#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Kayıkla Eski İstanbul'da Gezinti 02:20

Kayıkla Eski İstanbul'da Gezinti

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Keyfimin İstediği Yerde Otururum 01:25

Keyfimin İstediği Yerde Otururum

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size 01:13

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Ankara'da küçük Somali 02:20

Ankara'da küçük Somali

ÇOĞU ÖĞRENCİ OLARAK GELDİ, SONRA ÜLKESİNE DÖNMEK YERİNE TÜRKİYE'DE KALMAYI TERCİH ETTİ. BÖYLECE ANKARA'NIN GÖBEĞİ KIZILAY ADETA KÜÇÜK BİR SOMALİ'YE DÖNDÜ. LOKANTADAN BERBERE, KAFEDEN BUTİĞE İŞTE SOMALİLİ ESNAFLAR VE SÜME..

Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı. 00:58

Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı.

Esenler tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini işyerine gelen kişi eşiyle tartıştığı sırada aynı işyerinde çalışan kadına ateş açtı olayda kadın bacağından yaralandı eşini rehin alan koca daha sonra polis ekipler..

Öldüğü kazada fatura ona çıktı 02:05

Öldüğü kazada fatura ona çıktı

Bir üyesini acı bir kazada kaybeden Bikel ailesinin karşısına bir yıl sonra başka bir fatura çıktı. 25 bin liralık hasar faturası…..

Kaza mı, pusu mu? 01:16

Kaza mı, pusu mu?

ZİRA DANIŞMAN REFİK VURAL 13 NİSAN'DA BİR TRAKTÖRLE ÇARPIŞTI. İDDİAYA GÖRE O KAZADAN SONRA DA BEYZBOL SOPALARIYLA SALDIRIYA UĞRADI. VURAL'A GÖRE OLAYIN ARKASINDA ÇOK İNCE DÜŞÜNÜLMÜŞ BİR TUZAK VARDI...

Baba Oğul Aynı Gün Hayatlarını Kaybetti 01:21

Baba Oğul Aynı Gün Hayatlarını Kaybetti

Edirne’de bir oğul yoğun bakımdaki babasını son kez görmek için askerden izin alıp hastaneye geldi. O sırada üzüntüden kalp krizi ve beyin kanaması geçiren genç, babasından 5 saat sonra hayatını kaybetti...

Büyümüşte Küçülmüş Seni 02:31

Büyümüşte Küçülmüş Seni

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı 01:24

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı

SAR SAR MAKARA (ÇOCUK ŞARKILARI, ŞARKI SÖZLERİ) Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz On kilo pekmez yala yala bitmez Beşi sana kardeşim..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.363 görüntüleme
  • 7 yıl önce
500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı 01:06

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de kar payı vereceğiz vaadiyle babası Muhsin Yaşar ile birlikte 235 kişiden 500 milyon lira...GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de ka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölen öldüğüyle mi kaldı? 02:22

Ölen öldüğüyle mi kaldı?

ALİME DEMİRDAĞ… 3 BUÇUK YIL ÖNCE 17 YERİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ.. KATİLİ İÇİN 24 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ.. SONRA NE Mİ OLDU? YARGITAY BU CEZAYI ÇOK BULDU…KARDEŞİNİN ACISI İSE DAHA DA KATLANDI...

Kaza yapan cip evin bahçesine düştü 00:38

Kaza yapan cip evin bahçesine düştü

İstanbul Bakırköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra 5 katlı binanın bahçesine düştü. O anlar kameraya yansıdı...

5 yıllık ölümün sır perdesi 02:17

5 yıllık ölümün sır perdesi

Ölümü kayıtlara intihar olarak geçmişti ama dosya 5 yıl sonra cinayet şüphesiyle yeniden açıldı...

15 gün önce evlenmişlerdi 01:31

15 gün önce evlenmişlerdi

''KADIN CİNAYETİ DEĞİL, PİSLİK TEMİZLEME DİYE YAZIN'' DEDİ... SONRA DA HABERCİLERİ, ''BÖYLE YAZMAZSANIZ SİZİ ÖLDÜRÜRÜM'' DİYE TEHDİT ETTİ. KIRIKKALE'DE 1,5 AYLIK KARISINI KALBİNDEN VE SIRTINDAN BIÇAKLADIĞI İDDİA EDİLEN A..

Vagon evler yok satıyor! 02:51

Vagon evler yok satıyor!

BİR ZAMANLAR BÜYÜK ŞEHİRDE YAŞAM HAYALLERİ VARDI. PANDEMİDEN SONRA O HAYALLER BAZILARI İÇİN YERİNİ DOĞAYA DÖNÜŞ PLANLARINA BIRAKTI. BİR SAHİL KASABASINDA YA DA ORMAN KENARINDA UYANMA HAYALLERİ KURANLARA ÖZEL VAGON EVLER ..

Çapa motoruna ayaklarını kaptırdı 01:16

Çapa motoruna ayaklarını kaptırdı

BAHÇEDE SEBZE EKTİKLERİ TOPRAĞI HAVALANDIRMAK İÇİN ÇAPA MOTORUNU ÇALIŞTIRDI... NASIL OLDUYSA İKİ AYAĞINI BİRDEN MAKİNEYE KAPTIRDI. FATMA NUR ŞAHİN 1 SAAT ACI İÇİNDE KIVRANDIKTAN SONRA ACILAR İÇERİSİNDE FERYAT FİGAN KURTA..

Türk Ordusu Suriye'nin İdlib Şehrine Girdi 00:50

Türk Ordusu Suriye'nin İdlib Şehrine Girdi

Türk Ordusu, İran ve Rusya ile varılan anlaşma gereği çatışmasızlık bölgeleri kurulması için perşembe gecesi saat 22.00 civarında Suriye’nin İdlib şehrine girdi. Operasyonda 30 zırhlı araç ve 100’ü aşkın asker yer aldı...

Kaptan Amerika  - Kış Askeri  Nick Furye Saldırı 03:15

Kaptan Amerika - Kış Askeri Nick Furye Saldırı

Kaptan Amerika - Kış Askeri Nick Furye Saldırı S.H.I.E.L.D. üyesi bir arkadaşı saldırıya uğrayınca Steve, dünyayı tehlikeye atan bir entrika ağının içine çekilir. Kara Dul (Black Widow) ile güçlerini birleştiren Kaptan..

  • ANKA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaptan Amerika  - Kış Askeri  Nick Furye Saldırı  2 02:57

Kaptan Amerika - Kış Askeri Nick Furye Saldırı 2

Kaptan Amerika - Kış Askeri Nick Furye Saldırı 2 S.H.I.E.L.D. üyesi bir arkadaşı saldırıya uğrayınca Steve, dünyayı tehlikeye atan bir entrika ağının içine çekilir. Kara Dul (Black Widow) ile güçlerini birleştiren Kap..

  • ANKA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaptan Amerika  - Kış Askeri  Kış Askeri Saldırısı 1 03:54

Kaptan Amerika - Kış Askeri Kış Askeri Saldırısı 1

Kaptan Amerika - Kış Askeri Kış Askeri Saldırısı 1 S.H.I.E.L.D. üyesi bir arkadaşı saldırıya uğrayınca Steve, dünyayı tehlikeye atan bir entrika ağının içine çekilir. Kara Dul (Black Widow) ile güçlerini birleştiren Ka..

  • ANKA tarafından
  • 1.375 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaptan Amerika  - Kış Askeri  Kış Askeri Saldırısı 2 03:51

Kaptan Amerika - Kış Askeri Kış Askeri Saldırısı 2

Kaptan Amerika - Kış Askeri Kış Askeri Saldırısı 2 S.H.I.E.L.D. üyesi bir arkadaşı saldırıya uğrayınca Steve, dünyayı tehlikeye atan bir entrika ağının içine çekilir. Kara Dul (Black Widow) ile güçlerini birleştiren Ka..

