#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Meryem 13. Bölüm Fragmanı 01:02

Meryem 13. Bölüm Fragmanı

Meryem 13. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Savaş hakkında yanıldığını ve büyük pişmanlık duyduğunu açıklıyor! Hikaye ve Künye Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi ..

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti 01:17

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Togo’da muhalefetin anayasa değişikliğine gitmek isteyen hükümeti protesto etmek amacıyla düzenlediği protesto gösterisinde iki kişi hayatını kaybetti. Muhalefet Partisinin Genel Sekreteri Kafui Adjamagbo Johnson, başke..

Son Durum I Manavgat'taki yangın kontrol altına alınamıyor I Antalya 05:19

Son Durum I Manavgat'taki yangın kontrol altına alınamıyor I Antalya

Antalya’nın Manavgat ve Akseki ilçelerinde iki gün önce başlayan ve 36 saat sonra kısmen kontrol altına alınan yangında, üç kişi yaşamını yitirdi, 58 yaralının tedavisi sürüyor. Manavgat’ta alevler nedeniyle gökyüzü kızı..

Park halindeki kamyonun freni boşaldı 01:13

Park halindeki kamyonun freni boşaldı

SÜRÜCÜSÜ YOKUŞ AŞAĞI PARK EDİP GİTTİ. DAKİKALAR SONRA HAFRİYAT KAMYONUNUN FRENİ BOŞALDI... İSTANBUL ESENYURT'TAKİ OLASI FACİA BAKIN NASIL UCUZ ATLATILDI?..

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:20:09

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş - War for the Planet of the Apes Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the..

Üç Kağıtçı Kemal Sunal Hd Film İzle 1:21:34

Üç Kağıtçı Kemal Sunal Hd Film İzle

Üç Kağıtçı hd izle, Rıfkı (Kemal Sunal) babasının ölmesinden sonra kalan malları satmak için Almanya'dan köyüne geri döner. Ancak döndüğünde babasından kalan mirasın hileyle akrabası Sabri'ye (Nizam Ergüden) geçtiğini öğ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.511 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Postacı - Kemal Sunal Hd Film İzle 1:22:02

Postacı - Kemal Sunal Hd Film İzle

Sevtap (Fatma Girik) aynı mahallede oturan posta dağıtıcısı Adem beğenir. Birbirlerini beğenirler. Bu ara tatilini geçirmek üzere Türkiye'ye gelen Sevtap'ın ağabeyi, bu ilişkiye şiddetle karşı çıkar. Ama Sevtap, sonunda ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.368 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk - Lalin ile Oğuzun Asansör Macerası Mesuta Tosladı! 05:24

Ver Elini Aşk - Lalin ile Oğuzun Asansör Macerası Mesuta Tosladı!

Ver Elini Aşk 7. Bölümde; Lalin ve Oğuz, asansörde mahsur kalıyorlar! Oğuz, Lalin'in bir maddesini kafasına takmıştır. Asansörde birisiyle kalmak maddesidir o madde! Aklına türlü türlü şeyler gelir ve Lalin'i çok kıska..

  • ANKA tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkulan oldu! 03:38

Korkulan oldu!

TÜRKİYE'NİN GÜNLERDİR BİR NUMARALI KABUSUYDU... O KABUS DÜN AKŞAM SAAT 9'DAN SONRA GERÇEK OLDU... ALEVLER KEMERKÖY TERMİK SANTRALİNE SIÇRADI, ÇALAN SİRENLE BİRLİKTE CEHENNEMDEN KAÇIŞ BAŞLADI...SANTRALİN ÖNCEDEN BOŞALTIL..

10 yaşındaki Nira’nın acı sonu 01:14

10 yaşındaki Nira’nın acı sonu

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir sitenin bahçesinde, havuzdan çıktıktan sonra fenalaşan 10 yaşındaki Nira Akyürek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Nira’nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ..

Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor 01:10

Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor

Avrupa Birliği Devlet Liderleri Zirvesi sonrası İspanya Başbakanı Mariano Rajoy Katalonya krizine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bağımsızlık ilan edilip edilmediği sorusuna Katalanlardan net cevap gelmediğini belirten..

Hülya Avşar Show  Gönül Yazar  Ela Gözlerine Kurban Olduğum (Canlı Performans) 03:03

Hülya Avşar Show Gönül Yazar Ela Gözlerine Kurban Olduğum (Canlı Per

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. ..

İnsanları Seveceksin (1978) Cüneyt Arkın Film İzle 1:19:16

İnsanları Seveceksin (1978) Cüneyt Arkın Film İzle

insanları seveceksin 1978 Cüneyt Arkın, Sevda Karaca, Şükriye Atav - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi Filmde, yıllardır görüşmeyen iki kardeşin yollarının kesişmesi anlatılır. Hamallık yapan Halil’in baba..

  • PengoTV tarafından
  • 8.656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

Banker Bilo İlyas Salman Film İzle 1:18:34

Banker Bilo İlyas Salman Film İzle

Banker Bilo - 1980 Banker Bilo, 1980 yılında Ertem Eğilmez tarafından çekilen İlyas Salman ve Şener Şen'in başrollerinde olduğu Türk filmidir. Maho (Şener Şen), Köylüsü Bilo'yu (İlyas Salman) ve yöreden birçok kişiyi Alm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu kez şifa sırası ondaydı 01:39

Bu kez şifa sırası ondaydı

AYGÜN HEMŞİRE ÖMRÜNÜ ORGAN NAKLİ BEKLEYEN HASTALARA ADAMIŞTI. AMA BİR GÜN HASTALIK ONUN DA KAPISINI ÇALDI...BELKİ DE YAPTIĞI ONCA İYİLİĞİN HATRINA ŞANS YÜZÜNE GÜLDÜ. 2. HAYATINA GÖZLERİNİ AÇARKEN AYLAR SONRA İLK KEZ RAHA..

