#Haberi sundukdan sonra kendinden bihaber olan spiker

Esenyurt’ta lise çıkışı ortalık birbirine girdi, 'dedikodu' kavgası kamerada 01:23

Esenyurt’ta lise çıkışı ortalık birbirine girdi, 'dedikodu' kavgası ka

Esenyurt'ta bir özel okulun çıkışında ortalık birbirine girdi. Dedikodu nedeniyle çıktığı söylenen kavgada önce kızlar saç başa kavga ederken daha sonra erkek öğrencilerin tek bir öğrenciyi linç etmeye kalktı. Yaşanan an..

Metin Öztürk- 'Ben iki adayın dışında bir aday çıkacağını düşünmüyorum' 06:35

Metin Öztürk- 'Ben iki adayın dışında bir aday çıkacağını düşünmüyorum

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, seçimlerde 2 aday dışında bir adayın çıkacağını düşünmediğini belirterek, İki adayın dışında çıkacak aday Galatasaray içinde kendi kimliğini bitirmiş olur. Şovu yapmış olur, 3 gün,..

PKK'nın İnfaz Timi Tutuklandı 01:19

PKK'nın İnfaz Timi Tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, 22 Temmuz 2015 tarihinde Seyhan ilçesi, Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, terör örgütü PKK sempatizanlarının korsan gösteri yaptığı sırada eve gelen maskeli 3 kişiden 2'sinin, evli ve ..

Ankara’da Domates Yüklü Kamyon Yandı 04:57

Ankara’da Domates Yüklü Kamyon Yandı

Yangın, saat 01.00 sıralarında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Antalya’dan Ankara Gıda Toptancıları Hali’ne domates taşıyan Süleyman T. idaresindeki 07 NAK 27 plakalı kamyon, Mevlana Bulvarı Kepekli ka..

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..

Kasım 2017 de Çıkacak Yeni 20 Oyun PS4 Xbox One Switch PC 23:32

Kasım 2017 de Çıkacak Yeni 20 Oyun PS4 Xbox One Switch PC

TOP 20 NEW Upcoming Games of November 2017 - New Games 2017 for PS4 Nintendo Switch Xbox One & PC Games List: #20 - NELO (PC) #19 - Blood Waves (PC) #18 - Reboant (PC) #17 - Tannenberg (PC) #16 - Life is Feudal: MMO (P..

  • BETA tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriyeliler nasıl geldi, nasıl gider 09:49

Suriyeliler nasıl geldi, nasıl gider

Suriyeliler nasıl geldi, nasıl gider? Bundan sonra ne yapılması gerekiyor?..

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı 02:42

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı

Hacı Abdi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan Kurtuluş Kiliseleri Derneği Malatya Temsilciliğinin dış vitrin camına akşam saatlerinde taşlı saldırı düzenlendi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda bir şahsı..

Acı Tatlı Ekşi Fragmanı 02:31

Acı Tatlı Ekşi Fragmanı

Vizyon tarihi 22 Aralık 2017 Yönetmen :Andaç Haznedaroğlu Oyuncular: Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci, Yusuf Akgün Tür :Romantik, Komedi Ülke :Türkiye Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirine aşıktır. Üniversiteden m..

Parayı Bulduk Fragmanı 00:59

Parayı Bulduk Fragmanı

Vizyon tarihi: 29 Aralık 2017 Yönetmen: İhsan Taş Oyuncular: Ersin Korkut, Sami Çelik, Afrikalı Ali Tür: Komedi Ülke: Türkiye Nermin, çok akıllı ve zeki bir kumarhane müdürüdür. Fakat kumar oynatmanın yasak olduğunu bil..

Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:23:58

Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Filmde, firar eden bir adam ile onu saklayan bir kadının aşk hikâyesi anlatılır. Cevriye, meyhanede çıkan bir kavga yüzünden polisten kaçmaktadır. Saklanmak için girdiği yerde tanımadığı bir adamla burun buruna gelir. Ka..

