viz viz diye dolaşır Önce menekşeyi koklar sonra gülü emeriz Çiçek balını,çiçek balını,çiçek balını biz ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.279 görüntüleme
  • 8 yıl önce
HOPLA TOPLA Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 01:38

HOPLA TOPLA Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Okul öncesi çocuklar için eğitici çocuk şarkıları ve çizgi filmler HOPLA TOPLA ile devam ediyor. Haydi çocuklar Sevimli Dostlarla odanızı toplamaya :) Hopla topla, oyuncağını topla, odanı topla... Bulamazsan onları üz..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları  - Sevimli Dostlar 02:25

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları - Sevimli Dostlar

Okul öncesi minik yavrular için Sevimli Dostlar 'dan yeni uyku şarkısı... Anaokulu seviyesindeki yavrularımızın uyku zamanı gelişimlerindeki en önemli konulardan birisi olmakla beraber yavrularımız aslında uykuyu pek sev..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Artık 4 Minaresinden 5 Vakit Ezan Sesi Yükseliyor 04:48

Artık 4 Minaresinden 5 Vakit Ezan Sesi Yükseliyor

Artık 4 Minaresinden 5 Vakit Ezan Sesi Yükseliyor Ayasofya Müzesi'nin ibadete açık bölümü Hünkar Kasrı'na, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından uzun yıllardan sonra ilk kez asaleten imam atandı...

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli 01:06

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli Eski Musul Valisi Nuceyfi, tutuklama kararı ile ilgili 24'e konuştu. Nuceyfi, 'Türkiye'nin varlığı Musul'un kurtarılması için çok önemli. Erbil'de kalma..

Başbakan Yıldırım_ Anayasa Ve Başkanlık Sistemi Çalışmalarımızı Tamamladık 01:52

Başbakan Yıldırım_ Anayasa Ve Başkanlık Sistemi Çalışmalarımızı Tamaml

Başbakan Yıldırım_ Anayasa Ve Başkanlık Sistemi Çalışmalarımızı Tamamladık Başbakan Yıldırım, Hem yeni anayasa ve hem başkanlık sistemiyle ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Bundan sonra yapacağımız iş, teklifimizi en ..

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı 00:43

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı Adana'da 60 yaşındaki Sadık B., sigara verme bahanesiyle kandırdığı 3 erkek çocuğu elektro şok cihazıyla bayılttıktan sonra taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Merkez Seyhan İlçe..

Başbakan Yıldırım- Vadettiğimiz Anayasayı Hazırlayıp Meclise Sunacağız 00:56

Başbakan Yıldırım- Vadettiğimiz Anayasayı Hazırlayıp Meclise Sunacağız

Başbakan Yıldırım- Vadettiğimiz Anayasayı Hazırlayıp Meclise Sunacağız Başbakan Yıldırım, anayasa değişikliği çalışmalarına ilişkin, Görevimiz, millete vadettiğimiz anayasayı hazırlayıp yüce Meclise sunmaktır. Ondan s..