Selde kurtarılan üçüzlerin yaşadıkları korku kamerada 01:04

Selde kurtarılan üçüzlerin yaşadıkları korku kamerada

Selin vurduğu Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde oturdukları binadan çıkamayan 17 yaşındaki üçüzler, uzun süre çatıda bekledikten sonra aşağı inip iş makinesinin kepçesi ile kurtarıldı. O anlarda yaşananları üçüzlerden biri..

Pist çatladı uçuşlar iptal! 01:32

Pist çatladı uçuşlar iptal!

Trabzon Havalimanı'nın pistinde meydana gelen ufak çapta çatlak nedeniyle uçak seferleri iptal edildi. Pist onarım çalışmalarının ardından üç saat sonra uçuşlar normale döndü...

Cinnet getirdi karısını ve oğlunu öldürdü! 01:17

Cinnet getirdi karısını ve oğlunu öldürdü!

Afyonkarahisar'da sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle eşini ve oğlunu katleden adam, cinayetlerden sonra kendini asarak intihar etti...

İstanbul'da mağaza çöktü! 01:35

İstanbul'da mağaza çöktü!

ÇALIŞANLAR YEMEK YERKEN GÜRÜLTÜ KOPTU... HEPSİ PANİKLE DIŞARI KOŞTU... SANİYELER SONRA TEK KATLI MAĞAZA YERLE BİR OLDU... İSTANBUL'DAKİ İKİTELLİ MOBİLYACILAR SİTESİNDE YAŞANAN DEHŞET TEK KELİMEYLE UCUZ ATLATILDI...

Ver Elini Aşk 8. Bölüm 2.Fragmanı 00:58

Ver Elini Aşk 8. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm 2. fragmanı yayında! Emin Ağa, Asım Dededen Ayperi'yi Kaan'a istiyor! Ayperi, dedeleri tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra köyüne döner. Kaan, bu gidişten memnun değildir. Ayperi'yi geri dön..

Pardon (2004)  Ferhan Şensoy Film İzle 1:39:24

Pardon (2004) Ferhan Şensoy Film İzle

Ağırlıklı olarak tarihi Sinop Cezaevi'nde çekilen filmde yanlışlıkla hapse giren ve yıllar sonra serbest bırakılan üç mahkümün öyküsü konu ediliyor. İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi i Fragman 02:17

Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi i Fragman

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin konusu, Abraha’nın fil ordusuyla Mekke’ye yönelişi, Efendimiz’in dedesi ve Kâbe’nin anahtarının sahibi Abdulmuttalib başta olmak üzere, tüm Mekke halkını tedirgin eder. Hem oğlunun ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz Muhammed Sav , Allah'ın Elçisi Film İzle 2:42:51

Hz Muhammed Sav , Allah'ın Elçisi Film İzle

filmin Konusu Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin konusu, Abraha’nın fil ordusuyla Mekke’ye yönelişi, Efendimiz’in dedesi ve Kâbe’nin anahtarının sahibi Abdulmuttalib başta olmak üzere, tüm Mekke halkını tedirgin eder..

  • PengoTV tarafından
  • 9.334 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Millet Uyanıyor   Binlerce Evladımız Şehid Oldu 06:12

Bir Millet Uyanıyor Binlerce Evladımız Şehid Oldu

Bir Millet Uyanıyor - 1966 Birinci Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Savaşı'na katılan 96. Alay büyük yararlılıklar göstermiş, bu arada alayın mevcudundan çoğu şehit olmuştur. Mütarekeden sonra da sağ kalanlar evlerine, ..

Koltuğa sakladığı altınları unuttu 01:30

Koltuğa sakladığı altınları unuttu

TAMİR İÇİN GETİRİLEN KOLTUK TAKIMINDAN SERVET ÇIKTI... O ALTINLARIN EVİN HANIMI TARAFINDAN KOLTUĞA GİZLENDİĞİ VE UNUTULDUĞU ANLAŞILDI... BAKIN SONRA NELER YAŞANDI?..

Komşusunun kızını kemerle dövdü! 02:09

Komşusunun kızını kemerle dövdü!

Gaziantep’te bir şahıs, site içerisindeki aracının alarmının ötmesinden sorumlu tuttuğu 13 yaşındaki kız çocuğunu elindeki kemerle önce kovaladı, sonra da dövdü. O anlar apartmanın koridorundaki güvenlik kameralarına yan..

Husumetlilerini tarayan saldırganlar, yoldan geçen baba ve oğlunu da yaraladı 01:54

Husumetlilerini tarayan saldırganlar, yoldan geçen baba ve oğlunu da y

Diyarbakır'da seyyar manavdaki husumetlilerine ateş eden 2 kişi, manavda oturan iki kişi ile o sırada Lunapark 'tan çıkan baba ile 3.5 yaşındaki oğlunu da yaraladı. Polis ekipleri 4 kişinin yaralandığı olaydan sonra kaça..

Yayaya çarpmamak için frene basınca takla attı- 2 yaralı 01:52

Yayaya çarpmamak için frene basınca takla attı- 2 yaralı

Samsun'un Bafra ilçesinde otomobilin önce yayaya, sonra da yolun kenarında bulunan taşa çarparak takla attığı kazada 2 kişi yaralandı...

30 Liralık Ayakkabı Giydi, Felaketi Yaşadı! 02:18

30 Liralık Ayakkabı Giydi, Felaketi Yaşadı!

30 liralık ayakkabıyı giydikten sonra ayakları yara içinde kaldı...