#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Leyla Bilginel Sperm Bankasıyla Tanınmıştı Son Durumu Ne 03:15

Leyla Bilginel Sperm Bankasıyla Tanınmıştı Son Durumu Ne

Herkes onu sperm bankasından hamile kalıp, çocuk sahibi olmasıyla tanıdı. Leyla Bilginel, söylentilere aldırış etmeden çocuk sahibi oldu ve daha sonra Tayland'a yerleşti. Burada herkesin özeneceği türden bir hayat süren ..

  • BETA tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kutsi - Melek 04:03

Kutsi - Melek

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor Bırak bizi kendi halimize Aşka borçlu kalmayalım Ayrılığın esiri olmak yerine Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım Benim senden baş..

Sezen Aksu - Canımsın Sen 04:18

Sezen Aksu - Canımsın Sen

Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben Unutup kendimi bir divaneye takıldım ben Ayağı eşikten..

Sezen Aksu - Baba Evi  04:36

Sezen Aksu - Baba Evi

Baba evindeyim bugün tepemde dolunay Nasıl doluyum birikmiş yalnızlıklar Ayın umrunda mı cama vurmuş şavkı Adamın biri de tutturmuş damar bir şarkı Belki artık kavuşmak hayal Belki beni çoktan sildin Öldürsen iflah olma..

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım 05:09

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım

Özledim koynunda uyanmayı yarı baygın sabahlara Hiçbir şey düşünmeden, konuşmadan Dalıp gitmek uzaklara Sonra düşmek ölüm gibi uçurumlara Nerdesin sesin nerde Kirpiğinden düşen hüzün hala yerde Hepsi boş Kazanmalar baş..

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum 04:17

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum

Yorgunum hatırlamaktan Hangi bir günahıma yanayım Kendine düşman bin pişman Bulabilsem yalvarayım Bu dünyanın aşk bilgisi Bir kara tahta silgisi Nefsimin yenilgisi Sonsuza dek cezalıyım Ey benim dikenli yolum Çocukluğu..

İşte Bir Dönemin Efsanesi Of Aman Nalan’ın Son Hali 02:03

İşte Bir Dönemin Efsanesi Of Aman Nalan’ın Son Hali

Hastalık sebebiyle yıllar önce sahnelere veda eden Nalan Tokyürek'in son hali gören herkesi şaşırttı. 1994 yılında ‘Of Aman Nalan’ adıyla albüm çıkaran ve daha sonra albümünün ismi lakabı olarak üzerine yapışan Emine ..

  • BETA tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motosikletini Çakmak Niyetine Kullanan Adam 00:31

Motosikletini Çakmak Niyetine Kullanan Adam

Motosikletin benzin hortum yerini çıkartıp güzelce salladıktan sonra, işaret parmağını bastırıp marş pedalına basarak sigarasını yakan çılgın adamın görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Adım Adım Saçlarımı Evde Mora Nasıl Boyuyorum 20:02

Merve Kutlu Adım Adım Saçlarımı Evde Mora Nasıl Boyuyorum

Çoookk istenilen video geldi! Saçlarımı evde nasıl boyuyorum? Hangi markayı kullanıyorum!? ???? Lütfen sonuna kadar izleyin. Saçlarımı boyadıktan sonra nasıl bakım yaptığımı da anlatıyorum! ???? Umarım yararlı olur. Öpül..

Çocuğun Yanlış Evden Bisiklet Çalması 02:53

Çocuğun Yanlış Evden Bisiklet Çalması

Adamın olayı fark etmesiyle evin dışına çıkıp hırsız çocuğu yakalıyor bir kaç tartaklanma dan sonra çocuk kaçıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kobra Yılanını Isıran Adam 00:53

Kobra Yılanını Isıran Adam

Gözlerinize inanamıyacaksınız! Kobra yılanı ile oyuncak gibi oynayan adam, yılanın başını ısırarak şov yapıyor.Ancak daha sonra yılanı ağzından çıkaran adam, elini ısırtıyor...

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Godzilla Canavarlar Kralı Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Godzilla Canavarlar Kralı Türkçe Altyazılı Fragman

Godzilla: Canavarlar Kralı fragmanını kaçırmayın... Mayıs 2019'da sinemalarda. 2014’de Godzilla ve 2017’de Kong: Kafatası Adası filmleri ile büyük bir başarı sağladıktan sonra büyük yaratıklar dünyasına bir yenisi daha..

Arabasına Gelen Adamı Bekleyen Sürpriz Koku 01:11

Arabasına Gelen Adamı Bekleyen Sürpriz Koku

Ukrayna'da bir benzin istasyonununda duran iki arkadaştan biri markete girip çıktıktan sonra bunu planlı yapan adam olacakları çekiyor ve adam arabasına geldiğinde arkadaşının osuruk kokusuyla karşılaşıyor...

  • JET TV tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser  - Aşk 01:04

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser - Aşk

İstanbul Kırmızısı - Aşk (3 Mart'ta Sinemalarda!) “Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a gelir. Deniz zenginliğinin son demle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Mezuniyet ve Davetler İçin -Dıy-  Gözlük Kabından Clutch Yapımı  Ayakkabı Süsleme 11:08

Mezuniyet ve Davetler İçin -Dıy- Gözlük Kabından Clutch Yapımı Ayakk

Yaklaşan mezuniyet ve gece davetleri için hayat kurtaran kendin yap projeler hazırladım. Hazırlık aşamasında özellikle çanta ve ayakkabı sorunsalı için ufak dokunuşlarla kendi modanızı yaratabilirsiniz. Gözlük kabından ..

  • Kadınca tarafından
  • 2.260 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes' 03:10

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes'

Mikrofondo Zeo, merak edenler bulur CV’mi. Henüz çok küçüktüm, teyzem alırdı rap CD’lerimi. Peşine kanıma karışır oldu ben de yaptım ilk CD’mi… Bir çok geri kafalı insan kırıyorken CD’lerimi Sonra netten ara ve bul bizi ..

Araba Motorundan Kurtarılan Kedi Yavrusu 07:58

Araba Motorundan Kurtarılan Kedi Yavrusu

Adam eşi ile düğünden dönerken otoyol üzerinde bir ses gelmesi sonrası arabayı durdurup baktıklarında bir kedi yavrusu ile karşılaşıyorlar ve sonra da büyük bir operasyonla kedi yavrusu çıkarılıyor...

  • JET TV tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demet Akalın Ve Gülben Ergen Bodrum'da Pişti Oldu Bakın Mekanı Kim Terketti 02:50

Demet Akalın Ve Gülben Ergen Bodrum'da Pişti Oldu Bakın Mekanı Kim Ter

Aralarından su sızmayan şarkıcı Demet Akalın ve Gülben Ergen, geçtiğimiz Ekim ayında arkadaşlıklarına nokta koymuştu. Gümüşlük’te bulunan bir restorana önce Demet Akalın eşi ve kızıyla geldi. Akalın’dan 1 saat sonra m..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor 01:01

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın yasakladığı 7 ülke arasında bulunan İran, Beyaz Saray’a en sert tepkiyi gösteren ülke oldu. Trump’ın imzası sonrası söz konusu ülke vatandaşları Amerika genelinde birçok hava alanında gözaltı..

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi 01:19

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi

Kosova ile Sırbistan arasında tansiyon iyice yükseldi. Uzmanlar 2013 yılından bu yana yaşanan en büyük kriz olduğunu belirtiyor. 2013 yılında AB’nin arabuluculuğunda iki ülke arasında ilişkiler normalleştirilmişti. Bu du..

Umudumuz Şaban'ın Küçük Ringosu Şimdi Ne Yapıyor 03:42

Umudumuz Şaban'ın Küçük Ringosu Şimdi Ne Yapıyor

İstanbul'da dünyaya gelen Adnan Karabacak, ilkokulu bitirip bir tamircinin yanında çırak olarak çalışmaya başladıktan sonra Türk sinemasında komedi filmlerini çok sevdiği için hafta sonları film şirketleri ve oyuncula..

  • BETA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Her Şeyi Tek Tek Anlattı Nazlı Hamarat'tan Olay İtiraflar 03:30

Her Şeyi Tek Tek Anlattı Nazlı Hamarat'tan Olay İtiraflar

Stil yarışması 'İşte Benim Stilim' ile tanınan, ilk eşi Emir Şaşmaz Kiev'de boğazı k.silerek .ldürülen Nazlı Hamarat, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında hamileliğini, babasını kaybettikten sonra yaşadıklarını..

  • BETA tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Makas Atarak Zincirleme Kazaya Yol Açan Sürücü Gözaltına Alındı 01:32

Makas Atarak Zincirleme Kazaya Yol Açan Sürücü Gözaltına Alındı

Küçükçekmece E-5 Karayolu'nda makas atarak zincirleme kazaya yol açan sürücü gözaltına alındı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 206 lira para cezası kesilen sürücü adli işlem yapılmak üzere Küçükçekmec..

Karnı Acıkan Martı Cama Vurarak Yemek İstedi 01:41

Karnı Acıkan Martı Cama Vurarak Yemek İstedi

Fatih'te karnı her acıktığında geldiği evin camına vuran sevimli martı renkli görüntüler oluşturuyor. Yaklaşık bir ay önce ilk kez bir evin penceresine gelen sevimli martı, evde yaşayanların ilgi odağı oldu. Sevimli mart..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu 04:13

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. PLAN HAZIRLAMIŞTIK İyi hazırlandık. Müsabakaya oyuncularım iyi konsantre oldu. Hafta içi analiz toplantısı yaptık rakiple ..

  • Ömer tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı 01:23

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yerine ise Trump’ın göç politikalarını ..