  • ANKA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaptan Amerika  - Kış Askeri Kaptan Amerika & Bucky Dövüşü  03:54

Kaptan Amerika - Kış Askeri Kaptan Amerika & Bucky Dövüşü

Kaptan Amerika - Kış Askeri Kaptan Amerika & Bucky Dövüşü S.H.I.E.L.D. üyesi bir arkadaşı saldırıya uğrayınca Steve, dünyayı tehlikeye atan bir entrika ağının içine çekilir. Kara Dul (Black Widow) ile güçlerini birle..

  • ANKA tarafından
  • 1.831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
17 gün ne kapalı, ne açık 03:27

17 gün ne kapalı, ne açık

Tam kapama kararı açıklandıktan sonra büyükşehirlerden adeta bir göç başladı. Otobüs ve uçak biletleri tükendi. Valizini alan otogar ve havalimanlarına koştu...

ABD'de otoyolda araç patladı 00:41

ABD'de otoyolda araç patladı

ABD'de arızalanan araç otoyolda alev aldı. Saniyeler sonra yaşanan patlama film sahnelerini aratmadı. Patlama anı başka bir sürücü tarafından kaydedildi...

Bu eve uçan uçana! 01:58

Bu eve uçan uçana!

FRENİ PATLAYAN, VİRAJI ALAMAYAN, ANKARA MÜHYE'DE YAŞAYAN ATAK AİLESİNİN EVİNE UÇUYOR. YAKLAŞIK 4 AY SONRA AYNI ŞOKU 12. KEZ YİNE YAŞADILAR. ARTIK CAN GÜVENLİKLERİNDEN ENDİŞE EDİYORLAR...

Namaz kılarken rahat bırakmadı 01:20

Namaz kılarken rahat bırakmadı

TRABZON'DA YAŞAYAN HASAN ÇALIK, GEÇTİĞİMİZ HAFTA CUMA NAMAZINA GİTTİ... ONUN PEŞİNDEN BESLEDİĞİ SOKAK KÖPEĞİ YORGUN DA GELDİ. SONRA YAŞANANLARI VATANDAŞ KAMERASI BAKIN NASIL KAYDETTİ?..

11 aracın karıştığı akılalmaz kaza kamerada- 4 yaralı 01:12

11 aracın karıştığı akılalmaz kaza kamerada- 4 yaralı

Zincirlikuyu’da altgeçitte süratli bir şekilde seyrettiği esnada kontrolü kaybeden otomobil, sağ şeritteki araca çarptıktan sonra refüjdeki demir bariyerleri parçalayarak karşı istikamete uçtu. Otomobilin karşı yönden ge..

Kaptan Amerika  - Kış Askeri  Uçak Gemileri Düşüyor  03:11

Kaptan Amerika - Kış Askeri Uçak Gemileri Düşüyor

Kaptan Amerika - Kış Askeri Uçak Gemileri Düşüyor S.H.I.E.L.D. üyesi bir arkadaşı saldırıya uğrayınca Steve, dünyayı tehlikeye atan bir entrika ağının içine çekilir. Kara Dul (Black Widow) ile güçlerini birleştiren K..

  • ANKA tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaptan Amerika  - Kış Askeri  Bucky  Kaptan Amerikayı Kurtarıyor 03:52

Kaptan Amerika - Kış Askeri Bucky Kaptan Amerikayı Kurtarıyor

Kaptan Amerika - Kış Askeri Bucky Kaptan Amerikayı Kurtarıyor S.H.I.E.L.D. üyesi bir arkadaşı saldırıya uğrayınca Steve, dünyayı tehlikeye atan bir entrika ağının içine çekilir. Kara Dul (Black Widow) ile güçlerini bi..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce