#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar 01:42

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar

Diyarbakır’da kısıtlama saatinde bir engelli derneğinde 9’uncu kez alkollü eğlence yapıldığı ihbarı alan polis zabıta ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi. Kısıtlama saatinde 9’uncu kez düzenlenen baskında yine..

İstanbul'da kar yağışı havadan görüntülendi 01:20

İstanbul'da kar yağışı havadan görüntülendi

İstanbul'a öğlenden sonra yılın ilk karı düştü. İstanbul'a yağan kar havadan görüntülendi...

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Filminde Partneri Büşra Develi Oldu 01:28

Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Filminde Partneri Büşra Develi Oldu

Dört yıl sonra beyazperdeye dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde partneri Büşra Develi oldu. 'Cesur ve Güzel’ dizisi final yapan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl sinemaya ağırlık verecek. Yurt içi ve dışında birçok..

  • ANKA tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

6 İlde FETÖ’nün Hakim ve Savcı Evlerine Operasyon 00:07

6 İlde FETÖ’nün Hakim ve Savcı Evlerine Operasyon

Edinilen bilgiye göre, Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY’nin hakim ve savcı çalışma evlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul, Ankara, Antalya, Gaziantep, İzmir, Manisa’da operasyon düzenlendi. O..

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi 00:48

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi

Afganistan'a 3.000'den fazla yeni ABD askeri gönderildi - Pentagon ABD Savunma Bakanı James Mattis, Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın yaklaşık 16 yıldır süren savaşı kazanmak için başlattığı yeni stratejinin bir parçası olar..

Karlı yolda feci kaza! 01:19

Karlı yolda feci kaza!

KARLI YOLA HAZIRLIKSIZ ÇIKTI, ZİNCİR TAKMADI. VE BEKLENEN OLDU. BUZLANAN RAMPADA KAYMAYA BAŞLAYAN OTOMOBİL YOL KENARINDAKİ BİR ARACA SONRA DA YANINDA DURAN SÜRÜCÜSÜNE ÇARPTI...

Sahte diploma dolandırıcıları 02:37

Sahte diploma dolandırıcıları

HUKUK DİPLOMASI 20 BİN LİRADAN, MÜHENDİSLİK DİPLOMALARI İSE 12 BİN LİRADAN ALICI BULUYOR. PARAYLA YAZILAN TEZLERDEN SONRA BİR DE SAHTE DİPLOMA FURYASI ORTAYA ÇIKTI. YÖK PARAYLA TEZ YAZAN VE YAZDIRANLAR HAKKINDA SUÇ DUYU..

Moto Kuryenin Haklı İsyanı (Küfür İçerir) 00:12

Moto Kuryenin Haklı İsyanı (Küfür İçerir)

Pandemi döneminde kendilerine çok iş düşen moto kuryelerden biri, karlı havada siparişini teslim ettikten sonra isyanını dile getirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 4 yıl önce
'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Kuyumcu kardeşler serbest bırakıldı 01:56

Kuyumcu kardeşler serbest bırakıldı

İDDİAYA GÖRE 30 YILDIR TANIDIKLARI KUYUMCU KARDEŞLER TÜM BİRİKİMLERİNİ ALIP KAÇMIŞTI. 2 KUYUMCU YAKALANINCA YÜZLERCE KİŞİ UMUTLANDI. ANCAK SONRA İKİSİ DE SERBEST KALINCA MAĞDURLAR İSYAN BAYRAĞINI AÇTI...

Türk-Yunan İstikşafi Görüşmeleri Tamamlandı 02:21

Türk-Yunan İstikşafi Görüşmeleri Tamamlandı

Türkiye ve Yunanistan 5 yıl aradan sonra istikşafi görüşmeler için yeniden bir araya geldi. İstanbul’da gerçekleştirilen görüşmelerin 61. turunda ana gündem maddesi Ege ve Doğu Akdeniz'deki sorunlar oldu. Görüşmelerin ar..

Metroda İnsanların Üzerine Düşme Şakası Yapmak 00:26

Metroda İnsanların Üzerine Düşme Şakası Yapmak

Metroya binen insanları trolleyen adam, önce metroda oturan insanların üzerine devrilir gibi yapmış ve sonra dans sergilemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kadın tetikçi hırsını alamadı 01:35

Kadın tetikçi hırsını alamadı

MOTOSİKLET KASKI TAKTILAR, EKMEK ALMAYA ÇIKAN OTO GALERİ SAHİBİNE KURŞUN YAĞDIRDILAR... İSTANBUL AVCILAR'DA BİRİ KADIN İKİ SALDIRGAN GÜNDÜZ VAKTİ 17 MERMİ SIKTIKTAN SONRA KAYIPLARA KARIŞTI...

