#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Survivor 2018 97. Bölüm Fragmanı 01:10

Survivor 2018 97. Bölüm Fragmanı

Hangi isim yarışmaya veda edecek? | Survivor 2018 | 97. bölüm tanıtımı Survivor 2018'in 97. bölümünde yarışmacılar önce Anlat Bakalım oyununda karşılaşacak. Daha sonra ada konseyinde bir kişi Survivor'a veda edecek. Sur..

Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Ortadan İkiye Ayrılan Balığın Canlanması 01:51

Ortadan İkiye Ayrılan Balığın Canlanması

Balıkçıların yeni yakalayıp temizledikten sonra tezgah üstüne bıraktıkları balığın yerinde duramayıp çırpınması kameraya böyle yansımış..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tırnaklardan Tarak Yapmak 01:00

Tırnaklardan Tarak Yapmak

Çatal bıçak tırnakları gördükten sonra bunlar artık bize tuhaf gelmiyor. Hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Dev Proje İçin Yenikapı'da Oylama Yaptı 03:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dev Proje İçin Yenikapı'da Oylama Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Büyük İstanbul Mitingi'nde konuştu. Mahşeri kalabalığa seslenen istanbul Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak Millet Bahçesi'nden da bahsetti. Mitingte yapılacak Millet Bahçesi'nin ..

Eğilirken Yanlışlıkla Kendini Vuran Polis 00:50

Eğilirken Yanlışlıkla Kendini Vuran Polis

Amerika'da geçen olayda polisin silahını temizleme işlemi yaptıktan sonra, önüne koyduduğu silahla eğilince kasığından kendini vuruyor..

  • JET TV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Atina’da 8 Yıl Önce Öldürülen Alexis Anmasında Olaylar Çıktı 01:15

Atina’da 8 Yıl Önce Öldürülen Alexis Anmasında Olaylar Çıktı

Yunanistan’da 8 yıl önce öldürülen Alexis Grigoropulos adlı öğrencinin anısına düzenlenen yürüyüşte olaylar çıktı. 8 yıl önce polis tarafından öldürülen Alexis Grigoropulos adlı öğrencinin anısına düzenlenen yürüyüş sır..

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda 01:29

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, darbeci askerlerin işgal ettiği Atatürk Havalimanında incelemelerde bulundu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kalkışmayı tüm yönleriyle araştırmak ve alınması gereken ö..

Serdar Ortaç - İki Gözüm 04:45

Serdar Ortaç - İki Gözüm

İki gözüm anlamadım olanı Bulamadım ayrılığa yalanı Bu ne biçim aşk tüketir adamı Kaderle kanlı bıçağım Tahminim yok sen gidince Buna kaç gün dayanırım Tabiattan bu hayattan Daha kaç aşk karalarım Seni yorgun bi..

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

Dev Karıncayiyen Yeni Yavrusuyla Görüntülendi 01:05

Dev Karıncayiyen Yeni Yavrusuyla Görüntülendi

2016 yılında Almanya Dortmund Hayvanat Bahçesi’nden Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ne getirilen bir çift dev karıncayiyen yavruladı. İri tırnaklarıyla karınca yuvalarını kazıyarak karıncaları yiyerek beslen..

  • JET TV tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muharrem İnce'nin 'Sokağa Atıyorlar' Sözlerine Sert Tepki 01:19

Muharrem İnce'nin 'Sokağa Atıyorlar' Sözlerine Sert Tepki

CHP'nin Beykoz mitinginde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yetiştirme yurtlarında büyüyenler için söylediği sözlere, Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Platformu üyesi Engin Albayrak, sert tepki göstererek Sayın İn..

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi  Kahvaltılık Tarifler 02:15

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Değişik kahvaltılık tarifler sevenler için sucuklu kaşarlı simit tarifi videosu hazırladık. Simit ikiye veya dörde kesilir ve ortadan ikiye kesilir. Sonra üzerine veya arasına sucuk kaşar konulur. Önceden ısıtılmış fırın..

25 Destansı Kaşık Ve Çatal Tüyoları 08:35

25 Destansı Kaşık Ve Çatal Tüyoları

İşte 25 destansı kaşık ve çatal tüyoları! Dikişini yapıp sonra da duvara resim asmaktan tutun makyaj yapmaya kadar her türlü ipuçları. Kaşıklarla güzel aynalar veya lamba dekorasyonları da yapabilirsiniz! Yaratıcılığ..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu 01:44

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu

Poşetten yapılmış Messi formasıyla fotoğrafları sosyal medyada yayılan Murtaza, dün akşam oynanan El Ehli - Barcelona maçının başlama vuruşunu yaptı. Afganistan'ın Gazni vilayeti Caguri ilçesinde yaşayan Murtaza, fotoğr..

Başkentte Kuvvetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi 01:11

Başkentte Kuvvetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Ankara'da öğleden sonra başlayan kuvvetli yağış, Mamak ve Çankaya ilçelerinde su baskınlarına neden oldu...

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi 01:09

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi

ABD Merkez Bankası Fed 2008 krizinin ardından ikinci kez faiz artırma kararı aldı. Donald Trump’ın Amerikan Başkanı seçilmesinden sonra ilk kez toplanan Fed’in karar organı Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), faiz oran..

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı 00:46

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı

Almanya’da bir kız öğrenciye tecavüz edip öldürmekle suçlanan zanlının, Yunanistan’da benzer bir suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz ekim ayında, Almanya’nın Freiburg kentinde bulunan bir cesedin 19 yaşındaki ..

Survivor 2018 105. Bölüm Özeti 11:22

Survivor 2018 105. Bölüm Özeti

Survivor 2018'de yarışmacılar baraka oyununda karşı karşıya geldiler. Daha sonra yarışmacılar ödül oyununda karşılaştılar...

  • BETA tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Devlet Bahçeli'den İlk Açıklama 06:56

Devlet Bahçeli'den İlk Açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim sonuçlarının belli olmasından sonra açıklamalarda bulundu. Bahçeli 'Milli ve yerli duruşun Türkiye'de tesis edilmesi için çalışacağız' dedi...

Çağla  Topuklu Ayakkabı İle Nasıl Yürünür Moda Güzellik 06:39

Çağla Topuklu Ayakkabı İle Nasıl Yürünür Moda Güzellik

Mezuniyet, nişan, düğün derken davet dönemine girdik. Tabi ki topuklu ayakkabımızı giyiyoruz. Ama nasıl yürüyoruz? :) Az çok bildiğim bu konuda üstüme düşeni anlatmak isterim. Öncelikle doğru topuğu seçiyoruz, sonra on..

Cansu Yegin Alttan Aydınlatmalı Makyaj İnanılmaz Etki 10:53

Cansu Yegin Alttan Aydınlatmalı Makyaj İnanılmaz Etki

Heeeyyyy Geçenlerde instagram’da geziniyorum.Keşfette makyaj videolarından bi’tanesinde bu tekniği gördüm.Videoda uygulamadan sonra cilt o kadar parlak,o kadar güzel duruyordu ki hemen denemek istedim! Her zaman denk gel..