#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Gözlerini Bağlayıp Tavuk Doğrayan Kasap 02:47

Gözlerini Bağlayıp Tavuk Doğrayan Kasap

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir esnaf, tavuk doğramayı şova dönüştürdü. Gözleri kapalı bir şekilde bütün tavuğu parçalara ayıran esnaf, müşterileri tarafından videolarının sosyal medyada paylaşılması üzerine internet f..

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler 02:06

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde halk otobüsü şoförüne gerçekleşen saldırı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, kent merkeziyle Altınova Mahallesi arasında çalışan halk otobüsünün şoförü Ayhan Üstübe..

Kırım'da Serbest Bırakılan İki Tatar Lider Türkiye'de 00:57

Kırım'da Serbest Bırakılan İki Tatar Lider Türkiye'de

Erdoğan'ın çabalarıyla serbest kalan Kırımlı liderler yaşananların perde arkasını Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği'nde gazetecilere anlattı. Kırım’da Rus mahkemesinin hapis cezası verdiği Kırım Tatar Milli Meclisi Başka..

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 14. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ı büyük bir tehlike bekliyor; ikilinin bir araya gelmesiyle silah patlıyor! Meryem'in kalbini yeniden kazanmaya çalışan Oktay, artık karşısında bambaşka bir Meryem o..

Çocuklarıyla kaza yapan sürücü- Biraz heyecan yaşayalım dedik 00:38

Çocuklarıyla kaza yapan sürücü- Biraz heyecan yaşayalım dedik

Küçükçekmece’de sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, önce park halindeki araca çarptı, ardından bahçe duvarını yıktı. Sürücü, “Çocuklarla işe gidiyorduk, biraz heyecan yaşayalım dedik, sonra bir anlık dalgınlığımla küt d..

Anne ve babasının düğününe katıldı! 01:31

Anne ve babasının düğününe katıldı!

Tokat'ta pandemi nedeniyle düğün yapamadan evlenen çift, tam 14 ay sonra yeni bir düğün yapma kararı aldı. Fakat bu düğünü diğerlerinden ayıran şey, düğünün onur konuğunun çiftin 4 aylık bebekleri Göktürk oldu...

Pozitif gelinin düğünü mahallelinin kabusu oldu 02:05

Pozitif gelinin düğünü mahallelinin kabusu oldu

Denizli'nin Çameli ilçesinde düğünden 1 gün sonra korana virüs testi pozitif çıkan gelinin ardından damat ile birlikte düğüne katılan 23 kişi daha karantinaya alındı...

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı 02:18

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı

Malatya'da atıl vaziyetteki 128 yıllık Taşhoran Kilisesi, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi adıyla açıldı. Ermeni vatandaşların da ibadetlerini yapabilecekleri kilisede ..

İş adamının el ve ayaklarını bağlayarak paralarını böyle gasp ettiler 02:42

İş adamının el ve ayaklarını bağlayarak paralarını böyle gasp ettiler

Bursa'da bir iş adamının el ve ayaklarını bantlayarak 12 bin dolar ve cep telefonunu gasp eden şüpheliler kayıplara karıştı. O ânlar ise iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Olaydan sonra harekete geçen Cinay..

Baş Belası 2017 Çetin Altay Film İzle 1:21:08

Baş Belası 2017 Çetin Altay Film İzle

2 gün sonra evlenmeye hazırlanan Asya (Selen Seyven) babasının ricası üzerine Çanakkale'ye, bir tanıdıklarının cenazesine gider. İstanbul'a dönüş yolunda Can (Çetin Altay) ile karşılaşan Asya için hiç beklemediği maceral..

  • PengoTV tarafından
  • 3.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kumarbazlar Efendisi  Film İzle 2:00:42

Kumarbazlar Efendisi Film İzle

Film Hakkında: Efsane bir kumarbazı konu alan Kumarbazlar efendisi filmi, bu kumarbazın farklı kılan özellikleri ise kendine özgü yeteneklerinin olmasıdır. Günün birinde arkadaşının borcunu ödemesinde yardımcı olur. Faka..

  • PengoTV tarafından
  • 11.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Hırsız 3  Çizgi Film İzle 1:29:39

Çılgın Hırsız 3 Çizgi Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Blood & Truth Interview PS VR 03:39

Blood & Truth Interview PS VR

Following it’s action-packed debut at Paris Games Week, we sat down with the creative team behind Blood and Truth, coming to PS VR. Learn how they’re expanding on the exceptional Heist and Getaway demos from VR Worlds, a..

  • BETA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuzlu Ayran Otizm Yapar mı- İşte Detaylar 01:37

Tuzlu Ayran Otizm Yapar mı- İşte Detaylar

TUZLU GARGARADAN SONRA TUZLU AYRAN..

Kazları Uçak Gibi Yönlendiren Çiftçi 00:41

Kazları Uçak Gibi Yönlendiren Çiftçi

Çinli çiftçi kazlarını yemlendikten sonra yerlerine alırken elindeki bayraklarla yönlendirmiş. Bu görüntüler havaalanındaki uçağı yönlendiren yer görevlilerini hatırlatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kapı kapı gezip cinayet işledi! 02:02

Kapı kapı gezip cinayet işledi!

Erzincan’da 1,5 yıldır eşinden ayrı yaşayan Murat Bulut, önce kayınpederi Ali Kurt'u, daha sonra da arıcılık yapan Mustafa Yılmaz'ı av tüfeği ile vurdu. İki kişiyi öldürüp evine gelen Bulut, 'teslim ol' çağrısına olumsuz..

Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı! 02:31

Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı!

İzmir'in Buca ilçesinde, iş yerinin önünde, tanımadığı bir kişinin yüzüne kezzap attığı İsa Tatlı, hastanede 2,5 ay tedavi gördü. Kuyumcu İsa Tatlı Gözüm yandığı için müdahale edemedim. Ondan sonra kaçıp gitti. Vücudumd..

Halfeti'nin kara güzeli! 02:27

Halfeti'nin kara güzeli!

UZUN YILLAR ÖNCE ŞANLIURFA'DA BİR ERMENİ USTANIN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VARMIŞ... VARTUHİ, KİMSESİZ FIRAT'A SEVDALANMIŞ... AMA SEVENLER KAVUŞAMAMIŞ... O GÜNDEN SONRA HALFETİDE GÜLLER KARARMIŞ...DİLDEN DİLE ULAŞAN BU Rİ..

Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2.Fragmanı 01:09

Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2. fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'yi kıskandırma oyunları oynuyor! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Ayperi ve Kaan boşandıktan sonra İstanbul'a..

Bir Millet Uyanıyor  Zavallı Bir Kolsuzum Ben 11:17

Bir Millet Uyanıyor Zavallı Bir Kolsuzum Ben

Bir Millet Uyanıyor - 1966 Birinci Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Savaşı'na katılan 96. Alay büyük yararlılıklar göstermiş, bu arada alayın mevcudundan çoğu şehit olmuştur. Mütarekeden sonra da sağ kalanlar evlerine, ..

Bir Millet Uyanıyor  Ölmeye Hazır Mısın 05:53

Bir Millet Uyanıyor Ölmeye Hazır Mısın

Bir Millet Uyanıyor - 1966 Birinci Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Savaşı'na katılan 96. Alay büyük yararlılıklar göstermiş, bu arada alayın mevcudundan çoğu şehit olmuştur. Mütarekeden sonra da sağ kalanlar evlerine, ..

Bir Millet Uyanıyor Çanakkale'de Olduğu Gibi 07:07

Bir Millet Uyanıyor Çanakkale'de Olduğu Gibi

Bir Millet Uyanıyor - 1966 Birinci Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Savaşı'na katılan 96. Alay büyük yararlılıklar göstermiş, bu arada alayın mevcudundan çoğu şehit olmuştur. Mütarekeden sonra da sağ kalanlar evlerine, ..

Acı Tatlı Ekşi Tanıtım Fragmanı 00:46

Acı Tatlı Ekşi Tanıtım Fragmanı

Acı Tatlı Ekşi 22 Aralık’ta sinemalarda! Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirine aşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat Duygu’ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu’nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. ..

80 yaşındaki annesini öldürdü! 01:36

80 yaşındaki annesini öldürdü!

İstanbul Bayrampaşa'da şartlı tahliye ile içeriden yeni çıkan şahıs, aynı evde yaşadığı annesi ile tartıştıktan sonra 80 yaşındaki annesini evin koridorunda bıçaklayarak öldürdü. Bir süre aranan şahıs, karakola giderek t..

Golf Vuruşunda Yüzünü Hedef Alan Adam 00:13

Golf Vuruşunda Yüzünü Hedef Alan Adam

Güzel bir golf vuruşu yapmak isteyen adam uzun süre konsantrasyon olduktan sonra bir vuruş gerçekleştirmiş. Ancak vuruş yüzünde patlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Müge Anlı’yı tehditten ceza aldı 01:45

Müge Anlı’yı tehditten ceza aldı

Adı önce Aleyna Çakır’ın sonra da Esra Hankulu’nun şüpheli ölümleriyle gündeme gelen Ümitcan Uygun bugün bir kez daha suç ve ceza odaklı bir başlıkla gündemde...

Kendini Arabanın Önüne Atıp Hiçbir Şey Olmamış Gibi Kalkan Adam 00:25

Kendini Arabanın Önüne Atıp Hiçbir Şey Olmamış Gibi Kalkan Adam

Çekya'nın Ostrava kentinde kimsenin anlam veremediği bir olay yaşandı. Trafikte kendisini bir aracın önüne attıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti...

  • PengoTV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kepçeyle Yemek Yapmak 00:10

Kepçeyle Yemek Yapmak

Yurdum insanına imkansız de sonra köşeye çekil izle... Hiç kepçede yemek olur mu? Yurdum insanı yaparsa olur :)..

  • PengoTV tarafından
  • 449 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Polisin Elinde Patlayan Yumurta 00:32

Polisin Elinde Patlayan Yumurta

Sabah karakola giden polislerden biri kahvaltısını hazırlarken mikrodalga fırına yumurta koymuş. Yumurtayı daha sonra eline alan polis şok yaşamış. Polisin elindeki yumurta bir anda patlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Transformers 3 Yabancı Film İzle 2:35:15

Transformers 3 Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..