Seren Serengil Gülben Ergen'i Resmen Bombaladı 01:51

Seren Serengil Gülben Ergen'i Resmen Bombaladı

Erhan Çelik'i aldattığı haberlerini yalanlayan Gülben Ergen'e zehir zemberek sözler söyleyen Seren Serengil, Yazdığın mektupları da inkar mı edeceksin? dedi. Geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'i e..

  • ANKA tarafından
  • 1.406 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek' 02:59

'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Reuters'a konuştu. Barzani'nin referandum ısrarıyla ilgili de konuşan Erdoğan ' Rakka'da DEAŞ'a karşı sizinle bu mücadeleyi veririz ama yarın terör örgütü ile anılmayın. Bu yanlış bir s..

Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş Maç Özeti 07:01

Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 yendi. FENERBAHÇE: Kameni, Isla, Neto, Neustaedter, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 75 İsmail Köybaşı), De Souza, Ozan Tufan, Giuliano, Mehmet Ekici (Dk. 46 Meh..

  • OFSAYT tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:02

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Barutun icadından sonra asyadan barutu alan komutan avrupaya barutu götürme yolunda uğradığı saldırı sonucunda çinliler tarafından barut ellerinden alınır. Komutan tüm askerlerini kaybeder sadece 3 kişi kalırlar. Birde r..

Dürüm yaptırdılar, baskına gittiler! 01:57

Dürüm yaptırdılar, baskına gittiler!

KISITLAMA DENETİMİNDEKİ EKİPLER, GECE VAKTİ KEPENKLERİ KAPALI BİR ADRESE BASKIN YAPTILAR... KEPENKLERİ KALDIRTMAK İÇİN DAHİYANE BİR YOL BULDULAR... ÖNCE DÜRÜMCÜYE GİDİP DÜRÜM YAPTIRDILAR, SONRA DA O ADRESE GİDİP SİPARİŞİ..

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan! 02:59

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan!

ANTALYA'DA POLİS FUHUŞ YAPANLARA SÜREKLİ İŞLEM YAPIYORDU.. ARTIK PARA KAZANAMAZ OLDUK DİYEN ÇETE LİDERİ, KADINLARI KULLANIP POLİSLERE KUMPAS KURDU...BİR POLİSE, TACİZ SUÇLAMASIYLA DAVA AÇILDI..O POLİS, ÖNCE MESLEĞİNDEN S..

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka 02:14

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka

MUTASYONA UĞRAMIŞ VİRÜS TAŞIYANLARIN SAYISI 178'DEN 199'A ÇIKTI. İNGİLTERE'DEN SONRA GÜNEY AFRİKA VE BREZİLYA KAYNAKLI MUTASYON DA TÜRKİYE'DE GÖRÜLDÜ.. MUTANT VİRÜS ALARMI BÜYÜRKEN, SAĞLIK BAKANI VE UZMANLAR TEDBİR ÇAĞRI..

Kadının Kapanmayan Bagaj ile İmtihanı 01:14

Kadının Kapanmayan Bagaj ile İmtihanı

Arabası ile alışverişten gelen kadın bagajı boşalttıktan sonra kapatmak istemiş. Bu iş bir türlü gerçekleşmemiş çünkü eşinin oyununa gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Market Arabasını Yerine Koymak İsteyen Adamın Buz ile İmtihanı 00:42

Market Arabasını Yerine Koymak İsteyen Adamın Buz ile İmtihanı

Süpermarketten alışveriş yapan adam işi bittikten sonra market arabasını yerine koymak istemiş. Ancak yerler buz olduğu için bu hiçte kolay olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde! 00:45

Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde!

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesindeki habur Sınır Kapısı yakınlarında 18 Eylül'de başlatılan tatbikat, Iraklı askerlerin katılımıyla müşterek devam ediyor. Irak sınırındaki Habur Sınır Kapısı..

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi 01:53

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum sonrası ilk yaptırımı açıkladı: Barzani'nin partisi KDP'nin Türkiye ofisinde bulunan delegesinin Ankara'ya gelmemesi istendi. Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Yardımcıs..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Kar Küreğine Aşırı Sinirlenen Adam 00:06

Kar Küreğine Aşırı Sinirlenen Adam

Kar sonrası etraftaki karları küremek için kar küreği kullanan adam, bir iki denemeden sonra küreğin bir işe yaramadığını görünce adeta delirmiş.....

  • PengoTV tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 4 yıl önce