Titanik filminin acı sonunu yaşadılar, son görüntüleri ortaya çıktı 02:56

Titanik filminin acı sonunu yaşadılar, son görüntüleri ortaya çıktı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde marinaya giden ve alkol aldıktan sonra Titanik pozu vermek isterken denize düşen üniversite öğrencisi Furkan Çiftçi hayatını kaybetti. Kız arkadaşı Mine Dinar ise çevredeki vatandaşlar tarafın..

Değnekçi baltayı taşa vurdu 01:47

Değnekçi baltayı taşa vurdu

İSTANBUL KADIKÖY'Ü MESKEN TUTAN DEĞNEKÇİ... OTOPARK PARASI ADI ALTINDA, HER ARAÇTAN 20 LİRA ALIYORDU, SUÇÜSTÜ YAKALANDI... ÇÜNKÜ, O DEĞNEKÇİ, SİVİL POLİS ARACININ, PARK ETMESİNE YARDIMCI OLDUKTAN SONRA, YİNE 20 LİRA İSTE..

Gaziosmanpaşa’da 17 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki şüpheli yakalandı 00:36

Gaziosmanpaşa’da 17 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki şüpheli yakalandı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 17 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki şüpheli, bir kadının cep telefonunu çaldıktan kısa süre sonra yakalandı. Kapkaç anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Ustura Türkçe Dublaj Film İzle 1:44:59

Ustura Türkçe Dublaj Film İzle

USTURA – MACHETE TÜRKÇE DUBLAJ HD FULL FİLM İZLE Ustura – Machete filminin konusunda kendisinde barındırdığı kanlı vahşi palasıyla etrafta dolaşan karakteri Danny Trejo canlandırmakta Filmde, içerisinde bulunduğu çete ta..

  • PengoTV tarafından
  • 8.366 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bay Evet  Türkçe Dublaj Full Hd İzle 1:44:23

Bay Evet Türkçe Dublaj Full Hd İzle

Bay Evet Yes MAn Türkçe Dublaj Full Hd İzle Bay Evet – Yes Man filminin konusunda Allen, kendi rızasıyla bir program sonucunda bir sene süresince her soruya cevaben evet diyecektir. Başta bu durumdan hoşlanıyor gibidir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 21.900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor 03:31

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor dinle Albüm Adı : Başka Düzelten : felucia Bir gün bitebiliyor büyük aşklar Hüsranla bitebiliyor Fakat devam eden bir hayat var Güçlü olmak gerekiyor Elbette sonu geliyor yalnızlı..

Ayaklı Gazete Ödül Töreni̇nde Ünlüler Geçi̇di̇ 19:29

Ayaklı Gazete Ödül Töreni̇nde Ünlüler Geçi̇di̇

Ayaklı Gazete’nin yılın enlerini seçtiği 6. TV Yıldızları Ödül Töreni’ne televizyon ve müzik dünyasına son dönemde damgasını vurmuş isimler katıldı. Bu yıl altıncısı düzenlenen Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreni, Sü..

  • BETA tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir gün birini sevmeye kalkarsan, sevme! Çünkü sen severken de öldürürsün...'' Namık Emirhan'ın düşmanı Şahin Cigal'ın tuzağından kurtulmayı başaran Aslı ile Ferhat, bu olayd..

İnternetten telefon siparişi verdi, telefon yerine kitap geldi 02:22

İnternetten telefon siparişi verdi, telefon yerine kitap geldi

Ankara'da yaşayan Ahmet H. internetten bir akıllı telefon siparişi verdi. Bin 700 TL'ye telefonu kendisine göndereceğini söyleyen Ahmet Eker, paranın bir kısmını aldıktan sonra mağdura cep telefonu yerine kitap gönderdi...

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ! 02:18

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ!

