#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Canim Kardeşi̇m 88.Bölüm Bi̇tmeyen Saklambaç 11:22

Canim Kardeşi̇m 88.Bölüm Bi̇tmeyen Saklambaç

Mine ve Müge çocukların çok sevdiği saklambaç oyunu oynamaktadır. Bu güzel eğlenceli oyuna Mıncır, Biber ve daha sonra Lale hanım ile Galip bey de katılırlar. Mine sürekli Müge’yi bulup sobelemektedir. Müge çok zor bulun..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..

Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır 03:28

Sebile Ölmez - Toz Oje Aynalı Oje Nasıl Yapılır

Uzun bir aradan sonra aynalı bir manikürle karşınızdayım. Nail dust ya da nail powder genelde kalıcı manikür ya da kalıcı sahte tırnak yapımında kullanılsa da gördüğüm ürünün adı da nail powder olarak geçiyor. Çok popüle..

Sebile Ölmez - Gi̇zli̇ Takma Ki̇rpi̇k Yöntemi İşe Yarıyor Mu 06:43

Sebile Ölmez - Gi̇zli̇ Takma Ki̇rpi̇k Yöntemi İşe Yarıyor Mu

Takma kirpikleriniz dışarıdan görünmesin, yakından baktıklarında asla anlaşılmasın istiyorsanız biraz uğraş sonucunda bu görüntüyü elde etmek mümkün. Ben ilk denemede zorlansam da daha sonra kirpiği 3'e böldüm ve çok kol..

Yeni Doğan Yavru Antilopu Yemeyen Dişi Aslan 05:07

Yeni Doğan Yavru Antilopu Yemeyen Dişi Aslan

Yeni doğum yapan binlerce antilop ve zebranın arasında kalan dişi aslan, bir yavur antilopu yakalıyor ama sonrasında sıradışı bir davranış sergiliyor. Daha sonra hayvanın yanından uzaklaşıyor ve yavru antilop annesine dö..

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Searching Orijinal Fragmanı 02:34

Searching Orijinal Fragmanı

David Kim’in 16 yaşındaki kızı kaybolunca, yerel soruşturma açılıp davaya dedektif atanmıştır. Dedektiflerin araştırmaya başlamasından 37 saat sonra David kimsenin bakmadığı bir yeri araştırmaya karar verir. Bütün sırlar..

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı 03:05

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı Adana merkezli İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) SGK yapılanmasını yönelik operasyonda 33 kişi gözaltına alındı. Ada..

Kuzucuk Boya 03:32

Kuzucuk Boya

Çiftlikte sabah olmuştur, kuzucuğun saati çalar, kuzucuk uyanmak istemez, bu yüzden saati camdan fırlatır. Saat camın önünde uyuyan horoza çarpar ve horoz sinirlenir. Camdan içeri uzanıp var gücüyle öterek kuzucuğu uyand..

  • ÇocukTV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Piknik 03:52

Kuzucuk Piknik

Kuzucuk piknik yapmak için sepetini alıp gelmiştir. Ancak rüzgar örtüsünü sermesine bir türlü izin vermez, kuzucuk da bir süre bununla uğraşsa da örtüsünü sermeyi başarır. Sonra piknik yapmaya başlar. Radyosunu çıkartır ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Saklambaç 03:02

Kuzucuk Saklambaç

Kuzucuk, Horoz, Leylek ve Köstebek saklambaç oynamak için sayışıyordur. Kuzucuk, Leylek ve Horoz hile yapıp, sonunda Köstebeği ebe yaparlar. Üçlü ondan saklanır, gözleri biraz az gören köstebek arkadaşlarını bulmakta güç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Uçma Dersleri 03:32

Kuzucuk Uçma Dersleri

Leylek, Kuzucuk ve Horoza bir tepenin kenarında uçma dersleri veriyordur. Ancak Horoz ve Kuzucuk kendi aralarında şımarmaktan dersleri dinlemiyordur. Dersin sözlü kısmı biter ve pratik kısmına geçilir. Kuzucuk kollarına ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadın 29. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Kadın 29. Bölüm 2. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

Selin Ciğerci Çömlek Yapımı 01:00

Selin Ciğerci Çömlek Yapımı

Geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatından sonra sosyal medyanın da etkisiyle üne kavuşan Selin Ciğerci'nin Kapodokya'da çömlek yapmaya çalıştığı anlar kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 3.132 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölümden Böyle Kaçtılar 00:30

Ölümden Böyle Kaçtılar

İki polis durdurdukları otomobildeki kişilerle yol kenarında konuşurken, aydınlatma direğinin üzerlerine düştüğünü fark edince kaçarak canlarını kurtardılar. Görüntülerde polisler durdurdukları araçtaki iki kişiyle yol k..

Inna İstanbul Konserinde Sahneden Düştü 00:59

Inna İstanbul Konserinde Sahneden Düştü

Dün akşam Maslak'ta sahne alan dünyaca ünlü şarkıcı Inna, sahneden düştü. Dans ettiği sırada sahneden düşen ünlü şarkıcı bir süre sonra 'ben iyiyim' diyerek hayranlarının yüreklerine su serpti...

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yemekteyiz Programında Sunucu Sözünü Kesen Yarışmacıyı Kovdu 01:52

Yemekteyiz Programında Sunucu Sözünü Kesen Yarışmacıyı Kovdu

Yemekteyiz programında haftanın birincisi Nurcan Torak oldu. Programın sunucusu Onur Büyüktopçu sözünü kesen Murat Özdemir'i programın devam ettiği şeklinde uyardıktan sonra odadan kovdu...

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı 00:53

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı Sultanbeyli’de bir okula molotof kokteyli atıp bir parkı da ateşe veren 17 şüpheli, polisin güvenlik kameralarını incelemesinin ardından 24 saat geçmeden yakalandı. Sulta..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Eliyle Balık Tutan Dayı 01:21

Eliyle Balık Tutan Dayı

Eliyle tuttuğu balığı daha tarttıktan sonra geri göle salan dayıyı hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Misafir Sevmeyenler (Miray Akovalıgil) 00:59

Misafir Sevmeyenler (Miray Akovalıgil)

Aşağıdakilerden hangisi yemeğe misafir almanızın sebebidir? A) Aynı anda yemek ve temizlik yaparak kendime acı çektirmeyi severim. B) Sohbet ederken davet etmiş bulunurum, sonra da iptal etmeyi beceremem. C) Tek amacım v..

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı 01:54

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı Çorum'da dün sağlık sorunları gerekçesiyle istifa ettiği açıklanan AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Avukat Yaşar Anaç, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı. ..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı 00:32

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada, para sayma makinesinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan bir bankanın şubesinde saba..

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım 04:03

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım

Yıldız Tilbe Beste Adı : Yürü Anca Gidersin Şarkı Sözü Çabuk olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle..

2 Ay Önce Otobüs Kaçıran Çocuklar Şimdi De Minibüs Kaçırdı 01:55

2 Ay Önce Otobüs Kaçıran Çocuklar Şimdi De Minibüs Kaçırdı

Yaşları 11 ile 13 arasında değişen çocuklar yaklaşık 2 ay öne otobüs kaçırarak Türkiye gündemine gelmişti. Çok konuşulan o olaydan sonra o ufaklıklar şimdi de bir minibüs kaçırdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mezuniyet Töreninde İzmir Marşı Söyleyen Öğrencileri Susturmak İçin Pop Müzik Çalan Okul Müdürü 01:14

Mezuniyet Töreninde İzmir Marşı Söyleyen Öğrencileri Susturmak İçin Po

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan İzmir Atatürk Lisesi’nin mezuniyet töreninde öğrenciler İzmir Marşı söylemeye başladı. Okul müdürü ise bu duruma kızınca sesi bastırmak için pop müzik çaldı. Daha sonra mikrofona gelerek ..

  • JET TV tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaplanlar Ağlamaz 1978 Türk Filmi İzle 1:09:53

Kaplanlar Ağlamaz 1978 Türk Filmi İzle

Konusu : Kardeşinin intikamını alan bir kabadayı gencin öyküsü. Bir çete, kabadayı gencin kardeşini uyuşturucuya alıştırır. Bir süre sonra kardeşi ölür. Kabadayı genç çeteye karşı savaş açarak, kardeşinin intikamını alı..

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı 03:44

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı ABD'nin yeni başkanı Trump, Esad'dan hoşlanmadığını ancak, IŞİD'le mücadele için Rusya ve Suriye Rejimi'yle işbirliği yapılmasını desteklediğini söyledi. ..

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..