Müge Anlı'da kayıp kuaför Savaş Aydoğan konusu ele alındı. Genç adama ulaşılamadı. Sakarya'da kuaför Savaş Aydoğan (42), sırra kadem bastı. Olayla ilgili ifadesi alınan arkadaşı Cem Tuna da 12 gün sonra ortadan kayboldu...

İstanbul’da korkunç cinayet kamerada- 22 yaşındaki genç kalbinden vurularak öldürüldü 04:25

İstanbul’da korkunç cinayet kamerada- 22 yaşındaki genç kalbinden vuru

Kağıthane'de aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 22 yaşındaki bir genç kalbinden vurularak öldürüldü. Cinayet anları kameralara yansırken, olaya müdahale etmek isteyen bekçilere de ateş ed..

I, Tonya Orijinal Fragmanı 02:23

I, Tonya Orijinal Fragmanı

Film, İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan buz pateni sporcusu Tonya Harding'in kariyerini ve 1994 yılında ceza aldığı komplo skandalını anlatıyor. Tonya Harding 1991 yılında Dünya Buz..

Monster Energy Supercross Championship Trailer PS4 01:12

Monster Energy Supercross Championship Trailer PS4

Available February 13th, 2018 on PlayStation®4. Take part in an epic journey through the most exciting Supercross championship season ever: you own. This journey begins at Angel Stadium in Anaheim, with legendary 450SX..

  • BETA tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araf 2006 Türk Filmi İzle 1:32:28

Araf 2006 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Alımlı üniversite öğrencisi Eda, dans okulundayken yaşadığı bir yasak ilişkisinde hamile kalmıştır. Kürtaj yaptırmaktan başka bir seçeneği görünmemektedir. Sorun şu ki, fiziken bu durumu atlatsa da ruhen s..

İsveç ve Finlandiya heyetleriyle görüşmeler sona erdi 02:24

İsveç ve Finlandiya heyetleriyle görüşmeler sona erdi

İsveç ve Finlandiya heyetleri ile gerçekleşen NATO'ya üyelik başvurusu istişare görüşmeleri devam ederken toplantıdan görüntüler paylaşıldı. Görüşme önce Finlandiya heyetiyle sonra İsveç heyetiyle yapıldı. İkili görüşmel..

Karşılıksız çekle dolandırıldı! 01:55

Karşılıksız çekle dolandırıldı!

TEL ÖRGÜ KESME MAKİNESİNİ SATAN ADAM, 192 BİN LİRA KARŞILIĞINDA ÇEK ALDI. DOLANDIRILDIĞINI, O ÇEKİN ÖDEME GÜNÜ GELİNCE, YANİ TAM 45 GÜN SONRA ANLADI...

Bir alışverişkoliğin pişmanlığı 01:21

Bir alışverişkoliğin pişmanlığı

İDDİASINA GÖRE, KULLANDIĞI ANTİDEPRESAN İLACIYLA ÖNCE MUTLU, SONRA DA BORÇLU OLDU… BANKAYI BENİM SANDIM, ÖNÜME GELENİ ALDIM DİYEN GENÇ KADINI ŞİMDİ 60 BİN LİRAYI NASIL ÖDERİM KAYGISI SARDI...

DAMADA TAKILAN PARA 'HARCAMAKLA' BİTMEZ! 02:38

DAMADA TAKILAN PARA 'HARCAMAKLA' BİTMEZ!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde dört arkadaş, düğünde damada 55 kilogram ağırlığında madeni para verdi. Damadın arkadaşları Necati Kaman, Şahin Madan, Volkan Aytekin ile Levent Aytürk, takı merasimi bittikten sonra sahneye..

Merve Boluğur Kameraları Karşısında Görünce Nasıl Şaşırdı 00:46

Merve Boluğur Kameraları Karşısında Görünce Nasıl Şaşırdı

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy’de görüntülendi. Arkadaşının doğum günü kutlamasından dönen Boluğur, neşeli haliyle dikkat çekti. Merve Boluğur, önceki akşam Arnavutköy’de arkad..

  • BETA tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce